Yani ben 'bile' hak veremedim size.
Kadıncağız almış çocuklarınıza bakıyor evet torunları olabilir ama insanlar belirli bir yaşa gelince rahat etmek isterler çocuk bakmanın yüküne katlanmak istemeyebilirler, kadıncağız sağolsun bakıyor, Allah bilir yemeğiniz temizliğinizde yapılıyordur çalıştığınız için, üstüne birde kira da vermiyorsunuz. Bütün masraflar dediğiniz de yeme içme temizlik gibi şeyler sanırım. siz ayrı evde olsanız bakıcıydı kiraydı daha fazla vereceksiniz zaten şükredceğinize neler yazmışsınız. Üstüne adamlar o yaşta evlerini birileriyle paylaşıyor bence bu açıdan da bakmak lazım. Ben yaşlı olsam ne kadar oğlum kızım olsada kendi düzenimi bozmak istemem çünkü bir evde 2 kadın olmak zordur heleki benim yaşım 60 70 se belirli bir düzenim vardır bunu biriyle paylaşmak istemem kalkıp sizi de kabul etmişler evlerine hala söyleniyorunuz. İsterse gider ev alır çocuğuna siz neden gerildiniz anlamadım ben. Kocaman insanlar kendi kızlarına hediye alırken size mi soracaklar? Çok istediyseniz gidersiniz kendi maaşınızla alırsınız evinize. Ben böyle birşeyi eşime demeye bile utanırdım yani.
buna çok güldüm:)yaşa e mi?