Siz olsanız napardiniz?

Klasik erkek rahatlığı!
O ne yapmış ki(!)
Lütfen abartmayalım yani(!)

Hepsi de mi böyledir arkadaş...
Bir tanesi de yaptım bir eşeklik ama icraat yok özür dilerim bir boşluğuma geldi vs vs diye en azından açıklama yapıpı senin tepkini bekleyeceğine bir de üste çıkmaya çabalaması...
Gerçekten bazen bu erkeklerin hepsinin şaka gibi dünyaya geldiğini düşünüyorum...
Bir tane de bende var...
Ne yapsa sonra "abartıyorsun ya" deyip yeni bir tartışma çıkarıp beni haksız edebilme kapasitesine sahip..

Aynen aynen bende hep bu pozisyondayim

hala duyar kasıyorsunuz... beğeni toplayıp ne yapacaksınız anlamıyorum. aldatmak iğrenç ama kadın yapınca daha da iğrenç. masum olduğunu asla düşünmedim bu olayın. bunu anlayabilecek kelime hazineniz olduğunu da düşünüyorum yazdıklarınızdan bunu çıkarıyorum. ama nedense fırsatını bulmuşken yükleneyim diye fikrimi değiştirmeye çalışıyorsunuz. sizden farklı düşünüyorum ve bununla problemim yok.

yok hamıleymıs yok aldıgı kılolardan adam bosluga dusmus olabılırmıs erkekler zaafıymıs vs vs yanı Allahaskına hemcınsımız olarak bunlar soylenıyorsa ben daha bırsey soylemıyorum... konu sahıbı sana suanda ne desek bos dusunup karar vermen gerekır..

O dustugu boslukta cehenneme kadar yolu var orasi derindir gitsin.ek yapmak istedim.

Bak bi kere konuşmuş der göz yumarsan ilerde yatağında bi kadınla yakalarsan şaşırma boşa

Begeni toplamak mi :) :) kisi ne bilirse kendinden bilirmis senin sanirim oyle bir derdin var ya da oldu her ne ise artik neyin kafasini yasadigini merak ediyorum gercekten. :)

İgrenclik kavrami iki taraf icinde esittir kadin yapinca daha igrenc olmaz ,aldatan kim olursa olsun igrenctir ne bir adim eksik ne bir adim fazla diyorum ama sen illa cinsiyete gore igrencligin azligindan fazlaligindan bahsediyorsun

Sen bu yazismalarimiza yüklenmek mi diyorsun :) peki o halde susuyorum daha fazla yüklenmeyeyim sana :)

Not:hala duyar kasiyorsunuz demek ne demek ?anlayamadim da

duyar kasmak : çok duyarlıymış gibi yapıp beni duyarsızmışım gibi göstermeye çalışıyorsunuz alkışlar için :)

radyologg hanım ben iki taraf için de aldatmanın eşit olduğunu düşünmüyorum ve kullanabileceğiniz hiçbir kelime fikrimi değiştirmeyecek. bunu anlatmam için kaç mesajımı daha alıntılamanız lazım?
evet iğrençliğin azlığından fazlalığından bahsediyorum. böyle düşünüyorum çünkü.

Valla fikrin degissin degismesin bana bir faydan ya da zararin yok,umrumda da degil ama senin erkek evladin olursa lutfen bu kafada yetistirme tek ve son sözüm sana bu olacak.

Son düzenleme:

Erkeklere boşluk mübah haklısınız da, aynı boşluğa kadın düşerse sonu mezarda bitebiliyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz mesela?

Vicdansızlığı şerefsizliği kiloya saça başa bağlamayın lütfen. Karısı çocuğunu taşırken kadın peşine düşen adam şerefsizdir hayvandır kardeşim nefis boşluk vs yapıp bu işi hoşgörülebilir göstermeye çalışmayın.

Aynısını yaşadım ve anında evi terkedip boşandım. İğrenç adam ve boşluğa düşüyorsa da defolsun bu nasıl rezillik aldatilma eyleme dokulup dökülmedi alakası yok elin sirfintilarina ayıracagi vakti karisina ayıracakti!

Oooow bunu coco mu soylemis yeni gordum ee vallahi pes daha ne diyim ya bana duyarsiz diyor birde kendi hemcinsine soyledigine bak!!! Zaafmis

Acaba kac kez bu zaaflarinin kurbani oldu? Kac kez affettide mesrulastirdi bu durumu evet bu mesajiyla iyice anladim bu kafadakilerin yetistirecegi evlatlari evlatlarimizin karsisina cikarma allahim

acaba herkes milletin fikrine göre fikir mi değiştirmek zorunda?
fikirleri beğenmeyebilirsiniz ama fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormadım, kimseye hakaret edip de cevap hakkı vermedim, burdaki başka bir üyeye kötü şeyler söyleyip de herkesi onu savunmak zorunda bırakmadım.
benim fikrim bu. siz başka türlü düşünürsünüz. ben size karışmam, siz de bana karışmayın.
istediğiniz kadar Allah'a dua edin bu kafadakilerin yetiştirdiği evlatları vs vs diye, problem değil, kendi fikrimi söyleyemeyip sadece körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbeti yapsam ben kendimi rahat hissetmem.
boş feminizmden hazzetmeyen üye cocochanelll'den sevgiler :)

Tepkimi belli ederdim , hoş karsılamazdım tabiyki. birdaha yapmasına fırsat yakalayamayacak bir tepkim olurdu tekrar yapmaya korkması lazım yani .ama bir şans daha verirdim bitirmezdim çocuk için sırf .sonrasında yine takip ederdim ;belli etmeden kontrol ederdim kıskanldığını anlayınca daha çok yapmak gibi bi huyu varsa birdaha yapabilir tekrar o yüzden elimi çekmezdim ipini bırakmazdım ama belli etmeden de takip ederdim . her erkek yapabilir, evliyaullahtan bile mübarek bir zat nefsine yenik düşmüş ...

Yaptığı doğru bir davranış değil de, bir sanş ver derim yuva yıkmak çok kolay

Zor ama makul ol . İlk önceliğin doğumun , çocuğunu kucağına hayırlısıyla al sonra oku canına.Ne yapılıyorsa yap . Önden de de tabiiki herşey bitti die

son durum ne merak ettim :?
Son durum yok ev kalabalık çocuk heycani herkeste ama ben moralim sıfır oturuyorum bol bol hiç biseye hevesim kalmadı yalnız hiç kalamadik konusmadik bile hala zaten suratına bakmioyorum iki gündür göz göze bile gelmedik oda zaten hiç yeltenmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…