Siz olsanız naparsınız?

İyi de bu işin sonu zaten belli...evlenince de aynı tepkiden korkacaksin...
Babam daha önce birkaç ay süren bir evlilik yapmış. Ve o konu hakkında konuştuğunda 'inan ki nikah günü pişman olmuştum, vazgeçmem gerektiğini biliyordum ama yarı yolda bırakmak istememistim' der hep. Oradan bize tavsiye verir; nikah masasında bile olsan emin değilsen hayır de kalk. Her iki taraf için de daha iyi olur diye :))
Bu adamın onca zaman melek olup siz 'donulmez akşamın ufkundayken' böyle olması sizi korkutuyor mu?
Adam biliyor ki nişanı atamazsiniz. Ve şimdiden başlamış.
Evlenince size her kavgada sunu dicek : ben buyum kizim,değişmedim! Sana karismami istemiyorsan evlenmesiydin,sana bunu söylemiştim.
El alem-aile korkusuna nisan atmaya korkan kadın zaten bosanamaz da kolay kolay...onun denyoluklarin dozu da giderek yukselir...

Coook zor bir durum ama inan ki Nisan atmak boşanmaktan daha az yorucu ve üzücü bir süreç. Bizim sulalede de çok nisan atan kız var, hatta biri son ay nişanlısını bırakıp başkasına kacti :) o bile bir zaman geçtikten sonra unutuldu...inan millet iki konuşur, gecer
Haklısınız gerçekten. Ve bu denyoluklariyla daha şimdiden biktirdi ama sanırım bende atıcam.

Restine rest çek ,
Susup kalma.
Benim yanımda ailem var de , sesin çıksın.
Bu cesareti bi kere alırsa devamı gelir.

Haklısınız gerçekten. Ve bu denyoluklariyla daha şimdiden biktirdi ama sanırım bende atıcam.
Eski konularına soyle bir baktım da adam doğuda polis ve evlenince bir başina onun sehrine gideceksin...
Kendi öz ailenle iftara gitmene bile laf eden adam seni tek başına minibüse bindirmez.
Hoşgeldin hapis hayatı :S
Bence doğru bir karar olur senin için. Ailenin de çok üzülecegini sanmam. Hatta eğer ayrilma kararina eminsen sen söyle 'sizinle yemeğe çıktım böyle böyle dedi...çok değişti nisandan sonra' diye.
Ailen kendisi açar nisan atma konusunu. Böylelikle aile tepkisini dusunmene gerek kalmaz

Evet hanımlar nişanlınız size begenemediysen buyur ayrıl evlenme benimle, bu eyvallah etmemekse evet etmiyorum dese ne yapardınız??

Düzenleme yapıyorum tartışma şurdan çıktı akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden izin almadin diye kavga çıkardı bende ne var bunda ailecek gittik her şeye böyle kavga mi cikaracaksin diyince böyle dedi.

byeee derim.

Şimdiden bu laflar dönüyorsa evlenirseniz ayda 4 kere falan boşanma kararı mı alacak?
Benim içime sinmiyor böyle tartışmalarda ayrılıktan söz eden insanlar, güven vermiyor. Ben oturup bi düşünürdüm yerinizde olsam.

Ailecek gitmeyi bırakın, arkadaşlarınızla gitseniz ne olacak? Otta b.kta ondan izin mi almanız gerekiyormuş? Eşiniz olmaya değil, sahibiniz olmaya niyetlenmiş paşa hazretleri. Tutup bu adamla evlenirseniz sonraki dertleriniz konuları şunlar olacak; eşim her şeyime karışıyor, nefes aldırmıyor, her şeye o karar veriyor, düşüncelerimi umursamıyor, şuna izin vermiyor, bunu yaptırmıyor... Böyle bir hayatı hak ediyorum diyorsanız, evlenin tabii. Bir tane hayatım var, onu da bir adamın zorbalıklarına katlanmaya gelmedim diyorsanız, yol yakınken kurtarın kendinizi.

"Restine rest ulan" derdim sanırım. Ayrilmakla tehdit edenle ayrılır daha da yüzüne bakmam. Ama sanmıyorum ki bu dışarı ciktiginiz için ilk kavganiz olsun. Dışarı çıkmak için nisanlidan izin istemek ne hem ya.

Beğenemediysen sen ayrıl derdim.sorumluluğu o alsın.ailemle yaptığım şeyleri yasaklamak ne demek!

Sinyalleri şimdiden vermiş, ben olsam cesaret edemezdim sanırım evlenmeye. Bende nişanlıyım, izinden ziyade biyere giderken haber etmemi ister nişanlım ama onu bile bazen yapmıyorum. Bide ailemle gideceğim biyere ailemle yaşıyorsam başkasından izin alacak değilim.

Sinyalleri şimdiden vermiş, ben olsam cesaret edemezdim sanırım evlenmeye. Bende nişanlıyım, izinden ziyade biyere giderken haber etmemi ister nişanlım ama onu bile bazen yapmıyorum. Bide ailemle gideceğim biyere ailemle yaşıyorsam başkasından izin alacak değilim.
Evet sinyalleri verdi ama nisan atmak çok zor yaa deli gibi istiyorum atmayı ama o kadar gözümde büyüyor korkuyorum ki tepkilerden.. o noktaya kadar gelip bu yüzden cesaret edip bir adım daha atamiyorum:KK43::KK43:

Evet sinyalleri verdi ama nisan atmak çok zor yaa deli gibi istiyorum atmayı ama o kadar gözümde büyüyor korkuyorum ki tepkilerden.. o noktaya kadar gelip bu yüzden cesaret edip bir adım daha atamiyorum:KK43::KK43:
Ben daha önce attım, üzerinden bi yük kalkıyor emin ol :KK71: yani o kişiyle mutlu olmayacağına eminsen neden evleneceksin ki, insan mutlu olmak için evlenir, hayatı kendine zindan etmek için değil. Ayrıca ailenden çekiniyorsan, sizinle olan ilişkime bile müdahale eden biri ileride bizi hiç görüştürmez derseniz ailenizde sizin köle olmanıza göz yummaz herhalde

Bu şimdiden başlamış köle sahip işine..
Şimdi buna susarsan ileride şikayet etmeye hakkın yok. Çünkü görmüş oldun..

Ailenle çıkmana laf eden evlenince onlarla görüşmene de laf eder. Belki eve bile kapatır..

Evet hanımlar nişanlınız size begenemediysen buyur ayrıl evlenme benimle, bu eyvallah etmemekse evet etmiyorum dese ne yapardınız??

Düzenleme yapıyorum tartışma şurdan çıktı akşam ailecek gittiğimiz bir yemeğe benden izin almadin diye kavga çıkardı bende ne var bunda ailecek gittik her şeye böyle kavga mi cikaracaksin diyince böyle dedi.
"beğenmedim alın bunu burdan olmamış bu" derdim.

En başta bana bu hanzolukları yapan adamla ömür geçirmem ne izin alması köle mi alıyor kendine ya da evlat mı ediniyor beni benim aklım ne yapacağıma yetmiyorsa izin alacağım kişi o hödük olmaz ailem olur cevap vermeye bile tenezzül etmem

Inan vermek istiyorum ama düğüne o kadar az kaldı ki ailelerin tepkisinden korkuyorum

Hem yol vermek istiyorum deyip hem de nasıl evlilik düşünebiliyorsun?
Bir şeyler bitmiş ki yol vermek istiyorum diyorsun.
Boşanmak daha mı kolay sanıyorsun?
Aileler yaşamıyor senin hayatını..

Back
X