- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
- Konu Sahibi nilsumnill
-
Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden neden izin almadın diye olay çıkardı bende yalnız gitmedim sonuçta ailemle gittim sen her şeye böyle kavga mo edeceksin bunda ne var diyince böyle dediNeyi beğenmediniz ?
İş baştan kokmuşEvet hanımlar nişanlınız size begenemediysen buyur ayrıl evlenme benimle, bu eyvallah etmemekse evet etmiyorum dese ne yapardınız??
Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden neden izin almadın diye olay çıkardı bende yalnız gitmedim sonuçta ailemle gittim sen her şeye böyle kavga mo edeceksin bunda ne var diyince böyle dedi
Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden izin almadin diye olay çıkardı bende sonuçta ailecek gittik ne var bunda her şeye böyle kavga mi cikaracaksin diyince böyle deditam sorunu yazsanız daha faydalı olabiliriz.
Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden neden izin almadın diye olay çıkardı bende yalnız gitmedim sonuçta ailemle gittim sen her şeye böyle kavga mo edeceksin bunda ne var diyince böyle dedi
Canım sakın kendini ziyan etme.Evet hanımlar nişanlınız size begenemediysen buyur ayrıl evlenme benimle, bu eyvallah etmemekse evet etmiyorum dese ne yapardınız??
Düzenleme yaptım canım tekrar oku istersenKonu ne onu bilseydik ona göre yorum yapsaydık. Belki sorun sizde ve adam çıldırdı bilemeyiz ki..
Kartları açık oynamış,Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden neden izin almadın diye olay çıkardı bende yalnız gitmedim sonuçta ailemle gittim sen her şeye böyle kavga mo edeceksin bunda ne var diyince böyle dedi
Inan vermek istiyorum ama düğüne o kadar az kaldı ki ailelerin tepkisinden korkuyorumKartları açık oynamış,
Kendini saklamamis ,gizlememis.
Eğer bu hallerine,seni birey gibi gormemesine katlanabilirim dersen devam et.
Ama 'duzelir yaa,sinirinden söylemiştir' deyip evleneceksen de bu gibi laflara hazırlıklı ol çünkü böyle tepkiler durduk yere akla gelmez . İçinde varmış demek ki...
Ben olsam?
Perşembenin gelişi carsambadan bellidir, canımı duzde bulmadım der yol veririm.
Ouuwww çok fena.. Bence söylediğini dinleyip yol verin gitsin. Bu nasıl bi egodur bi de nikah olunca iyice höt höt yapıcak. Sahibiniz sanıyor ya kendini hani, evet işime gelmiyor hadi yolun açık olsun deyin.Düzenleme yaptım canım tekrar oku istersen
Bence de eyvallah etmeyin.Bugun ailesi ile yemeğe çıktı diye laf söyleyen yarın öbür gün pencereden basını cıkarttırmaz.Sevgi evlilik böyle şeyler değil.Boyundurugu altında kalıcak köle arıyor sizinki.Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden neden izin almadın diye olay çıkardı bende yalnız gitmedim sonuçta ailemle gittim sen her şeye böyle kavga mo edeceksin bunda ne var diyince böyle dedi
İyi de bu işin sonu zaten belli...evlenince de aynı tepkiden korkacaksin...Inan vermek istiyorum ama düğüne o kadar az kaldı ki ailelerin tepkisinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?