- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Allahımmmm hiç bişey yokmus gibi gelip konuşmaya çalışmaz mı yüzsüzlükte son nokta delircem akşam çok kalabalıktı yüzüne dahi bakmadım hiç konuşmadık da zaten yaklasamadi bile yanıma gecede yere yatak attım orda yattı abartmicak mısım bakarmisiniz rahatlığı
Aynen aynen bende hep bu pozisyondayimKlasik erkek rahatlığı!
O ne yapmış ki(!)
Lütfen abartmayalım yani(!)
Hepsi de mi böyledir arkadaş...
Bir tanesi de yaptım bir eşeklik ama icraat yok özür dilerim bir boşluğuma geldi vs vs diye en azından açıklama yapıpı senin tepkini bekleyeceğine bir de üste çıkmaya çabalaması...
Gerçekten bazen bu erkeklerin hepsinin şaka gibi dünyaya geldiğini düşünüyorum...
Bir tane de bende var...
Ne yapsa sonra "abartıyorsun ya" deyip yeni bir tartışma çıkarıp beni haksız edebilme kapasitesine sahip..
hala duyar kasıyorsunuz... beğeni toplayıp ne yapacaksınız anlamıyorum. aldatmak iğrenç ama kadın yapınca daha da iğrenç. masum olduğunu asla düşünmedim bu olayın. bunu anlayabilecek kelime hazineniz olduğunu da düşünüyorum yazdıklarınızdan bunu çıkarıyorum. ama nedense fırsatını bulmuşken yükleneyim diye fikrimi değiştirmeye çalışıyorsunuz. sizden farklı düşünüyorum ve bununla problemim yok.Evet evet kocalariniz aldatsin siz yutmaya devam edin ,kendiyle çelişen cümleler "affetmiyorum ama yutuyorum" neden yutuyorsun yutmak zorunda misin?
Aldatma kim tarafindan yapilirsa yapilsin igrenc kadin yapinca daha da igrenc olmuyor...
Ayrica feministlikle ne alakasi var bu isin yapma allah askina ne gercegi kime gore neye gore gercek ? Kadin olarak siz boyle dusunmeyin bari....
Kelime olarak masumaneyi kullanmadin ama su yazdiklarindan sonra oyle gordugunu dusundum
O dustugu boslukta cehenneme kadar yolu var orasi derindir gitsin.ek yapmak istedim.yok hamıleymıs yok aldıgı kılolardan adam bosluga dusmus olabılırmıs erkekler zaafıymıs vs vs yanı Allahaskına hemcınsımız olarak bunlar soylenıyorsa ben daha bırsey soylemıyorum... konu sahıbı sana suanda ne desek bos dusunup karar vermen gerekır..
çok ıyı yaptın neler neler yazıcaktım kı ah su ban aahhhhO dustugu boslukta cehenneme kadar yolu var orasi derindir gitsin.ek yapmak istedim.
hala duyar kasıyorsunuz... beğeni toplayıp ne yapacaksınız anlamıyorum. aldatmak iğrenç ama kadın yapınca daha da iğrenç. masum olduğunu asla düşünmedim bu olayın. bunu anlayabilecek kelime hazineniz olduğunu da düşünüyorum yazdıklarınızdan bunu çıkarıyorum. ama nedense fırsatını bulmuşken yükleneyim diye fikrimi değiştirmeye çalışıyorsunuz. sizden farklı düşünüyorum ve bununla problemim yok.
Begeni toplamak mi :) :) kisi ne bilirse kendinden bilirmis senin sanirim oyle bir derdin var ya da oldu her ne ise artik neyin kafasini yasadigini merak ediyorum gercekten. :)
İgrenclik kavrami iki taraf icinde esittir kadin yapinca daha igrenc olmaz ,aldatan kim olursa olsun igrenctir ne bir adim eksik ne bir adim fazla diyorum ama sen illa cinsiyete gore igrencligin azligindan fazlaligindan bahsediyorsun
Sen bu yazismalarimiza yüklenmek mi diyorsun :) peki o halde susuyorum daha fazla yüklenmeyeyim sana :)
Not:hala duyar kasiyorsunuz demek ne demek ?anlayamadim da
senin hamileliğinden dolayı aldığın kilolarından alınganlığından hormonlarından vs vs dolayı adam boşluğa düşmüş ve bi anlık nefsine uymuş olabilir. eğer maddeye dökülmemiş bir şeyse sadece kelimelerse bence bir kere daha düşün. haklı demiyorum iğrenç haksız. ama zaafları bu erkeklerin.
kadınlar bana kızacak biliyorum.
Erkeklere boşluk mübah haklısınız da, aynı boşluğa kadın düşerse sonu mezarda bitebiliyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz mesela?
Vicdansızlığı şerefsizliği kiloya saça başa bağlamayın lütfen. Karısı çocuğunu taşırken kadın peşine düşen adam şerefsizdir hayvandır kardeşim nefis boşluk vs yapıp bu işi hoşgörülebilir göstermeye çalışmayın.
Son durum yok ev kalabalık çocuk heycani herkeste ama ben moralim sıfır oturuyorum bol bol hiç biseye hevesim kalmadı yalnız hiç kalamadik konusmadik bile hala zaten suratına bakmioyorum iki gündür göz göze bile gelmedik oda zaten hiç yeltenmedi bileson durum ne merak ettim :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?