seven bir kadın kabullenmiyor oyle soyliyim sevmeyenlerde kabullenip mis gibi yasamaya devam ediyor pek tabii..cunku bir insan deli divane sevdigi kisinin baska bir tene dokundugunu onu bırakın dokunmayı arzuladıgını dahi kabullenemezbaşıma gelmeden ne yapacağımı bilmiyorum.
bence de kimse kimseyi aldatmasın ama işte.
erkeğin aldatmasını masum görmek değil yazdıklarımdan masumu nasıl çıkardınız acaba. ama eşini aldatan bir kadını kocası affetmiş dediklerinde inanılmaz şaşırıyorum. ama kadın aldatan kocasını affedince çok da "ooooo" falan yapmıyorum. coğrafyamızın kattığı bir özellik, dayatılmış bir şey bu.
masum kelimesi yazdıklarımın hiç bir yerinde yok gereksiz yere duyar kasmayın.
Bilmiyorum ben mi cok katiyim ama aldatma konu olunca hicbir sekilde affetmem her ne durumda olursam olayim edemem..iliskilerde sevgiden evvel sadakat esastir
Dogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?
Avatarlarının hastasıyımmCok zor bir durum hele doguma az kalmisken.
Dogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?
Erkeklerin bu huyu hangi beyin bölgesinden dolayı aktif oluyorsa o beynini patlatacaksın ki aynısını yapmasın vasıfsızlar.Aldatılma olaylarında elim ayağım titriyor.İğrenmeye başladım artık bu erkeklerden.Allah yardımcın olsun bekarım ondan yorum yapamıyorumDogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?
Neden kabul edilebilir görüyorsun peki? Kabul edilebilen seyler genelde "masum" görülen seyler degil mi?
Wè chat diye bi program numara ve parolayla giriliyorEvet boşluğa düşmüş hamile kadınların başına geliyo malesef o programı Nasıl yaptın bi anlatsana banada
kabul edilebilir şeyler "masum" demek mi acaba? kabullenilebilir demek acaba "hata yapılmış affetmiyorum ama yutuyorum" anlamı taşımıyo mu? masum olduğunu nerde iddia ettim bir alıntı da ordan yaparsanız sevinirim.
aldatmak iğrenç. ama kadın yapınca daha iğrenç oluyor. benim fikrim bu. sizin fikriniz başka bir şey. ben boş feminizm yapmıyorum gerçeklerden bahsediyorum.
çaresizlik çaresizlik kime ne diyeceğinin bilinmemesi ve soluğu burda almak bir umut yol bulmak.Neden bu yeni Üyelerin ilk konusu hep aldatma merak ettim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?