- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Işın garip yanı var. Bedelli olduğu için sevindi bizim işi ciddiye alma süremiz kısaldı çok mutlu oldum dedi.Valla bukadar alangirli sorular yerine direk sorardim bizimle ilgili bi planin varmı diye ve aldığım yanıt göre bende hayatımı şekillendirirdim.
Ee anlatın bunu açıkça kendisine. .Işın garip yanı var. Bedelli olduğu için sevindi bizim işi ciddiye alma süremiz kısaldı çok mutlu oldum dedi.
Sürekli evlilikten ve evlenmekten bahseder. Sürekli heveslerini anlatır.
Ama bunu gerçekleştirmek için olan adımları atmıyor. Gideyim 3 ay çalışayım tecrübe olsun demiyor
Bu sene çok çalıştı hakkını yiyemem ama uzadı ucu ucuna. Ama insan üzüntüsünü hırsa çevirmeli bence. Yok göremiyorum. 6 ay burada 6 ay yurtdışında eğitime gidecekmiş. Plânları bu yönde. Gelince de iyi bir firmada başlamak için uğraşacakmış.Çok haklısın. Tamam zor bölüm olabilir okul uzayabilir ama erkek arkadaşın fazla rahat. Okulu bu kadar çok uzatanlar keyif için okuyor bana göre.
Öyle mi dersiniz ? Bilmiyorum. Kafamda 1 ay bekleme süresi belirledim. Şu 1 ay daha hala aynı görürsem o zaman bende kafamdan evliliği sileceğim.Böyle gelmiş böyle gider
Hiçbir şeyini değiştiremezsin
Sen sinir olduğunla kalırsın
Ya mesela ev temizlenecek ise annesine yardım eder, yardim edip geleceğim der. Annesi çalışıyor çünkü..Anlaşılan tembel biri ..
Evde de büyük ihtimal böyledir , ekmek elden su gölden misali ..
Haklısınız , sanırım evlilik konusu değil de hayatına dair olumlu adımlar atamamış olması sizi yeterince germiş
Kafamda 1 ay süre belirledim zaten. 1 ay izleyeceğim ona gore karar vereceğim. Ben mi abartıyorum dedim ama herkes haklısın diyor burada. Demek ki sorun benden değilıkı adım geri çekil ve izle
sonr karar verirsin zaten
Ben bugüne kadar sihirli değnek değmiş gibi bi anda bizim istediğimiz kişiye dönüşen birini görmedim.Öyle mi dersiniz ? Bilmiyorum. Kafamda 1 ay bekleme süresi belirledim. Şu 1 ay daha hala aynı görürsem o zaman bende kafamdan evliliği sileceğim.
Söyledim hemde defalarca.. Ama yok yapmadıEe anlatın bunu açıkça kendisine. .
Bu olay dışında her yönü ile ideal biri aslında. Çok çok çok iyi biri. Merhametli efendi düzgün ailesi iyi insanlar.. Yanı evlilik düşünebileceğim tek erkek. Ama diyorum ya aması var. O ciddiyeti gormek istiyorum ama göremiyorum. Hayatı için mücadele eden bi adam göremiyorumBen bugüne kadar sihirli değnek değmiş gibi bi anda bizim istediğimiz kişiye dönüşen birini görmedim.
Sana uygun olmayanı değiştirmekle kendini yorana kadar halihazırda kendine uygun olanı bulmaya çalış. İkincisi daha az yorucu bence
İşte ben ekmek elden su gölden derken bundan bahsediyorum ... ailesine , mala , mülke Yada babasının konumuna güveniyor anlaşılan ..Ya mesela ev temizlenecek ise annesine yardım eder, yardim edip geleceğim der. Annesi çalışıyor çünkü..
Ama ailesine güvendiği için hayata atılmıyor gibi geldi. Bende tam tersi.. ailemin güvenebileceğim bi maddiyatı yok ve her zaman ayakları üzerinde durmaya çalışan biri oldum. Yeri geldi 7 saat bulaşık yıkadım paraya ihtiyacım olmamasına rağmen.
Bu arada bana sen uzattığın zaman ben destek olmuştum senin gibi davranmadım dedi. Hakli.. fakat ben o dönem boyunca sayısız firmaya cv attım. Ücret talep etmeden, bi yerde sırf öğrenmek için çalışmak için de çok uğraştım. Babasının tek telefonu ile 3 ay gidip iş öğrenebilirdi fakat yapmadı. Bu yüzden aynı göremiyorum durumumuzu.
Tamam uzattığı için çok üzüldü bitirmek için de çok çabaladı fakat olmadı diye bırakalım mı okulların açılmasını mı bekleyelim telafi için .. ben böyle düşünmüyorum..
26 yaşına gelmiş bir erkeğin daha hiç kendi parasını kazanmamış olması çok garibime gidiyor. Hala aynı döngüyü devam ettirmesi de..
Bilmiyorum. Karsimdaki insana güvenmek istiyorum. Çaba görmek istiyorum
Ve sanırım biraz soğuyorum onun çabasız halini görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?