Bu durum bizi eski bir evden çok daha fazla küçük düşürmüyor mu?
Daha önce birkaç kere tek gidip geldim alıştı annemler. Ama bunu söyleyeceğim.Hekese aynı tavır gösterebilirler ama sizler evladısınız,sizden çekinmemeleri lazım.Ailenize ,eşinizi istemezlerse,evin durumundan çok ,sizin tavrınızdan rahatsız olur,istenmediğini düşünür,benim gelmeme de sorun çıkarabilir deyin.
Bunu biliyorum zatenaileniz çok garip.
Evet ben de eşim orda olduğu sürece eşimle kalacağım evde kalmayacağım, katılıyorum sizeBu adam sizi eviniz içinmi aldı.o kalmak'tan çekinmiyor;istiyorda..ailenizi haksız buldum.isterseniz cadırda yasayın ayıpmı?önemli olan tatlı dil güleryüz.Ailemde olsa eşimin olmadıgı yerde bende kalmam.hangi bir gün bu sürecek.oda evlatları aileden biri.
Maddi durumunuz iyiyse biraz tadilata esinle yardım edebilirsiniz, her insanın takıntısı başka oluyo malesef.Ailene eşinin böyle şeylere önem vermedigini, sırf onları sevdigi icin, gelmek istedigini söyleyin.
Öyle de aslında. Eşim böyle bir yer bulsa apartman dairesine tercih eder koşa koşa giderDurum tam olarak bu aslında...
Pek bi seçeneğiniz yok gibi. Ya otel yada annenizi ikna etme yoluna gideceksiniz. Annenize içten samimi bi şekilde bu durumun ne kadar önemsiz olduğunu anlatın. Hatta eşinizin o ev için 'cok sıcak mütevazı bi ev çocukluğumu hatırlatiyo' gibi şeyler söylediğini iddia edin :) hani babanne evleri olur ya eski onun gibi. Birinin kalbini ferahlatmak için böyle ufak bisey söylenebilir sanırım.
Düğün için gelen tüm misafirleri otelde ağırladılar. Elimden geleni yapacağım ama bir yandan bunun için uğraşıyor olmak gurur kırıcıHiç Bayram'da seyranda düğün Zaman'ı kimse gelmedi mi evinize. Valla Adam kırılsa haklı demek ki ben el görüyorlar der. İkna edemez misin sen acaba aileni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?