Bu devirde 2 yıllık bir bölüm ile atanmışsınız bu çok büyük bir şans ,beklemeniz lazım, yerinizde olmak isteyen çok kişi varArkadaşlar merhaba. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. İlk kez buraya yazıyorum. Çok ikilemde kaldığım bir konu kafam patlıycak düşünmekten.ben 2 çocuklu anneyim ve geçen sene örgün 2 senelik bir okul bitirdim. Yaklaşık bir ay öncede bitirdiğim bölümden atandım. Tercihleri yaparken eşimin özel durumundan dolayı hemen yaşadığım ile geri dönebilirim sandık. Daha doğrusu biz araştırdığımız da böyle olduğunu söylediler ama bu hak sadece kadrolu atananlar için varmış ben sözleşmeli atandım ve şu an böyle bi hakkımız yokmuş. Böyle sandığımız içinde yaşadığımız yerden çok uzak olan İstanbul seçtik ve oraya atandım. Ancak bir sene çalışırsam geri dönebilirim. Ailecek oraya gidip bir sene çalışıp geri dönmek mi yoksa yeniden kpss ye çalışmak mı mantıklı bilmiyorum. Siz olsanız napardınız. 2 çocukla düzen değiştirmek çok gözümü korkutuyor ama diğer yanda da kazandığım bir meslek var
1 sene çalışıp dönmek daha mantıklı sanki. Ben çok zor atandığım için göze alamazdım tekrar hazırlanmayı açıkçası.
Çocuklarım ilkokulda. Okula buraya devam ederlerse onlardan çok ayrı kalmam gerekecek yanıma gelemezler bende anca hafta sonları. Yani onlarsız gitmek bana daha zor görünüyor1 sene git gel idare edemez misiniz 2 cocukla düzen değistirmek çok zor geldi bana 1 sene için
Evet farkındayım bi kaç ay içinde atandım gerçekten büyük şans ama 2 çocukta olunca öyle gözüm korkuyor. Küçük bir ilin yine küçük bir ilçesinde yaşıyoruz İstanbul çok korkunç görünüyor banaBu devirde 2 yıllık bir bölüm ile atanmışsınız bu çok büyük bir şans ,beklemeniz lazım, yerinizde olmak isteyen çok kişi var
Ne alaka neden korkunç olsun ben burada doğup büyüdüm yani İstanbul’da gidip geliyoruz yani.İşinizi bırakmayın bence de bu devirde iyi bir iş bulmak çok zor.Kaç küsur yaşına gelmiş arkadaşım iş bulamadığından ikinci üni okuyor böyle mezun olur olmaz meslek sahibi yapan bir bölüm.İşi olsa girer miydi okul eziyetine.1 yıl su gibi akar gider bence.Çocuklara da biraz öyle biraz böyle bakıverin.Evet farkındayım bi kaç ay içinde atandım gerçekten büyük şans ama 2 çocukta olunca öyle gözüm korkuyor. Küçük bir ilin yine küçük bir ilçesinde yaşıyoruz İstanbul çok korkunç görünüyor bana
Çok büyük yer ya ondan dolayı demiştim. Küçük yerde büyüyüp yine küçük yerde yaşayınca orası biraz ister istemez gözümüzü korkutuyor. Yine çocuklarım da böyle küçük yerde büyüyor onlar içinde büyük bi değişiklik olacakNe alaka neden korkunç olsun ben burada doğup büyüdüm yani İstanbul’da gidip geliyoruz yani.İşinizi bırakmayın bence de bu devirde iyi bir iş bulmak çok zor.Kaç küsur yaşına gelmiş arkadaşım iş bulamadığından ikinci üni okuyor böyle mezun olur olmaz meslek sahibi yapan bir bölüm.İşi olsa girer miydi okul eziyetine.1 yıl su gibi akar gider bence.Çocuklara da biraz öyle biraz böyle bakıverin.
1 yıl ayrı kalın ne olacak 1 yıl ne ki ama o 3 yıl olmasın bende memurum 3 yıl çakılı kalınıyor geneldeYaklaşık bir aydır atandım rahatlığı yaşadığım için şu an biraz zor geliyor zaten tekrar hazırlanma fikri ama işte düzen değiştirmekte bir o kadar zor olur sanırım belki daha da zor
Tabii iyice araştırmak lazım bu sefer. Ama bir sene sonra eş durumdan isterseniz olur dediler1 yıl ayrı kalın ne olacak 1 yıl ne ki ama o 3 yıl olmasın bende memurum 3 yıl çakılı kalınıyor genelde
İşinizi bırakmayın. 1 yıl göz açıp kapatma kadar geçer. Helal olsun sizeArkadaşlar merhaba. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. İlk kez buraya yazıyorum. Çok ikilemde kaldığım bir konu kafam patlıycak düşünmekten.ben 2 çocuklu anneyim ve geçen sene örgün 2 senelik bir okul bitirdim. Yaklaşık bir ay öncede bitirdiğim bölümden atandım. Tercihleri yaparken eşimin özel durumundan dolayı hemen yaşadığım ile geri dönebilirim sandık. Daha doğrusu biz araştırdığımız da böyle olduğunu söylediler ama bu hak sadece kadrolu atananlar için varmış ben sözleşmeli atandım ve şu an böyle bi hakkımız yokmuş. Böyle sandığımız içinde yaşadığımız yerden çok uzak olan İstanbul seçtik ve oraya atandım. Ancak bir sene çalışırsam geri dönebilirim. Ailecek oraya gidip bir sene çalışıp geri dönmek mi yoksa yeniden kpss ye çalışmak mı mantıklı bilmiyorum. Siz olsanız napardınız. 2 çocukla düzen değiştirmek çok gözümü korkutuyor ama diğer yanda da kazandığım bir meslek var
Eşimin fikri oraya gidip ev tutup bir sene çocukların orda okul okuması. Kendisi de izin alıp gelecek. Yani aslında hep beraber orda olacağız. Burda evimiz var o düzen kalacak İstanbul da eşyalı bir yer bakarız diye düşünüyor. Çok korkuyorum kendi adıma bu değişiklikten ondan dolayı mı bu kadar soğuk geliyor bu fikir bilmiyorum. Bu yüzden sizin fikirlerinize başvurmak istedim
Teşekkür ederimİşinizi bırakmayın. 1 yıl göz açıp kapatma kadar geçer. Helal olsun size
Birdaha kpss stresi çok zor bence bir yıl sabredin, bu arada sözleşme süresi 3 yıl, hemen dönebilme durumunuz var mı gerçektenArkadaşlar merhaba. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. İlk kez buraya yazıyorum. Çok ikilemde kaldığım bir konu kafam patlıycak düşünmekten.ben 2 çocuklu anneyim ve geçen sene örgün 2 senelik bir okul bitirdim. Yaklaşık bir ay öncede bitirdiğim bölümden atandım. Tercihleri yaparken eşimin özel durumundan dolayı hemen yaşadığım ile geri dönebilirim sandık. Daha doğrusu biz araştırdığımız da böyle olduğunu söylediler ama bu hak sadece kadrolu atananlar için varmış ben sözleşmeli atandım ve şu an böyle bi hakkımız yokmuş. Böyle sandığımız içinde yaşadığımız yerden çok uzak olan İstanbul seçtik ve oraya atandım. Ancak bir sene çalışırsam geri dönebilirim. Ailecek oraya gidip bir sene çalışıp geri dönmek mi yoksa yeniden kpss ye çalışmak mı mantıklı bilmiyorum. Siz olsanız napardınız. 2 çocukla düzen değiştirmek çok gözümü korkutuyor ama diğer yanda da kazandığım bir meslek var
Çocuklarım birinci sınıf şu an seneye nasipse ikide olacaklar minikler tabii arkadaşlarına da alıştılar zor olacaktır. Evet eşim memur bunu demişler ama olduğumuz yere geri dönmek istiyoruz. Sorduklarımız bir sene sonra olur dediler ama iyice kesin bi cevap almadan da böyle bi şeye kalkışmayız tekrar1 yıl çok çabuk geçiyor. Eşiniz de sizle gelecekse, çocuklar da kritik bir dönemde değillerse mantıklı. Ama bildiğim kadarıyla 3 sene (en azından öğretmenlerde öyle) eşiniz devlet memuru ise sizin yanınıza eş durumu isteyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?