- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi limonludondurmam
böyle alengirli planları hiç sevmem.merhaba arkadaşlar. bi konu hakkında sizden yardım almak istiyorum. şimdi ben nişanlıyım mayıs 13 ünde düğünüm var. nişanlımın bi evi mevcut yalnız hem iş yönünden bize ters hemde kiracı oturuyor. bizde o yüzden orada oturmucaz. başka bir ev alcaktık yalnız düğünden gelen takılar vs önden verilsin die evi evlendikten bi sene sonraya bırakmıştık. kirada oturcaz die konuştk hatta evlendkten 2 3 ay sonraya ev alınır bile derken eşyalar kiradaki eve uygun olsa yeni eve uymucak yeni eve uysa kirada 2 3 ay oturup yeni eve eşya gidince bozulur vs herşey masraf die düşündk. nşanlımlada aramızda bizi 1 ay idare edicek biyer olsada bizde eşyayı evi evlendkten sonra alcağımız eve alalım die konuştk hesabımıza gelmedi konuyu kapatmştk. dün akşam nişanlım annesi babası ben evdeyken konu tekrar açıldı. 1 ay idare etsek aslnda biz evi evlenince alalım die düşündk ama malesef hesabımıza gelmedi olmz ilk zamanlar die düşünüp vazgeçmştk dedm. kaynanamlarda önü gelen ramazan 1 ay bizde kalın arsamızı satalım düğünden gelenide katalım evi öyle alalım dediler. biz evdede kalmayız istrseniz yeterki siz rahat edin geleceğiniz için kararı siz verin dediler. nişanlım bnden yana tamam dedi ama sen ne dersen onu yapalım dedi. biz 13 mays evlenicez tatile gidip gelcez zaten 15 gün geçicek ramazan başına denk gelcek eve dönmemiz. zaten ramazandada yemek vs gidip gelicektik ikimizde çalıştığımız için ekstradan kalmış olcaz işte. bnmde kafam karıştı kaynanam çok iyi hoş seviyrm kayınbabamıda ikisinide ama siz olsanız napardınız. evlenip kaynananızla 1 1.5 ay gibi oturup ev alıp evinize mi giderdiniz yoksa kiraya gidip masraf edip 2 -3 ay sonra evi alıp mı tekrar taşınırdınız ?![]()
hayat bu.
ne getireceği belli olmaz.
ev alacaz diye neden bu akdar acele ediyorsunuz?
ben asla kabul etmem.
evleniyorumm kendie vimi kurmak isterim.
göçebe hayatı yaşamak bana göre değil.
hele bir evlenin önünüzü görün.
sonra ev alınır.
sırayla yapın işleri.
daha evlenmeden taa ne planlar yapıyorsunuz?
asla girmem böyle risklere asla.