- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
Okuyan iyi kötü yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Babamı çok küçük yaşta kaybettim ama yine de şanslı biriyim annem benim hem babam hem annem oldu. Sahip olduğum tüm meziyetlerimi annem biricik annem kazandırdı bana. Okudum, çok güzel bir mesleğim var ve ilerledim olabilecek son noktadayım. Öğrenciyken karşıma birisi çıktı inandım güvendik sevdik ve evlendik ama evlilik hayatımda eşimde beklediğim gibi biri çıkmadı. Kabullenemedik birbirimizin hayatını. Çok kırdık birbirimizi hayatımızı darmaduman ettik. Dünya güzeli bir kız sahibi olduk ama bu yavruyu ne o nede ben orası ayrı bir konu. Hala birbirimizi yemeye devam ediyoruz. Nereden nasıl başlayayım eski konularımı bilenler bilir. Uzun uzun anlatmanın belkide yararı yok. Belki de evliliğimizin bittiğinin ikimizde farkındaydık ama Kızımız için belki bazı şeyleri düzeltebiliriz diye günü kurtarmaya çalışıyoruz. İnanın izine çıkıp evimde kocamla kalmak istemiyorum. Oda benimle ne tatile gitmek istiyor nede vakit o kardeşi ile bende annemle zaman geçiriyorum. Biz evli değil sadece çok iyi anlaşan iki ev arkadaşı gibiyiz.o kadar çok kırılıp yıprandım ki onu hırpalayarak intikam alabileceğimi yada onun aklını başına getirebileceğimi düşünüyorum. ama aslında en çok yıpranıp üzülen benim.kızımın yanında sesimi yükseltmemek kendimi o kadar kasıyorum ki. sonunda kendi kanser raporumu imzalayacağım buna eminim.
o ise beni dikkate almıyor. bazı istekleri var onun için önemli olan ben bazen yapıyorum bazen yapmıyorum ama eğer yapılması lazım gibi birşey kullanırsa ben inadına yapmak istemiyorum. sırf inadından benle haftalarca konuşmaz il dışındaysa ne yediniz ne içtiniz demez. biliyorum buna ihtiyacım yok madden ama manen korunup kollanıp güvende olmayı istiyorum. kocama güvenmiyorum. onun beni sevmediğini biliyorum. bilenler bilir 7-8 ay evvel evi terk edip anneme yerleştim herşey düzelecek diye beni aldı götürdü. aynı odada yatmıyoruz horlamasına dayanamıyordum tedavi olamyı uzunca süre kabul etmedi nolduysa uyku polkiliniiğine gideceğiz bu ay.iş yoğunluğumdan dolayı akrabalarını arayamam veya her hafta sonu gelme isteklerini kabul etmemem onun için en önemli neden...... doğumda sadece biraz daha toparlayım kırkım çıksın sonra annen bizde uzun süre kalmaya gelsin dedim diye kıyamet koptu. dövmedi ama dövmekten beter etti. tüm doğum iznimi kayınvalide ile geçirmek istemiyorum diye kötü kadın oldum. güya bunları aşmış benden iki tatlı söz duymaya razıymış peki bende ona verecek birşey kalmış mı???? şu anda öyle bir yerdeyiz ki ikimizde karşı kaşıyayız. ikimizde bekliyoruz ki adımı karşı taraf atsın ama kılımızı kıpırdatmıyoruz. siz olsanız napardınız?
o ise beni dikkate almıyor. bazı istekleri var onun için önemli olan ben bazen yapıyorum bazen yapmıyorum ama eğer yapılması lazım gibi birşey kullanırsa ben inadına yapmak istemiyorum. sırf inadından benle haftalarca konuşmaz il dışındaysa ne yediniz ne içtiniz demez. biliyorum buna ihtiyacım yok madden ama manen korunup kollanıp güvende olmayı istiyorum. kocama güvenmiyorum. onun beni sevmediğini biliyorum. bilenler bilir 7-8 ay evvel evi terk edip anneme yerleştim herşey düzelecek diye beni aldı götürdü. aynı odada yatmıyoruz horlamasına dayanamıyordum tedavi olamyı uzunca süre kabul etmedi nolduysa uyku polkiliniiğine gideceğiz bu ay.iş yoğunluğumdan dolayı akrabalarını arayamam veya her hafta sonu gelme isteklerini kabul etmemem onun için en önemli neden...... doğumda sadece biraz daha toparlayım kırkım çıksın sonra annen bizde uzun süre kalmaya gelsin dedim diye kıyamet koptu. dövmedi ama dövmekten beter etti. tüm doğum iznimi kayınvalide ile geçirmek istemiyorum diye kötü kadın oldum. güya bunları aşmış benden iki tatlı söz duymaya razıymış peki bende ona verecek birşey kalmış mı???? şu anda öyle bir yerdeyiz ki ikimizde karşı kaşıyayız. ikimizde bekliyoruz ki adımı karşı taraf atsın ama kılımızı kıpırdatmıyoruz. siz olsanız napardınız?