Siz olsanız napardınız

Korkmayın herkes gidiyor mecburi, ben de şartları zor olan bir yere atandım, dişimi sıkıyorum resmen , bu süreçte çocuğumun olmaması benim için iyi oldu biraz yoksa daha zor olacaktı

Tabiki çocukların düzeninin bozulması
Yoksa gelecekleri bozulabilir
Atandığınız bölümde alım o kadar çokmuki bu riski göze alıyorsunuz

Eşinde gelebiliyorsa hiç sorun edecek bi şey yok

Şimdi baktım bu kadrolar dahilindeyseniz yapabiliyormussunuz. Korkmayın, iyi bir okul bulabilirseniz (ki evde babaları bakacakmış zaten) iyi bir fikir gibi duruyor. Eş durumu ile bir sene sonra dönmüş olursunuz.

3+1 olarak geçiyoruz
Yapılabiliyor deniyor buyurun Kaynak şu madde geçiyor
3+1 atanan personel, İşe başladıktan 1 yıl sonra olmak üzere ve eşinin devlet
memuru (kadrolu) olmak şartıyla sözleşmeli olarak çalıştığı süre boyunca sadece
eş durumu tayini yapabilir diğer tayinleri yapamaz. Eş durumu tayini Ocak ve
Temmuz aylarında ilan edilen kuralarla yapılır. Diğer tayinleri 3+1 yıl olan 4
yılını doldurduktan sonra isteyebilir.

Bize de konuştuğumuzda temmuz da olur denmişti. Tereddüt ettim bi an yine yanlış mı bilgi verildi diye. Bir kere böyle bir hatayla karşılaşınca

Iste zor atansaydiniz bunlar aklınıza bile gelmezdi ,şükredin, sabredin, bir yıl nedir ki?

Eşinize çocuklara bakmak zor gelmiş hep beraber gidelim gibi saçma birsey söylemiş. Yıllarca ayrı yaşayanlar var. Siz Gidin 1 sene Otel, misafirhane,günlük ev falan idare edin. 1 sene nedir ki?

Eşinize çocuklara bakmak zor gelmiş hep beraber gidelim gibi saçma birsey söylemiş. Yıllarca ayrı yaşayanlar var. Siz Gidin 1 sene Otel, misafirhane,günlük ev falan idare edin. 1 sene nedir ki?
Yok aslında ilk olarak biz kalalım sen orda kalırsın nöbetler de başlayınca anlayış gösteriler hafta sonlarına birleştirirsin gelirsin sık sık demişti. Ben karşı çıkınca bunları söyledi. Haklısınız illaki daha farklı durumda olanlar vardır ama çocuklardan ayrı kalamam diye düşünüyorum hani hiç kalmadım

Bir sene öyle yada böyle geçer...gidin tabi ki..bu zamanda mesleğinizi ele almışsınız gdilmez mi ...çocuklar biraz zorlanır haliyle ..yeni ortam yeni arkadaşlar onları zorlar...ama hayat ummadığımiz şeylere gebe olabiliyor. Belki dönmek istemezsiniz bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…