öfkenizi belli etmekle hata etmişsiniz hemen eşinizi yanınıza alın en yakın beyaz eşyacından ihtiyacınız olan eşyayı alın .... içiniz soğumuş olur ...
emin olun almaz. çünkü ben istiyorum. umarm ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öfkenizi belli etmekle hata etmişsiniz hemen eşinizi yanınıza alın en yakın beyaz eşyacından ihtiyacınız olan eşyayı alın .... içiniz soğumuş olur ...
bunda bir şey yok ki arkadaşım onlar evlatlarına yardım etmişler..
sizde annesiniz ve bunu olgunlukla karşılamanız gerekiyor bence..
ayrıca bir beyaz eşya ne kadar olabilir ki en fazla eve kayınpederiniz hariç 2 maaş giriyor sizde kendinize alın..:26:
emin olun almaz. çünkü ben istiyorum. umarm ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
nedense herkesin kocası 0 %99 un içindedir de , yine herkesin oğlu, erkek kardeşi de o %1 in içindedir.
Çıkamadım içinden; aslında matemetiğim de iyidir ama çözemedim.:44:
Ben olsam şöyle düşünürüm.. (tamamen objektif)
Kayınvalidem ile yaşıyorsam eğer ve çalışıyorsam, o beyaz eşya bulaşık makinesi ise;
- Gündüz ve öğle bulaşıklarını muhtemelen kayınvalidem hallediyordur zaten.
- Çalıştığım için bazı geceler bulaşık yıkayamadığım zamanlar da olabilmeli, anlayışla karşılanabilmeliyim (bu benim elimde), o vakit de kendisi yıkacaktır yardım için muhtemelen..
- Akşam yemeği derdinden de kurtarıyordur beni, yine muhtemelen..
Bu durumda bulaşık makinesi çok acil ihtiyaç değildir. Görücemin durumuna bir bakarım... Yardımcı var mı yanında, kayınvalidesi ile mi kalıyor, evliliği problemli de, belki bu yüzden mi böyle motive edici bir hediye ailesi tarafından veriliyor.. bir bakarım...
Çünkü sebebi herşey olabilir.. Benim bilmediğim bir şey bile olabilir.. hatta zamanında ailesine belki büyük bir jest yapmıştır, anne ve baba bunu bile kendisine ödemiş olabilir... Ben bilemem.. zira el kızıyım.. pozitif bakmaya çalışırım...
Yine de içim huzursuz oluyorsa, ilişkilerim bozulacak gibi olduysa, kayınvalidemi alırım karşıma.. "Anne ne iyi yaptınız da filan'a bundan aldınız.. Eğer memnun kalırsa, bize de alalım mı... Uzun süredir benim de aklımda vardı çünkü, henüz fikrimi size açamamıştım.. Sence ihtiyacımız olabilir mi..?" diye sorarım...
Kırılmakta haklısınız ama neden? Kaç senelik evli olursanız olun, hep kanbağı olmayan bir yabancısınız o evde.. Ne kadar sevilirseniz sevilin, ne çok severseniz sevin.. Menfaatlerin evlad lehine olduğu her durumda, siz kırılırsınız... Tabii ki kırılacaksınız da... Bunlar hayatta ki küçük sınavlar.. Siz nasıl kırılırım da yansıtırım'ı değil... Kırılırım ama nasıl altından kalkarım ben bu işin'i düşünmelisiniz...
Kazanan siz olursunuz...
Selamlar,
benim o eşyadan önce daha önemli ihtiyaçlarım var.o ihtiyaçlarımı karşılamak için para biriktirmeye çalışıyorum aynı evde yaşıyoruz sonuçta ne var yani evin ihtiysçlarına yardım etse
Sen istedin de alınmadı mı? Sanıyorum bulaşık makinesinden bahsediyoruz.
Valla bence de seni pek ilgilendirmiyormuş gibi görüküyor durum.
Hem kendin söylüyorsun masraf olmasın diye ben aldırmıyorum diye.
Çelişiyorsun kendinle.
şu konuyu açıp sonrada hemen kaçan üyelerede hastayım yani![]()
kendimle nası çelişiyorum onu anlamadım ihtiyacım var ama dayanıyorum almıyorum diyorum bundan nası bi çelişki çıkardın anlamadım yani?
ben tanırım sen gibileri canım,öyle haybeye bütün masrafları karşıladığınızı sanmıyorum büyük ihtimalle ev kayınvalide kayınpedere aittir.kira masrafından kurtulmak için ordasındır.ya da bebeğine bedava baktırmak için. evin bütün masraflarını sen karşılıyosun ama yemeği bebek bakmayı herşeyi kayınvaliden yapıyodur...
tabiki yaram var bütün senin gibi düşünenlere karşı yaram var,yarın bigün ben evlenicem annem babam bana bişey gönderirken gelinlerinden mi izin alacaklar? kusura bakma ama ... neyse...
daha kibar olamam bu düşünce yapısına karşı...
yalnış düşünüyorsunuz bir evde ortak yasanılıyorsa en azında gelinlerinin rızasını almaları gerekirdi yada aynısından gelinlerinede almalrı gerekirdi .... Bunların yaptığına bağıra bağıra ayrımcılık derim .....adil olmak lazım bir evladına ne alıyorsan diğerinede alacaksın .. Kaldı ki kaynana ve kayınpederle birlikte yaşayan bir hanımdan bahsediyoruz .... Onların kahrını çektiği için daha bi el üstünde olması lazım ....
Dört yıl önce görümcemle aynı anda hamile kaldık 15 gün arayla bebişlerimiz doğdu ... Ilk benm bebiş doğdu yanıma geldiler doğum hediyesi die dört yıl önce 50 lirayı alime uzttılar o zaman hiç kafama takmadım belki maddi sıkışıklıkları varır dedim ... Sonra görümcemlere gittiler görümcem doğurdu kızına doğum hediyesi die 450 liralık tlf hediye etti .. Ihtityacım olduğundan falan deil ayrımcılık yaptıklarına çok üzülmüştüm oysa benm daha ilk bebeğim di daha bi el üstünde tutulmak istemiştim
ya tamam evlatlarına yardım etsinlerde bunu bizler ayrıldığımız zaman yapsalar daha iyi değilmi?
hem karşı tarafın o kadar da çok ihtiyacı olan bişi değil ki bu. sadece göz boyamak için yapılan bişi bu.
eğer yeni evleniyor olsaydı yani çeyizine alıyolar olsalardı yine hiç bişi demezdim. ama bu gerçekten zoruma gitti.
ama çoğu kişi benim gibi düşünmüyor demek ki.
ooo sen o zaman bütün herşeyini annen ve babandan iste. ben çok meraklı değilim canım bebelerime baktırmaya. elimde olsa bi dakka bile durmam onlarla. sen rahat ol bizimki öle ah oğlum gelecek yemek yapıyım falan derdinde değil. ben yapıyorum ine kendi herşeyimi. çocuk bakmakta öle tahmin ettiğin gibi değil sadece göz kulak olmak.
içine gir de o zaman ne demek istediğimi anlarsın