• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz napardiniz

Suan kahvalti hazirlamiyorum birsey rica etti suan gidip hizmetci tutuosun ona yaptiriosun ben yapmiyorum dedim sinirlendi bundan sonra ne sen bana ne ben sana dedi gitti kahvalti hazirliyo ahaaa bardak kirdi kilimi bile kipirdatmiyom (ise gitmiyo mu die soranlara raporlu cumaya kadar 😤)

Ben bu şekilde inatlasmalara karşıyım.

Ceza , evi temizlememek , kahvaltı hazırlamamakla olmaz .

Anlamaz ki sizi aksine daha da inada girer.

O zaman o da ceza olarak eve hiçbir şey almamayı kullansın . Olur mu böyle düzen.

Evde belki bir rutin var, o işe gidiyor sizde ev düzeniyle ilgileniyorsunuz . Yaptığınız işi hizmetcilik olarak görüp lanse ederseniz üstünüze yapışır.

Halıları ben yıkıyorum basamazsin tabiri, ben alışveriş yapıyorum hoyratça yiyemezsin tabiriyle bana göre aynı.

İfadelerinizi ve tepkilerinizi doğru verin.

Çok kırıldım bu yaptığına , senin işine yaptıklarına nasıl saygı duyuyorsam sende duymalisin tarzında konuşun. Cozun sorununuzu, cumaya kadar dağ gibi olur yoksa.

Ben bu şekilde inatlasmalara karşıyım.

Ceza , evi temizlememek , kahvaltı hazırlamamakla olmaz .

Anlamaz ki sizi aksine daha da inada girer.

O zaman o da ceza olarak eve hiçbir şey almamayı kullansın . Olur mu böyle düzen.

Evde belki bir rutin var, o işe gidiyor sizde ev düzeniyle ilgileniyorsunuz . Yaptığınız işi hizmetcilik olarak görüp lanse ederseniz üstünüze yapışır.

Halıları ben yıkıyorum basamazsin tabiri, ben alışveriş yapıyorum hoyratça yiyemezsin tabiriyle bana göre aynı.

İfadelerinizi ve tepkilerinizi doğru verin.

Çok kırıldım bu yaptığına , senin işine yaptıklarına nasıl saygı duyuyorsam sende duymalisin tarzında konuşun. Cozun sorununuzu, cumaya kadar dağ gibi olur yoksa.
Bir noktada haklisiniz ama duzgunce ifade etsem bile anlayacak biri degil daha insanin uzerine gider daha cok kirar ezmeye calisir. Ayrica ben kendimi kesinlikle hizmetci olarak gormuyorum evimle ilgilenmeyi seviyorum severek yapiyorumbu sekilde dedigi zaman cok asiri kirildim zoruma gitti.

Esim 1 ay oncesinde is kazasi gecirdi ve belinden ameliyat oldu annesi dahil benden baska kimse ilgilenmedi dogru durust aramadi bile gorumceler geldi 5 dk nasilsin die bole bi aileye gelin geldim malesef 🙄 o konudada cok derdim var bin pismanim o ayri birgun iyice doldugumda onunla alakalida bdv acarim 😪 herseyi benden rica etti elimden geldigince yardimci oldum yaptim herseyi bu kadarini hak ettigimi dusunmuyorum malesef kiymet bilmio bi Allah razi olsun bile dese ne mutlu olurum ama tam tersini dedi yapacak baska bi sey birakmadi bana

Bir noktada haklisiniz ama duzgunce ifade etsem bile anlayacak biri degil daha insanin uzerine gider daha cok kirar ezmeye calisir. Ayrica ben kendimi kesinlikle hizmetci olarak gormuyorum evimle ilgilenmeyi seviyorum severek yapiyorumbu sekilde dedigi zaman cok asiri kirildim zoruma gitti.

Esim 1 ay oncesinde is kazasi gecirdi ve belinden ameliyat oldu annesi dahil benden baska kimse ilgilenmedi dogru durust aramadi bile gorumceler geldi 5 dk nasilsin die bole bi aileye gelin geldim malesef 🙄 o konudada cok derdim var bin pismanim o ayri birgun iyice doldugumda onunla alakalida bdv acarim 😪 herseyi benden rica etti elimden geldigince yardimci oldum yaptim herseyi bu kadarini hak ettigimi dusunmuyorum malesef kiymet bilmio bi Allah razi olsun bile dese ne mutlu olurum ama tam tersini dedi yapacak baska bi sey birakmadi bana
sanki kendim yaziyorum senin yazdiklarini canim o derece benziyor benim eşime

Temizleme b.k götürsün ozman görür. Kırıcı kelime kullanmis ayıp etmiş.

Esim bugun oyle birsey dedi ki bana cok zoruma gitti acikcasi evin icine disaridaki terlikleriyle girdi ve halinin uzerine basti bende girme bidaha dedim girerim sana ne dedi ben temizliyorum sonra buralari babanin usagi yok burda dedim oda senden ala usak mi olur dedi oyle kirildim ki konusmuyoruz hala birbirimizle siz boyle bi cumle duysaniz napardiniz 😪
YORUMLARA BAKTIM DA YANLIŞ GELDİ BANA ARANIZDA TARTIŞMAYA SEBEP VEREBİLİR EN DOĞRUSU KARŞILIKLI OTURUP KONUŞMANIZ HERŞEYİN HAL ÇARESİ KONUŞMAKTAN GEÇER :KK200:

Bu tarz cumleler genellikle kolesiymisim gibi o calisio ben calismiyorum die bi keresinde evle alakali hicbiseyi hak etmedigimi soylemisti kirayi faturalari o yatirdigi icin ben hak etmiyormusum calisacakmisim kucuk cocugum var nasil birakayim calistigim zamanda oldu o zaman tikir tikir eline saydim o zaman noldu dedim soyluyo laflari sonra ozur dilemeye katlaniyorum yuvam icin ama cekilecek gibi degil
Size karşı saygısı yok.Ciddi bir şekilde konuşmalısınız.Böyle kırıcı şeyler söyledikten sonra özür dilemenin bir anlamı olmuyor.Yavaş yavaş soğuyorum,evliliğimizin uzun yıllar devam etmesini istiyorsak birbirimize saygılı davranmayı öğrenmeliyiz demelisiniz.

Esim bugun oyle birsey dedi ki bana cok zoruma gitti acikcasi evin icine disaridaki terlikleriyle girdi ve halinin uzerine basti bende girme bidaha dedim girerim sana ne dedi ben temizliyorum sonra buralari babanin usagi yok burda dedim oda senden ala usak mi olur dedi oyle kirildim ki konusmuyoruz hala birbirimizle siz boyle bi cumle duysaniz napardiniz 😪
Alınmaya hakkınız yok zira slz de eşiniz kadar kabasınız

Boyle seyler yapio bazen sonra agzimdan cikti dio ozur dilemeye basliyo kalp kiriyo surekli farkinda degil ben surekli bunlara katlanmak zorunda miyim cok yoruldum 😥
Ağzından çıkana dikkat edecek, etmezse bedelini ödemesi lazım. Ben de ev işinden elinizi çekin taraftariyim. İşleri beraber yapın, bastığı yeri ona sildirin ki kirletmeye kiyamasin.
Bir gün TV de reklam dönüyor, inek ve dana goruntusu var. Ben de ne tatlılar dedim. Eşim de döndü bir onlara bakıyor bir de bana ve çocuğa bakıp sırıtıyor. Güya bize benziyorlarmis gibi. Ben de ona dedim ki "neden inek ve danaya bakıp sonra sırıtarak bize bakıyorsun ki onların babaları da ÖKÜZ" böyle deyince odayı terk etti. Yoksa devam edecekti saygısız eylemine

Benim arkadaşım da eşyalarını ortalıkta bırakma diye defalarca uyarirmis esini. Bir gün adamın kazağını alıp camdan atınca o son olmuş
Bir arkadaşım vardı. Eşiyle küsünce yaptığı yemeği çocuklarıyla yer kalanı çöpe dökerdi. Asla adamın eşyalarına el sürmezdi. O nedenle kıymeti bilinirdi.

Bir arkadaşım vardı. Eşiyle küsünce yaptığı yemeği çocuklarıyla yer kalanı çöpe dökerdi. Asla adamın eşyalarına el sürmezdi. O nedenle kıymeti bilinirdi.
Küsünce ben de yemek yapmam. Kendisi de daha onceden yaptigim, dolapta duran yemekleri isitip yiyemez şerrimden korktugu icin. Birkac gun patates kizartmasi yeyince "evde huzursuzluk oluyor ya" deyip gelip barisir

İnan olsun çamaşırını bile yıkamam kendim pişirir kendim yerim toplamam yıkamam biraz evi b.k götürsün şikayet ederse de uşağın emekli oldu dersin. Gerçekten bi yapma aklı başına gelsin sonucu da buraya yaz vallah merak ederim.

Kk'nın meşhur sözlerinden ve her zaman işe yarar : Bir cinnetin cozemeyeceği hiç bişey yoktur.

bi çok arkadasin dediği gibi eşim beni kızdırdığı zaman yemek yapmam yatağı bile duzeltmem odayi toplamam kiyafetlerini yikamam ütülemem bi süre ama şimdi ağzını açıp bişey diyemiyor demekki işe yarıyor
Ben ona kızgın oldugum da ev işleri yapmasam pişkin pişkin yine yemek ister ev dağınıksa çingene evi der beni daha daha fazla kızdırır

Söylediğin söze uygun cevab almışsın , ben olsam susar otururum bu cevabın üzerine

Zaten temizlemiyi ben üstüme almazdım. Bir de ben beni de çekip çevirebilcek kişilerden mi hoşlanıyorum benimki mi böyle çıktı bilmiyorum ama benden daha titiz olduğu kesin ve ben girsem terlikle o uyarır. Ama ben de hemen dinlerim

Back
X