- Konu Sahibi mini_minik
Kızlar sorum şu ki; eşinizin kız kardeşi var ve aşırı derecede abisine düşkün..
Odasında abisinin fotoğrafları var duvarda, gece 1-2 demeden abisine "seni seviyorum" mesajları gönderiyor..
Abisinin omuzunda uyuyor, siz de yanındayken elini tutuyor koluna giriyor dışarıda..
Abisi dizinde uyuyor.. Düğünde her resimde eşinizin bir kolunda siz, diğerinde bu kız..
Ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz abarttıkları için..
Bu durumda ne yapardınız?
bi an konuyu benmi açtımda hatırlamıyorum dedim uzun zmndır giremiyodum foruma
seni okadar ii anlıyorum ki yazdıklarını okudukça çıldırıcak gibi oluyorum... yorumların çoğunu okudum kimi seni haklı görüyo kimi görümcenizin yaşına veriyo kimide aileyi suçluyo...
ama gerçek şu ki görümceniz sizi deli gibi kıskanıyor... ve sen ne yaparsan yap daha kötü olucak herşeyi zamana bıraksan sen yıpranıcaksın o yuzden umursamamanı tavsiye edebilirim ancak oda olmuyo kendimden biliyorum... bn 2 yıllık evliyim 10 aylıkta bi kızım var eşimle severek evlendik çok olaylar atlattık evlenene kadar bnm en büyük destekçim sanırdım görümcemi nereye gitsem yanımda çanta gibi gezdirdim kendime alışveriş yapmadım ona yaptım eşimle ayrı olduğumuz zmnlarda bile görüştüm kısaca kendi kardeşim olsa bu kadar sevmezdim aramızda 5 yaş var şuan 19 yaşında bunun yaşla ergenlık dönemiyle, arkadaş gibi olmayla hiçbir ilgisi yok biz görümcemle ark. gibi olduğumuz halde senin yaşadıklarının kat ve kat kötüsünü yaşadım... nikah masasına oturduğum andan itibaren bütün aile evrim geçirmişçesine deiştiler hiç birine aldırış etmedim evlerimiz ayrıydı çünkü hamile kalıp işten ayrıldıktan sonra kayınvalidemin evine geçmek zorunda kaldık eşimde çalışmıyodu çünkü bana cehennm ızdırabı yaşattılar diyebilirim annesinin iğrençlikleri tavan yaptı evde üstsüz dolaşmalarmı dersiniz bornozla bacaklarını açıp oturmalarmı anlatmakla bitmez görümcemi anlatmak bile istemiyorum eşimle evde yan yana bile oturamıyoduk kucağından inmiyodu evde minicik şortla dolanıyo bitarafları görünüyodu resmen bn giyince kabahat olur tip tip bakarlardı gecenin bi yarısı hanfendinin odasından çığlık gelir neye uğradığımızı şaşırırdık efendim neymiş karabasanlar basıyomuş tek yatamıyomuş hooop eşim yanımdan kalkıp kardeşini uyutmaya giderdi kafasını yıkar abisine su tuttururdu 1 yıl nasıl geçti bilmiyorum şuan eşimle ayrıyız bn kızımla annemin evinde o annesi ve kardeşiyle kalıyo aileler birbirine girdi gecenin bi yarısı hepsi bir olup ağzımı burnumu yamultup kapının önüne koydular eşimi sürekli dolduruyolar okadar öfkeliyim ki sölicek kelime bulamıyorum... sana şunu yap bunu yap diyemicem ama bir an önce bi yolunu bul ve araya mesafeni koy başka bi yolu yok... k. bakmayın biraz uzun oldu ama bunlar sadece çok küçük bi kısmı yaşasıklarımın... rabbim yar ve yardımcın olsun....