Siz olsanız naparsınız?

nilsumnill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
240
177
53
Evet hanımlar nişanlınız size begenemediysen buyur ayrıl evlenme benimle, bu eyvallah etmemekse evet etmiyorum dese ne yapardınız??

Düzenleme yapıyorum tartışma şurdan çıktı akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden izin almadin diye kavga çıkardı bende ne var bunda ailecek gittik her şeye böyle kavga mi cikaracaksin diyince böyle dedi.

Son düzenleme:
Evet hanımlar nişanlınız size begenemediysen buyur ayrıl evlenme benimle, bu eyvallah etmemekse evet etmiyorum dese ne yapardınız??
İş baştan kokmuş
Saygısızlık varsa yürüse bile nekadar yürür siz düşünüm.
Restleşmek ,tehdit soğuma sebebi benim için.
İyi düşünün taşının tabiki olayın konunun boyutu tavrınız da çok önemli...

Konu ne onu bilseydik ona göre yorum yapsaydık. Belki sorun sizde ve adam çıldırdı bilemeyiz ki..

Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden neden izin almadın diye olay çıkardı bende yalnız gitmedim sonuçta ailemle gittim sen her şeye böyle kavga mo edeceksin bunda ne var diyince böyle dedi
tam sorunu yazsanız daha faydalı olabiliriz.
Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden izin almadin diye olay çıkardı bende sonuçta ailecek gittik ne var bunda her şeye böyle kavga mi cikaracaksin diyince böyle dedi

Dün akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden neden izin almadın diye olay çıkardı bende yalnız gitmedim sonuçta ailemle gittim sen her şeye böyle kavga mo edeceksin bunda ne var diyince böyle dedi

Şimdiden böyle herşeye arıza çıkarıyorsa tatlım otur tekrar düşün derim.

Canım sakın kendini ziyan etme.
Su an sana boyle konusmaya, tavir almaya cesaret eden adam, imza attigin an sana dunyanin kac bucak oldugunu gosterir.
Sakin sakin evlenme.
Hayatinda kocaman yaralar açacağına zararindan neresinden dönersen kendine katarsın.
Ve inan daha yolun basinda sana boyle davranan konusan adamin kim bilir sana gostermedigi daha neleri vardir.

Kartları açık oynamış,
Kendini saklamamis ,gizlememis.
Eğer bu hallerine,seni birey gibi gormemesine katlanabilirim dersen devam et.
Ama 'duzelir yaa,sinirinden söylemiştir' deyip evleneceksen de bu gibi laflara hazırlıklı ol çünkü böyle tepkiler durduk yere akla gelmez . İçinde varmış demek ki...
Ben olsam?
Perşembenin gelişi carsambadan bellidir, canımı duzde bulmadım der yol veririm.

Inan vermek istiyorum ama düğüne o kadar az kaldı ki ailelerin tepkisinden korkuyorum

Düzenleme yaptım canım tekrar oku istersen
Ouuwww çok fena.. Bence söylediğini dinleyip yol verin gitsin. Bu nasıl bi egodur bi de nikah olunca iyice höt höt yapıcak. Sahibiniz sanıyor ya kendini hani, evet işime gelmiyor hadi yolun açık olsun deyin.

Son düzenleme:
Bence de eyvallah etmeyin.Bugun ailesi ile yemeğe çıktı diye laf söyleyen yarın öbür gün pencereden basını cıkarttırmaz.Sevgi evlilik böyle şeyler değil.Boyundurugu altında kalıcak köle arıyor sizinki.

Inan vermek istiyorum ama düğüne o kadar az kaldı ki ailelerin tepkisinden korkuyorum
İyi de bu işin sonu zaten belli...evlenince de aynı tepkiden korkacaksin...
Babam daha önce birkaç ay süren bir evlilik yapmış. Ve o konu hakkında konuştuğunda 'inan ki nikah günü pişman olmuştum, vazgeçmem gerektiğini biliyordum ama yarı yolda bırakmak istememistim' der hep. Oradan bize tavsiye verir; nikah masasında bile olsan emin değilsen hayır de kalk. Her iki taraf için de daha iyi olur diye :))
Bu adamın onca zaman melek olup siz 'donulmez akşamın ufkundayken' böyle olması sizi korkutuyor mu?
Adam biliyor ki nişanı atamazsiniz. Ve şimdiden başlamış.
Evlenince size her kavgada sunu dicek : ben buyum kizim,değişmedim! Sana karismami istemiyorsan evlenmesiydin,sana bunu söylemiştim.
El alem-aile korkusuna nisan atmaya korkan kadın zaten bosanamaz da kolay kolay...onun denyoluklarin dozu da giderek yukselir...

Coook zor bir durum ama inan ki Nisan atmak boşanmaktan daha az yorucu ve üzücü bir süreç. Bizim sulalede de çok nisan atan kız var, hatta biri son ay nişanlısını bırakıp başkasına kacti :) o bile bir zaman geçtikten sonra unutuldu...inan millet iki konuşur, gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…