Siz olsanız nasıl davranırdınız ?

Bilmiyorum. Zamana bıraktım. Daha doğrusu 1 ay kadar süre belirledim kafamda. Baktım hala aynı o zaman bazı şeyleri kendimce rafa kaldıracağım

Şu an siz görmek istediğiniz bir erkeği anlattınız bana. Makine mühendisi ve yetenekli diyosunuz. Ama okulunu bitirememiş ve makine mühendisi değil. Yani yeteneği bişeye yaramıyo şu an. Siz dediniz harekete geçmiyo bişey yapmıyo diye. Bu yüzden sorumluluklarını yerine getirebilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ben öğretmenim şu an ikinci üniversite okuyorum. Yani mühendislik okuyan arkadaşlarımda vardı oturur düzenli çalışırsan okulunu bitşrirsin. 7 yıl uzatmak olur şey değil

Adamı kendinizle kıyaslamaktan vazgeçin. Siz ayrı bir bireysiniz o da ayrı bir birey. Sizin maddi durumunuz, aile yaşantınız onunla farklı. O ise 1 yıl sonra istediği yerde çalışabilecek imkanlara sahip. Okulunu bitirmek üzere, dil eğitimi almaya çalışıyor. Torpilsiz bile girebilir. Bu adam neye göre plansız oluyor? Kendisi için bir kariyer planı oluşturmuş. Belki de gelip geçici 3 ay için emek vermek istemiyordur. Paraya da ihtiyacı yokmuş. Şu anda gerçekten tatil yapmak, kafa dinlemek istiyor olabilir. Bir daha hayatı boyunda 3 ayı olmayacak. Kaldı ki çalışsa da çıkacak o işten. Bunun yerine çalışmaya başlayacağı yere emek harcamak istiyor olabilir. Sizin sorununuz başka bir şeydir belki de ?

Baba mesleğini devam ettirecekse zaten işi hazır.
Sizin kadar çırpınmasına , maaşsız bi yerde çalışmasına gerek yok.
Dil öğrenip işine başlayacak.
Bedelli ödeyip , sizinle evlenecek.
Kafasındaki bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…