Kaç kişi olabileceğini söyledi ama şu an bende tereddüt ettimBirdaha kpss stresi çok zor bence bir yıl sabredin, bu arada sözleşme süresi 3 yıl, hemen dönebilme durumunuz var mı gerçekten
Korkmayın herkes gidiyor mecburi, ben de şartları zor olan bir yere atandım, dişimi sıkıyorum resmen , bu süreçte çocuğumun olmaması benim için iyi oldu biraz yoksa daha zor olacaktıEşimin fikri oraya gidip ev tutup bir sene çocukların orda okul okuması. Kendisi de izin alıp gelecek. Yani aslında hep beraber orda olacağız. Burda evimiz var o düzen kalacak İstanbul da eşyalı bir yer bakarız diye düşünüyor. Çok korkuyorum kendi adıma bu değişiklikten ondan dolayı mı bu kadar soğuk geliyor bu fikir bilmiyorum. Bu yüzden sizin fikirlerinize başvurmak istedim
Tabiki çocukların düzeninin bozulmasıArkadaşlar merhaba. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. İlk kez buraya yazıyorum. Çok ikilemde kaldığım bir konu kafam patlıycak düşünmekten.ben 2 çocuklu anneyim ve geçen sene örgün 2 senelik bir okul bitirdim. Yaklaşık bir ay öncede bitirdiğim bölümden atandım. Tercihleri yaparken eşimin özel durumundan dolayı hemen yaşadığım ile geri dönebilirim sandık. Daha doğrusu biz araştırdığımız da böyle olduğunu söylediler ama bu hak sadece kadrolu atananlar için varmış ben sözleşmeli atandım ve şu an böyle bi hakkımız yokmuş. Böyle sandığımız içinde yaşadığımız yerden çok uzak olan İstanbul seçtik ve oraya atandım. Ancak bir sene çalışırsam geri dönebilirim. Ailecek oraya gidip bir sene çalışıp geri dönmek mi yoksa yeniden kpss ye çalışmak mı mantıklı bilmiyorum. Siz olsanız napardınız. 2 çocukla düzen değiştirmek çok gözümü korkutuyor ama diğer yanda da kazandığım bir meslek var
Sağlıktayım acaba sağlıkçılar için farklı mı ki çünkü çoğu kişi dönülür dedi amaHayırlısı olsun ama sözleşmeliler için süre 3 yıl değil mi?
Sözleşme yeni atanan bir memur için 3 yıl diye biliyorum, iyi araştırınKaç kişi olabileceğini söyledi ama şu an bende tereddüt ettim
Eşinde gelebiliyorsa hiç sorun edecek bi şey yokEşimin fikri oraya gidip ev tutup bir sene çocukların orda okul okuması. Kendisi de izin alıp gelecek. Yani aslında hep beraber orda olacağız. Burda evimiz var o düzen kalacak İstanbul da eşyalı bir yer bakarız diye düşünüyor. Çok korkuyorum kendi adıma bu değişiklikten ondan dolayı mı bu kadar soğuk geliyor bu fikir bilmiyorum. Bu yüzden sizin fikirlerinize başvurmak istedim
Çocuklsr olmasa karar vermek bizim için daha kolay olurdu sanırımKorkmayın herkes gidiyor mecburi, ben de şartları zor olan bir yere atandım, dişimi sıkıyorum resmen , bu süreçte çocuğumun olmaması benim için iyi oldu biraz yoksa daha zor olacaktı
Bende sağlıktayım 3 yıl o 3+1 diye geçerSağlıktayım acaba sağlıkçılar için farklı mı ki çünkü çoğu kişi dönülür dedi ama
Aslında değil diğer sağlık bölümlerine göre hatta bi tık daha az alım yapıyorTabiki çocukların düzeninin bozulması
Yoksa gelecekleri bozulabilir
Atandığınız bölümde alım o kadar çokmuki bu riski göze alıyorsunuz
Çocuklarım birinci sınıf şu an seneye nasipse ikide olacaklar minikler tabii arkadaşlarına da alıştılar zor olacaktır. Evet eşim memur bunu demişler ama olduğumuz yere geri dönmek istiyoruz. Sorduklarımız bir sene sonra olur dediler ama iyice kesin bi cevap almadan da böyle bi şeye kalkışmayız tekrar
3+1 olarak geçiyoruzEki Görüntüle 3053748
Şimdi baktım bu kadrolar dahilindeyseniz yapabiliyormussunuz. Korkmayın, iyi bir okul bulabilirseniz (ki evde babaları bakacakmış zaten) iyi bir fikir gibi duruyor. Eş durumu ile bir sene sonra dönmüş olursunuz.
Yapılabiliyor deniyor buyurun Kaynak şu madde geçiyor3+1 olarak geçiyoruz
Bize de konuştuğumuzda temmuz da olur denmişti. Tereddüt ettim bi an yine yanlış mı bilgi verildi diye. Bir kere böyle bir hatayla karşılaşıncaYapılabiliyor deniyor buyurun Kaynak şu madde geçiyor
3+1 atanan personel, İşe başladıktan 1 yıl sonra olmak üzere ve eşinin devlet
memuru (kadrolu) olmak şartıyla sözleşmeli olarak çalıştığı süre boyunca sadece
eş durumu tayini yapabilir diğer tayinleri yapamaz. Eş durumu tayini Ocak ve
Temmuz aylarında ilan edilen kuralarla yapılır. Diğer tayinleri 3+1 yıl olan 4
yılını doldurduktan sonra isteyebilir.
Iste zor atansaydiniz bunlar aklınıza bile gelmezdi ,şükredin, sabredin, bir yıl nedir ki?Evet farkındayım bi kaç ay içinde atandım gerçekten büyük şans ama 2 çocukta olunca öyle gözüm korkuyor. Küçük bir ilin yine küçük bir ilçesinde yaşıyoruz İstanbul çok korkunç görünüyor bana
Öyle mi diyorsunuz bi an yeniden çalışmak öyle mantıklı geldi ki aniden olunca sanırım pek düşünemedimIste zor atansaydiniz bunlar aklınıza bile gelmezdi ,şükredin, sabredin, bir yıl nedir ki?
Sizin yerini girebilecek kişinin hakkini yemiş olmaz misiniz o zaman?Öyle mi diyorsunuz bi an yeniden çalışmak öyle mantıklı geldi ki aniden olunca sanırım pek düşünemedim
Yok aslında ilk olarak biz kalalım sen orda kalırsın nöbetler de başlayınca anlayış gösteriler hafta sonlarına birleştirirsin gelirsin sık sık demişti. Ben karşı çıkınca bunları söyledi. Haklısınız illaki daha farklı durumda olanlar vardır ama çocuklardan ayrı kalamam diye düşünüyorum hani hiç kalmadımEşinize çocuklara bakmak zor gelmiş hep beraber gidelim gibi saçma birsey söylemiş. Yıllarca ayrı yaşayanlar var. Siz Gidin 1 sene Otel, misafirhane,günlük ev falan idare edin. 1 sene nedir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?