- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ne oldugumun bir onemi yok da, siz sevgiliniz karsisinda dimdik durun oncelikle. Sizi ezmesine izin vermeyin. Kendi kararlariniz olsun,bir baskasinin golgesinde kalmayin. O zaman saglikli bir iliskiniz olabilir ancak.sizde baya bir siber zorbasınız farkında mısınız ?
Merhaba hanımlar 4 yıllık bi ilişkim var ama bu sevginin aşırılığı beni çok yıprattı. Ne sosyal medya hesabımız vardı ne karşı cinsten arkadaşımız ya yıllarca böyle devam ettik bi kere de iki aylık bi ayrılığımız oldu yalvardı yakardı barıştık kendime kızıyorum neden barıştın diye. Çok kaba konuşuyor kaç kez uyardım hep söz verdi yine aynı benimde hatalrım var yok değil ama ben kabul ediyorum o etmiyor çok ağır konuşuyor kavga edince küfürler hakaretler iyiyken de çok iyi bu sefer iki yüzlü olduğunu düşünüyorum. En son kavgamızdan sonra bir hafta yazmadık dünde yazdım ben çünkü yazmasam yazmıyor cevap vermedi bende sildim numarasını falan artık dayanamıyorum. Ya seviyor muyum yoksa yılların verdiği alışkanlık mı onu bile bilmiyorum. İçim o kadar doldu ki sürekli ağlayasım var hngi yöne dönecem bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız artık dayanamıyorum.
Senin ki alışkanlık .. sosyal hayatı kısıtlamak da nedir ? Çocuğu musun sen onun ? Beş yaşındaki kızım bile bazen karalarimi sorguluyor .. neden bile bile kendi fişini çekiyorsun .. evlendikten sonra daha iyi mi olacak sanıyorsun ? Kabalığı katlanarak devam edecek ,artık nikahlimsin diyip belki dövecek bile .. coookkk iyi yapmışsın numarasını silerek ,sakın dönme .. ayı sevme ,insan sev bir dahakine ..Merhaba hanımlar 4 yıllık bi ilişkim var ama bu sevginin aşırılığı beni çok yıprattı. Ne sosyal medya hesabımız vardı ne karşı cinsten arkadaşımız ya yıllarca böyle devam ettik bi kere de iki aylık bi ayrılığımız oldu yalvardı yakardı barıştık kendime kızıyorum neden barıştın diye. Çok kaba konuşuyor kaç kez uyardım hep söz verdi yine aynı benimde hatalrım var yok değil ama ben kabul ediyorum o etmiyor çok ağır konuşuyor kavga edince küfürler hakaretler iyiyken de çok iyi bu sefer iki yüzlü olduğunu düşünüyorum. En son kavgamızdan sonra bir hafta yazmadık dünde yazdım ben çünkü yazmasam yazmıyor cevap vermedi bende sildim numarasını falan artık dayanamıyorum. Ya seviyor muyum yoksa yılların verdiği alışkanlık mı onu bile bilmiyorum. İçim o kadar doldu ki sürekli ağlayasım var hngi yöne dönecem bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız artık dayanamıyorum.
Merhaba hanımlar 4 yıllık bi ilişkim var ama bu sevginin aşırılığı beni çok yıprattı. Ne sosyal medya hesabımız vardı ne karşı cinsten arkadaşımız ya yıllarca böyle devam ettik bi kere de iki aylık bi ayrılığımız oldu yalvardı yakardı barıştık kendime kızıyorum neden barıştın diye. Çok kaba konuşuyor kaç kez uyardım hep söz verdi yine aynı benimde hatalrım var yok değil ama ben kabul ediyorum o etmiyor çok ağır konuşuyor kavga edince küfürler hakaretler iyiyken de çok iyi bu sefer iki yüzlü olduğunu düşünüyorum. En son kavgamızdan sonra bir hafta yazmadık dünde yazdım ben çünkü yazmasam yazmıyor cevap vermedi bende sildim numarasını falan artık dayanamıyorum. Ya seviyor muyum yoksa yılların verdiği alışkanlık mı onu bile bilmiyorum. İçim o kadar doldu ki sürekli ağlayasım var hngi yöne dönecem bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız artık dayanamıyorum.
teşekkür ederim tamamiyle içinde bulunduğum durumu anlattınızUzun ilişkilerde kopmak, gemileri tamamen yakıp yıkmak zordur. İnsan verdigi emege kıyamıyor bir türlü. Bunun yanında bittigi an "acaba düzelir miydi"lerden de gecilmiyor akıldaki düsünceler.
Burada bizler ücüncü göz olarak baktıgımızda, olması gereken sey ayrılmanız yönünde. Ancak ayrılıgı kalben ve mantıken kafaya koymadan yaptıgınız sürece hep bir geri dönüs yasarsınız. O yüzden bu soruyu kendinizde sormanız ve cevaplamaya calısmanız daha kesin cözümler getirir.
ben 20 karşı taraf 24Adam dengesiz olduğu için seni de arada bırakmış. İyi tarafını sevip diğer tarafından kurtulmak istiyorsun. Yaşlar kaçtı?