• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz napardiniz

Kayınpeder 68 yaşında ve aynı şekilde dışarıda bahçede gezindikten sonra eve terliğiyle giriyor. Karısı da uşak gibi temizliyor, bişey söyleyince adam sana ne kirletmedim ki kenardan yürüdüm diyor ve senelerdir aynı cevabı veriyomuş. Böyle devam edecekseniz Allah size bol bol bilek gücü versin, başka bişeye ihtiyacınız yok.
Bunu soyledigine bin pisman etmem lazim

6 yasinda kizim var

Cok fazla temizlenecek hali oldugu zaman veriyorum temizletmeye yoksa terasim var orda yikiyorum normalde

Halı yikama işinden tamamen vazgeçin.

İkincisi " terlikle girme ben temizliyorum " yerine " canım ayağında terliği unutmuşsun , tarzında bir cümle kursaniz daha iyi olur.

Sahiplenmeyin halilari , evi.

...

Sık sık bu tarz kavgalar yaşıyoruz demissiniz , çocuğunuz bu kaba konuşmalara şahit olmamalı. Buna hakkı yok ailelerin.

Ya muhatap olmayin ya da uyuduktan sonra derdinizi anlatın.

Kayınvalıden bırkere cinnet gecırıp halıyı yerden kaldırıp fırlatsaymıs, bence kayınpederın korkardı bir daha emegıne haksızlık etmeye kadının.

Kenardan yuruyorum dedıgınde ok demısse yıllardır kayınvalıden, kayınpeder de basıp gecmıstır.

Onlar benim için ex kp ve kv artık :) ama muhtemelen dediğin gibi olmuştur çünkü kadın temiz titiz, evi temizlemeyeyim tavrımı görsün diyecek dirayete de sahip olamamış hiçbir zaman. Adam da eze eze böyle olmuşlar işte. Yani aklınızı başınıza alın kızlar, “aman şimdi sinirlenecek boş yere tartışma çıkmasın valla hiç çekemem” diye diye bu hale getirmeyin.

Bir arkadaşım vardı. Eşiyle küsünce yaptığı yemeği çocuklarıyla yer kalanı çöpe dökerdi. Asla adamın eşyalarına el sürmezdi. O nedenle kıymeti bilinirdi.
Aynen oyle valla nedense hep kıymetlıler bu şekiller..bı söz varda neyse anladınız siz :KK59:

İkincisi " terlikle girme ben temizliyorum " yerine " canım ayağında terliği unutmuşsun , tarzında bir cümle kursaniz daha iyi olur.

...

Sık sık bu tarz kavgalar yaşıyoruz demissiniz , çocuğunuz bu kaba konuşmalara şahit olmamalı. Buna hakkı yok ailelerin.

Evet erkekler temızlık konularında gerılebılıyorlar... Kullandığı cumle yınede yalnıs tabıkı asla desteklemiyorum.

Onlar benim için ex kp ve kv artık :) ama muhtemelen dediğin gibi olmuştur çünkü kadın temiz titiz, evi temizlemeyeyim tavrımı görsün diyecek dirayete de sahip olamamış hiçbir zaman. Adam da eze eze böyle olmuşlar işte. Yani aklınızı başınıza alın kızlar, “aman şimdi sinirlenecek boş yere tartışma çıkmasın valla hiç çekemem” diye diye bu hale getirmeyin.
Aynen oyle.
Kenardan yuruyorum dedıgınde adam, tamam dersen elli sene basarlar halına.

Umarım sende onlarsız hayatında mutlu olursun 🖤

...

cocuk baktigi ıcın isten ayrılan karısına para yiyici muamelesi yapan, kadın calısırken cuzdanından paraları alırken cuzdanı bozan adam, kadın annesinden yeni donmus hosgeldin demek yerine ozlemek yerine senden ala Usak mı olur diyen adam..

Halıya bastığında kı ilk olmadıgına ve ılkkez uyarılmadıgına emınım, tatlı dille ricayı pek haketmıyordur ama.. Yanılıyor muyum?
Tatlı dili, sevgiyi, saygıyı fazla da ziyan etmemek lazım.
Bazen karsındakının anladıgı dilden konusmak lazım.

cocuk baktigi ıcın isten ayrılan karısına para yiyici muamelesi yapan, kadın calısırken cuzdanından paraları alırken cuzdanı bozan adam, kadın annesinden yeni donmus hosgeldin demek yerine ozlemek yerine senden ala Usak mı olur diyen adam..

Halıya bastığında kı ilk olmadıgına ve ılkkez uyarılmadıgına emınım, tatlı dille ricayı pek haketmıyordur ama.. Yanılıyor muyum?

Yok tatlı dilden dolayı vermedim orda örneği ; ben temizliyorum halıyı demesinden dolayı yazdim.

Tamam atalım canımı ; " x terliği unutmuşsun " işte bu kadar. Neden sahipleniyor ki evi.

Kirlendi mi halilar ver gitsin yikamaciya. Bir iki böyle olursa bir daha terlikle basmaz.

O kadar cok bagirarak konusuyor ki ses tonu oyleymis bagirarak bastirmaya calisiyor tatli dili gectim onun dilinden konussamda pek anlayacagini sanmiyorum

Yok tatlı dilden dolayı vermedim orda örneği ; ben temizliyorum halıyı demesinden dolayı yazdim.

Tamam atalım canımı ; " x terliği unutmuşsun " işte bu kadar. Neden sahipleniyor ki evi.

Kirlendi mi halilar ver gitsin yikamaciya. Bir iki böyle olursa bir daha terlikle basmaz.
Heh evet, kesinlikle katılıyorum buna.
Zaten adam paracı seviyor parayı, kaldır gonder halıcıya halıyı. Bıdaha basıyor mu.
Evet haklısınız

Terbiyesiz adam 😑

Suan kahvalti hazirlamiyorum birsey rica etti suan gidip hizmetci tutuosun ona yaptiriosun ben yapmiyorum dedim sinirlendi bundan sonra ne sen bana ne ben sana dedi gitti kahvalti hazirliyo ahaaa bardak kirdi kilimi bile kipirdatmiyom (ise gitmiyo mu die soranlara raporlu cumaya kadar 😤)

Suan kahvalti hazirlamiyorum birsey rica etti suan gidip hizmetci tutuosun ona yaptiriosun ben yapmiyorum dedim sinirlendi bundan sonra ne sen bana ne ben sana dedi gitti kahvalti hazirliyo ahaaa bardak kirdi kilimi bile kipirdatmiyom (ise gitmiyo mu die soranlara raporlu cumaya kadar 😤)
bence konuşma o konuşursa cevap verme olduğun yerden ayrıl kavganiz uzamasin ama tavrını koymuş olursun

Esim bugun oyle birsey dedi ki bana cok zoruma gitti acikcasi evin icine disaridaki terlikleriyle girdi ve halinin uzerine basti bende girme bidaha dedim girerim sana ne dedi ben temizliyorum sonra buralari babanin usagi yok burda dedim oda senden ala usak mi olur dedi oyle kirildim ki konusmuyoruz hala birbirimizle siz boyle bi cumle duysaniz napardiniz 😪
Hiçbir işe elimi sürmezdim görsün uşaklığı ,kusura bakmayın ama size saygısızlık etmiş

6 yasinda kizim var

Cok fazla temizlenecek hali oldugu zaman veriyorum temizletmeye yoksa terasim var orda yikiyorum normalde
Yıkamayın, verin yıkamaya parasını ödesin. Biz kadınlar kendimizi harap ettikçe erkekler tarafından eziliyoruz. Ne kadar kendi kıymetinizi bilirseniz o kadar el üstünde tutuluyorsunuz, bunu bilir bunu söylerim.

Back
X