• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız napardınız? Kırılmakta haksız mıyım?

acramionaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
32
3
1
35
konuya girmek istiyorum hemen konu annem
Annemin yıllardır birikimi varmış hemde öyle az uz bir para değil üatelik altınları da var biz herşeyi paylaşırdık onunla ikimiz yaşıyoruz anne kızdan öte arkadaş gibiyizdir bunu öğrenince çok kırıldım zamanınsa çok çalıştım paramı ona verdim hep yetmiyo bende yok derdi ben hep kıt kanaat yetirir diye bilirdim bu arada kendi de çalışıyor muhtemelen maaşını yalan söylüyordu inanıe mısınız anneme yük olmasın diye yırrık montla gidiyorum okula babana söyle alsın diyodu babam çok cimri biridir zaten söyleyemem de şuan okuyorum derslerim çok ağır o yüzden ekstra işe gidemiyorum ve kpss de hazırlanıyorum yani hiç vaktim yok bir kaç ihtiyacımı bile zora girmesin diye sürekli söylemedim okula o montla giderken ne kadar çok üzüldüğümü biliyordu sesini bile çıkarmadı al kızım diyemedi evimşz kira değil bu arada
çok kırıldım çok gücendim sizce napmam lazım eskisi gibi olamıyorum ona karşı bir anne kızına neden böyle yapar ve gizler bi yolunu bulup günlük işlere gidicem ama çok içerledim bir akıl verin bana

Zamanında it gibi gece yarılarına kadar çalışıp ona verdim yüzü yere eğilmesin diye elimden gelen özeni gösterdim sırf gururlansın diye gecemç gündüzüme katıp güzel bir okul kazandım ama o bana bunu yaptı hep kandırdı demekki beni ben bana paralar döksün lüks yaşıyım demedim hiç bi zaman bilmiyorum içim acıdı benim :(

Ayıp etmiş bir anne kendi yırtık montla gider fedakarlık eder
AMA kızı veya oğlu gidiyorsa onun için elinden geleni yapar bulur buluşturur durumu varsa alır,
yoksada birşekilde bulur,ayıp etmiş gerçekten kırıcı..
Konuştunuz mu ? bunu neden yapmış gizlemenin ne anlamı varmış...

Taşınırken bi çanta buldum içinde gördüm banka kartı da vardı nakit ve altında parayı biriktirmesini anlarımda zoe günğmde yanımda olmamasını anlayamıyorum

Benim anaannem de oyleydi. Tek yasiyordu. Herkes ona para veriyordu tabi. Butun cocuklari. Bi duyduk ki evine hirsiz girmis. Binlerce dolar, altinlar, bilezikler bir suru sey varmis evde. Hepsini calmis.
Oyle haberimiz oldu. .
Aslinda bu bi hastalik. Hala biriktirir anaannem. Kendine bi sey almaz..
Bi sorun bakalim neden gizli sakli biriktiriyormus?

Konuştum elime geçtikçe biriktirdim dedi bana söylememesini açıklamadı başka birşey söylemedi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor sanırım bir ay kadar oldu al kızım şunu bile demedi cebimde beş kuruşum yok haftalık yirmi lira veriyo bana onuda yol parası yapıyorum

Hem calisiyor hem sizden para aliyor. Sen cok iyi niyetlisin. Annen zora girmesin diye yardim et o senin zor durumuna ses etmesin pess!! Hicbi bahane bunu yapmasina sebep olamaz. Sorarsan kesin sana yatirim yapicaktim der. Inanma..

Konuştum elime geçtikçe biriktirdim dedi bana söylememesini açıklamadı başka birşey söylemedi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor sanırım bir ay kadar oldu al kızım şunu bile demedi cebimde beş kuruşum yok haftalık yirmi lira veriyo bana onuda yol parası yapıyorum

Ciddiyim verdiklerini geri iste.

bu kadar cimri olunmaz ki haftalık 20 lira nedir ya küçük çocuğa verilmez bu devirde, kaldı ki birikimi varmış annenizin. ben olsam tartışırdım hakkımı savunurdum.

konuya girmek istiyorum hemen konu annem
Annemin yıllardır birikimi varmış hemde öyle az uz bir para değil üatelik altınları da var biz herşeyi paylaşırdık onunla ikimiz yaşıyoruz anne kızdan öte arkadaş gibiyizdir bunu öğrenince çok kırıldım zamanınsa çok çalıştım paramı ona verdim hep yetmiyo bende yok derdi ben hep kıt kanaat yetirir diye bilirdim bu arada kendi de çalışıyor muhtemelen maaşını yalan söylüyordu inanıe mısınız anneme yük olmasın diye yırrık montla gidiyorum okula babana söyle alsın diyodu babam çok cimri biridir zaten söyleyemem de şuan okuyorum derslerim çok ağır o yüzden ekstra işe gidemiyorum ve kpss de hazırlanıyorum yani hiç vaktim yok bir kaç ihtiyacımı bile zora girmesin diye sürekli söylemedim okula o montla giderken ne kadar çok üzüldüğümü biliyordu sesini bile çıkarmadı al kızım diyemedi evimşz kira değil bu arada
çok kırıldım çok gücendim sizce napmam lazım eskisi gibi olamıyorum ona karşı bir anne kızına neden böyle yapar ve gizler bi yolunu bulup günlük işlere gidicem ama çok içerledim bir akıl verin bana
Yirtik mont meselesi biraz gaddarca ama annen babandan gizli olarak senin gelecegin icin yada varsa kardeslerin icin kotu gunler icin sakliyordur belki. Normal bir anne bu dusunceyle birikim yapar

Ciddiyim verdiklerini geri iste.
Sizce verecek olan insan gizler mi
Ben ona en zor anlarında destek olan tek kişiyim evladıyım maddi manevi çok şey kattım ben ona üzülürken o bana bunu yaptı başka şehire git çalış oku bile dedi bana bazen hayırlı evlat olmamak daha çok kıymetli oluyor galiba

bu kadar cimri olunmaz ki haftalık 20 lira nedir ya küçük çocuğa verilmez bu devirde, kaldı ki birikimi varmış annenizin. ben olsam tartışırdım hakkımı savunurdum.
Evet gerçekten yirmi lira bazen harcamıyorum saklıyorum olduğunu bilince vermiyor okulda yemiyorum eve zor geliyorum kredi almayı düşünüyorum

annene karşı gelmen gerekir anne diye sana esaret hayatı yaşatamaz merak etme seni kapı dışarı koyacak hali de yok

Ben de annemin benden para sakladigina bir kac kez denk gelmistim.
Buyuk miktarlar degildi ama. 300 400 falandi. Hos bi tanesi kirayi odeyemedigimiz icin isyerinden avans çekmek zorunda kaldigim aydi.
Soyleyemedim hicbir sey.
Sonra ne oldu, isten cikarildim. 3 ay sonra da evlenecektim. Baska seyi bahane ederek evden kovuldum.
Gorusmuyoruz simdi. Icimde kaldi keske sorsaydim.

Sormani tavsiye ederim.

Back
X