• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız napardınız ?

Merhaba hanımlar 4 yıllık bi ilişkim var ama bu sevginin aşırılığı beni çok yıprattı. Ne sosyal medya hesabımız vardı ne karşı cinsten arkadaşımız ya yıllarca böyle devam ettik bi kere de iki aylık bi ayrılığımız oldu yalvardı yakardı barıştık kendime kızıyorum neden barıştın diye. Çok kaba konuşuyor kaç kez uyardım hep söz verdi yine aynı benimde hatalrım var yok değil ama ben kabul ediyorum o etmiyor çok ağır konuşuyor kavga edince küfürler hakaretler iyiyken de çok iyi bu sefer iki yüzlü olduğunu düşünüyorum. En son kavgamızdan sonra bir hafta yazmadık dünde yazdım ben çünkü yazmasam yazmıyor cevap vermedi bende sildim numarasını falan artık dayanamıyorum. Ya seviyor muyum yoksa yılların verdiği alışkanlık mı onu bile bilmiyorum. İçim o kadar doldu ki sürekli ağlayasım var hngi yöne dönecem bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız artık dayanamıyorum.

Ben insanlarin karakterlerinin sorunlar karşısındaki duruslarinda gizli olduğunu düşünüyorum.her şey süt limanken herkes iyi değil midir?Sorun esnasında hakaretler küfür eden insanla ömür geçer mi?

Size verdiği sözleri tutmamış.Psikologa giderse ne âlâ şans verilebilir belki.Sahsen değişeceğini düşünmüyorum.Yolunuza bakın derim, 4 sene emek verdim demeyin, zararın neresinden dönülürse kârdir.

Tuğba bence hazir numarasinida silmişken hiç boşuna tekrar yukleme.. sEni oldugun gibi kabul etmeye bir adamı hayatinda tutma. . Bence bu barisman ve o yazmassa senin tekrar yazman Alışkanlık oldugu icin ...

alışkanlıktır o. sosyal medya hesabınız yok, arkadaşlıklarınız kopuk. sadece sevgilinizle bir şeyler paylaşıyorsunuz. doğal olarak iyice alışmışsınızdır birbirinize. ayrılınca bir süre boşluğa düşersiniz ama geçer.

hepsinin elle tutulur yanı var zorlarsan.
ama küfür hakaret effedilemez bence.
sevgiliyken bana bi kere aptal demişti hala onu söylüyorum lafı geldikce
cok ayıp çünkü denmez öle :KK12:

Birbirinizi bu kadar kısıtladığınız ilişkide nasıl mutlu olabilirsiniz ki üstüne bir de küfür ediyomuş.

Merhaba hanımlar 4 yıllık bi ilişkim var ama bu sevginin aşırılığı beni çok yıprattı. Ne sosyal medya hesabımız vardı ne karşı cinsten arkadaşımız ya yıllarca böyle devam ettik bi kere de iki aylık bi ayrılığımız oldu yalvardı yakardı barıştık kendime kızıyorum neden barıştın diye. Çok kaba konuşuyor kaç kez uyardım hep söz verdi yine aynı benimde hatalrım var yok değil ama ben kabul ediyorum o etmiyor çok ağır konuşuyor kavga edince küfürler hakaretler iyiyken de çok iyi bu sefer iki yüzlü olduğunu düşünüyorum. En son kavgamızdan sonra bir hafta yazmadık dünde yazdım ben çünkü yazmasam yazmıyor cevap vermedi bende sildim numarasını falan artık dayanamıyorum. Ya seviyor muyum yoksa yılların verdiği alışkanlık mı onu bile bilmiyorum. İçim o kadar doldu ki sürekli ağlayasım var hngi yöne dönecem bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız artık dayanamıyorum.
Senin ki alışkanlık .. sosyal hayatı kısıtlamak da nedir ? Çocuğu musun sen onun ? Beş yaşındaki kızım bile bazen karalarimi sorguluyor .. neden bile bile kendi fişini çekiyorsun .. evlendikten sonra daha iyi mi olacak sanıyorsun ? Kabalığı katlanarak devam edecek ,artık nikahlimsin diyip belki dövecek bile .. coookkk iyi yapmışsın numarasını silerek ,sakın dönme .. ayı sevme ,insan sev bir dahakine ..

Ne gerek var ki hiçbir bağının olmadığı insanın hakaretini çekmeye? Daha sevip sevmediğinden emin bile değilsin. Salla gitsin! İlk önce kendine değer ver!

Uzun ilişkilerde kopmak, gemileri tamamen yakıp yıkmak zordur. İnsan verdigi emege kıyamıyor bir türlü. Bunun yanında bittigi an "acaba düzelir miydi"lerden de gecilmiyor akıldaki düsünceler.
Burada bizler ücüncü göz olarak baktıgımızda, olması gereken sey ayrılmanız yönünde. Ancak ayrılıgı kalben ve mantıken kafaya koymadan yaptıgınız sürece hep bir geri dönüs yasarsınız. O yüzden bu soruyu kendinizde sormanız ve cevaplamaya calısmanız daha kesin cözümler getirir.

başka bir üyede konu açmış
evli bir çocugu var ve adam devamlı küfür ediyor , kadın boşanmak için mahkemeye vermiş ,

artık gerisini sen anla

Bir ilişkinin bitmesi için illaki şiddet mi olmalı, küfür ve hakaret de beni çok yaralar. Sizi de yaralasın sizi de kırsın bence bu davranışlar da uzaklaşın hatta kaçın. Ömür boyu hakarete maruz kalınmaz.millet 3 çocuğuyla kocasını boşuyor hayata yeniden tutunacak sebepler buluyor. Siz de böyle bir adamdan kurtulmanın sevincini yaşayın

Uzun ilişkilerde kopmak, gemileri tamamen yakıp yıkmak zordur. İnsan verdigi emege kıyamıyor bir türlü. Bunun yanında bittigi an "acaba düzelir miydi"lerden de gecilmiyor akıldaki düsünceler.
Burada bizler ücüncü göz olarak baktıgımızda, olması gereken sey ayrılmanız yönünde. Ancak ayrılıgı kalben ve mantıken kafaya koymadan yaptıgınız sürece hep bir geri dönüs yasarsınız. O yüzden bu soruyu kendinizde sormanız ve cevaplamaya calısmanız daha kesin cözümler getirir.
teşekkür ederim tamamiyle içinde bulunduğum durumu anlattınız

“Niye barıştım?” la kalır umarım sorgulamanız...
Bunun bir de “Niye evlendim?” i var.

Adam dengesiz olduğu için seni de arada bırakmış. İyi tarafını sevip diğer tarafından kurtulmak istiyorsun. Yaşlar kaçtı?

Bence içinde bitmiş artık. Şimdiden böyle düşünüyorsan hakkında bu ilşki daha olumlu bir hal almaz bekleme. Daha kötüye gidebilir ama iyiye gitmez. Ben olsam ayrılırdım, bir şekilde farklı ortamlara girip, farklı hobiler arkadaşlar edinirdim. Hayatımdan çıkarmaya bakardım. Alışkanlık olduğu için zor olur ama tam bittiğinde yeniden doğmuş gibi olursun

Back
X