• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız napardınız kayınvalidemmi yeni evmi

ramazana

arsa satışta şuan zaten satılır düğüne kadar. bizim derdimiz düğündekilerle beraber birleştirp ev almak hatta belki 1 ay bile değil 15 gün yani.arsa düğünden önce satılsa düğündende gelenler birikse zaten balayı dönüşü hemen ev alınır amaç düğündekilerde beklemek
arsa satilirsa ztn ev alinir dugundekinide eklersiniz sonradan. ayrica sizin üzerinize vermezler o evi. nisanlin baska kardesleri yokmu? herkesin hakki var sonucta

Çok eşya almayın sizde. Gerekirse eşyalı ev tutun ama sakın birlikte oturmayın. Hem yeni evlisiniz hiç mi özenmiyorsunuz başbaşa kalmaya ne bileyim sarmaş dolaş oturmaya. Uzun vadeli planı size alıştırmaya çalışmışlar gibi geldi

yok arsa şuan satılıkta 1 2 aya satılcak düğünden gelenlerle birleşip ev alıncak onun için öyle bi yönerge sunuldu yani.
kv kp annesine gidicekler yani eve gelmeyz dediler ama ramazan olduğu için illaki gelicekler yani eve kısacası 1 ay beraber yaşamış olcaz
inanma iste o evden cikamazsin. ya ilk ay cinselik yasiyorsun demi ama nasil olacak herkes evdeyken?ramazan diyorsun üstelik nasil güsül alcan gece oruc icin. bunlari dusundunmu?

tek odalı eşyalı bir ev tutun, 1 aylığına idare edersiniz, sonra da evinize göre alırsınız eşyanızı.
11 yıllık evliyim, kayınvalidemin evinde 1 ay kalmam, yeni evliyken düşünemiyorum, tuvaletinizi bile rahat rahat yapamazsınız, kabus gibi :işsiz:

Her ikisini de yapmazdım.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilemiyorum.
Ev için yapılacak masraf bellidir azaten 3 aşağı beş yukarı.

Eşyalı ev kiralardım 2-3 aylığına.
Gereken miktardaki para elime geçince de rahat rahat evimi seçer alırdım.
Ondan sonra da eşyalarını düzenlerdim.

Ne kayınvalidede kalırdım, ne de kiraya eşya alıp eve uymaz muhabbetini çekerdim.
Kayınvaliden çok iyi hoş olabilir şu an için, fakat evlendikten sonra herşey değişiyor inanın.
Ne kadar iyi olsa da, illa o süreç uzar, uzatmak için çabalarlar vs. gibi durumlar yaşarsın.
Çok okuduk bu ve buna benzer konuları burada.

Sağlam adım atmakta fayda var.
Nasılsa kiraya çıkmayacak mısınız?
1+1 bile olsa kafanızı sokacak 2-3 ay sizi idare edecek eşyalı bir daire tutun.
Sonrasında da kendi evinizi alıp zaten gönlünüze göre dayar döşersiniz.

mantıklı söylüyosunuz. bende siz gibi düşündüm ama pis olur die cesaret edemedim açıkcası

tek odalı eşyalı bir ev tutun, 1 aylığına idare edersiniz, sonra da evinize göre alırsınız eşyanızı.
11 yıllık evliyim, kayınvalidemin evinde 1 ay kalmam, yeni evliyken düşünemiyorum, tuvaletinizi bile rahat rahat yapamazsınız, kabus gibi :işsiz:
aynen öyle. yeni evliylen cinsel ilikskide okadar canim aciyorduki. evde biri olsa ister istemez duradi üstelik yeni evli ve ramazan ayni. yani yikanma firsattida gece anca... bunlari hesaba katmiyor. kardes kardes uyucaklar cicim ayinda galiba

arsa satilirsa ztn ev alinir dugundekinide eklersiniz sonradan. ayrica sizin üzerinize vermezler o evi. nisanlin baska kardesleri yokmu? herkesin hakki var sonucta
yok tek ablası var zaten onluk bi olayda yok herkesin kurulu düzeni var etliye sütlüye karışmaz tek oğlan evi zaten var bu ekstra bi evimiz olsun die uğraşıyoruz. olay sadece kiraya gitmek yerine eşyeyı yeni eve sokmak. zaten arsanın düğünden önce satılması gerekicek düğünde yapılcak arsa hayli para ediyor.

mantıklı söylüyosunuz. bende siz gibi düşündüm ama pis olur die cesaret edemedim açıkcası

Bende öyle düşünüyordum açıkçası ta ki iş yerindeki bir kişinin o şekilde kirada oturduğunu öğrenene kadar.
Meğer mantıklı bir durummuş.
Eğer büyük şehirdeyseniz çok kafaya takacak bir durum değil.
Geçici birşey sonuçta. Hem de kalıcı olmaması zaten asıl mesele.
Kimse dayatamaz "biraz daha idare edin" diye. :KK39:

maşallah. kaynana oturup planı çizmiş
kaynana ne derse. tersini. yap
yoksa zararlı sen olursun
evlilik cçok farklı

kaynanam söylemedi bu durumu nişanlımla ben aramızda konuşmuştuk olay ordan çıktı, sonrasında fikri biz diyince siz bilirsiniz burasıda eviniz kalırsanız bizlik sıkıntı yk dedi kynanam

Çok eşya almayın sizde. Gerekirse eşyalı ev tutun ama sakın birlikte oturmayın. Hem yeni evlisiniz hiç mi özenmiyorsunuz başbaşa kalmaya ne bileyim sarmaş dolaş oturmaya. Uzun vadeli planı size alıştırmaya çalışmışlar gibi geldi

özenmiyo değiliz tabiki plan progrm yaptık kendimize göre özel anlarımızı ama bu şekilde bi konuşma geçti bende muaamada kalıp sizlere sordum. ayrıca ne kayınvalidemin en kayınbabamın bundan haberi bile yoktu dün nişanlımla ikimiz öyle bi konu geçirince konu açıldı açıkcası yoksa onları öyle bi teklifte bulunmadı siz bilirsinz kendiniz istiyosanız bizlik sıkıntı yok diyip kapattılar.

otel gibi düşünün, otel odası da sizden önce kullalıyor ama girip 1 hafta kalıyorsunuz, burda 1 ay kalacaksınız tek fark o, yaptıkları temizlik içinize sinmezse girmeden bir kadın tutar bir kez daha temizletirsiniz, kendi nevresmlerinizi, kendi mutfak eşyalarınızı kullanırsınız, inanın başkalarıyla kalmaktan çok daha iyidir.

Bos bosuna kira odenmesin diye ev kiralamamistik nisanliyken, eltimin yanina geldim. 2 ay filan kanepede yatik. Sonra ev bakmaya ciktik hep benim istememle.. Kp ve kv ozaman aliriz demislerdi mobilyalarini.. Ev bulundu gectik.. Kendi annemin verdi parayla beyaz esagimi aldim , el öpme parayla yatak odamı.. Bir ay yerde oturduk kanepelirimizi aldik, bir ayda tv yerde kaldi bir ay sonrada tv takimimi aldim.. Yani dicem şu ki sözler yerine gelinmiyor.. Kv ve kb kalsaymis eltimle beraber kalincakmis.. Diger arkadaslara katiliyorum 1+1 eve cikin.. Yatani + beyaz eşagini al yeter.. 1, 5 ayda cikacaksan diger mobilyasizda olunuyor.. Evini aldiktan sonra 4 4luk duzersiniz.

siz ailemle de konuşmam gerek onları ezemem diye kıvırın konuyu. sonrada olumlu değiliz biz deyip kapatın konuyu. evliliğin en güzel günleri olacak o günler. her ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ileride sizi pişmanlık olarak döner kaynanayla geçirdiğiniz balayı.

Mantikli bi dusunce bence. Hem dugunden sonra evinize gore esyayi alirsiniz. Bizim komsunun oglu da kiz kacirmisti. Ilk once dugunu yapalim sonra da ev icin mobilyalari rahat rahat bakip alirsiniz demislerdi ve nitekim oyle de oldu. Evlendikten 1 ay sonra evlerine yerlesmislerdi.

Mantikli bi dusunce bence. Hem dugunden sonra evinize gore esyayi alirsiniz. Bizim komsunun oglu da kiz kacirmisti. Ilk once dugunu yapalim sonra da ev icin mobilyalari rahat rahat bakip alirsiniz demislerdi ve nitekim oyle de oldu. Evlendikten 1 ay sonra evlerine yerlesmislerdi.

yani sizcede kaynanamla oturmam sıkıntı olmaz öyle mi ?
komşunuzun oğluda mı öyle kaldılar

1+1 eşyalı evlerden kiralayın.. benim düşüncemde olmadı şu sorun çıktı vs vs vs diyip ev alma işi uzayabilir... işini garantiye al kabul etme sakın..

Back
X