Siz olsanız napardiniz?

başıma gelmeden ne yapacağımı bilmiyorum.
seven bir kadın kabullenmiyor oyle soyliyim sevmeyenlerde kabullenip mis gibi yasamaya devam ediyor pek tabii..cunku bir insan deli divane sevdigi kisinin baska bir tene dokundugunu onu bırakın dokunmayı arzuladıgını dahi kabullenemez

Tehlikeli olan şey ne biliyor musun? İşte bu kanıksama...
Yani kadın aldatıp koca affettiğinde ooo olup erkek aldattıgında kadın affettıgınde olur canım nolcak dusuncesı.
Böyle olunca aldatan kadın her seye mustehak yollu oluyor aldatan erkegınse elının kırı.
Aldatan kadın en asagılık pıslık oluyor erkekse yenıden sevılebılır evlenılebılır oluyor.

Aldatmanın her turlusu kotu. Bunu sadece eş ilişkileriyle sınırlandıramayız, eşler, arkadaşlar, patron- işçi her türlü aldatma kötüdür. Affedip affetmemek tamamen taraflara bağlıdır. Bizler toplum olarak hemde kadınlar olarak böyle gördükçe erkeklerin o sınırsız ruhsatları ellerinden alınmıyor.
Normal gelmesin yani. hepsine şaşırın üzülün ve ooo olun.

Bilmiyorum ben mi cok katiyim ama aldatma konu olunca hicbir sekilde affetmem her ne durumda olursam olayim edemem..iliskilerde sevgiden evvel sadakat esastir

canım cok uzuldum su an kı halını anlayabılıyorum... oncelıkle bebegın sağlıklı doğar ınsallah... şu hemen boşan diyen arkadaşları anlamıyorum bekara karı boşamak kolaydır. ortada bı evlılık ve çocuk var kolay mı oyle boşanmak esın nasıl aldattı senı sadece konuşmuş mu yoksa ortada cınsellık de var mı tabıı her halıyle kocanın yaptıgı yanls ama detayları bılmedıgım ıcın bısey dıyemıyorum.

Sirf yazismayla kaldiysa haddini bildirirdim, baya da bi pisman ederdim.
Ama ileriye gidildiyse eger bosanirdim rahatca.
Bence bi ögren ne olmus ne bitmis..

Sakin olun cocugunuzu dusunun sagliginizi tehlikeye atmayin kocanizi gormek istemiyorsanizda oni evden gonderin bu halde sokaklarda dolasmayin kis gunu.

Erkeklerin bu huyu hangi beyin bölgesinden dolayı aktif oluyorsa o beynini patlatacaksın ki aynısını yapmasın vasıfsızlar.Aldatılma olaylarında elim ayağım titriyor.İğrenmeye başladım artık bu erkeklerden.Allah yardımcın olsun bekarım ondan yorum yapamıyorum

Neden kabul edilebilir görüyorsun peki? Kabul edilebilen seyler genelde "masum" görülen seyler degil mi?

kabul edilebilir şeyler "masum" demek mi acaba? kabullenilebilir demek acaba "hata yapılmış affetmiyorum ama yutuyorum" anlamı taşımıyo mu? masum olduğunu nerde iddia ettim bir alıntı da ordan yaparsanız sevinirim.
aldatmak iğrenç. ama kadın yapınca daha iğrenç oluyor. benim fikrim bu. sizin fikriniz başka bir şey. ben boş feminizm yapmıyorum gerçeklerden bahsediyorum.

Evet boşluğa düşmüş hamile kadınların başına geliyo malesef o programı Nasıl yaptın bi anlatsana banada

Evet evet kocalariniz aldatsin siz yutmaya devam edin ,kendiyle çelişen cümleler "affetmiyorum ama yutuyorum" neden yutuyorsun yutmak zorunda misin?

Aldatma kim tarafindan yapilirsa yapilsin igrenc kadin yapinca daha da igrenc olmuyor...

Ayrica feministlikle ne alakasi var bu isin yapma allah askina ne gercegi kime gore neye gore gercek ? Kadin olarak siz boyle dusunmeyin bari....

Kelime olarak masumaneyi kullanmadin ama su yazdiklarindan sonra oyle gordugunu dusundum

Tepkinizi koyun. Sürtün burnunu iyice. Allah belasını versin boylelerinin

Allahımmmm hiç bişey yokmus gibi gelip konuşmaya çalışmaz mı yüzsüzlükte son nokta delircem akşam çok kalabalıktı yüzüne dahi bakmadım hiç konuşmadık da zaten yaklasamadi bile yanıma gecede yere yatak attım orda yattı abartmicak mısım bakarmisiniz rahatlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…