Siz olsanız ne akıl verirdiniz?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
kızlar yakın arkadaşımın ciddi bir sorunu var, uzun zamandır bana anlatıyordu.
ancak artık durum onu çok üzmeye başlamış. ne yapacağını bilemiyor.
ben açıkçası tam olarak nasıl akıl vereceğimi bilemiyorum. sizlere danışmak istedim.
arkadaşım bir avukatın yanında çalışıyor. yanında çalıştığı avukatın kendisine ilgi gösterdiğini söylüyordu ilk zamanlar.adam yaşlı, 60 vardır belkide yani babası yaşında.
çok iyi biri benimle çok ilgileniyor falan diyordu. sonraları ona sürekli iltifatlar ettiğini falan söyledi.
son zamanlarda ise adam buna sürekli, çok güzelsin, oran güzel buran güzel falan demeye başlamış.
hatta ve hatta cinsel muhabbetler edip, uygunsuz kelimeler kullanmaya başlamış. son olarakta sanırım öpmeye çalışmış.
arkadaşım zaten orda askeri ücretle çalışıyor. durumları kötü. babası çalışmıyor doğru düzgün. çalışmak zorunda. ama bu durumdan
çok rahatsız. bu durumda siz olsanız nasıl bir akıl verirsiniz. nasıl davranmalı bu adama karşı acaba.
 
Son düzenleme:

O şerefsiz adam kızın çalışmak zorunda olduğunu, zor durumda olduğunu anlamış sapıklık yapıyor. Arkadaşın ne yapars yapsın bu duruma engel olamaz. İşten ayrılmadan hemen dört bir yandan iş arayın ve arkadaşınız oradan çıksın. Arkadaşınız hayır dese de bişey fark etmez, maaşını vermez, zorda bırakır, yada aklını çelmek için pahallı hediyeler alır. Lütfen arkadaşınıza başka iş bulun ve maaşını alınca hiçbişşey söylemeden ayrılsın ordan
 

Tepkisini ortaya net bir biçimde koyamadığı için adamın bu kadar gevşek davrandığını düşündüm; yalan değil.
Kaldı ki; adamın ilk yanaşmasından sonra bu bahsettiklerin gerçekleşmiş.Yani o arada iş arayıp bulabilirdi diye düşünüyorum.
Bir an evvel o işi bıraksın, bırakamıyorsa da bi taraftan iş arasın.
Yarın daha büyük problemler olabilir.Elle taciz edebilir ya da ne bileyim dünyanın bin türlü hali var. Indan çalışırken huzurlu olmalı. Diken üstünde olup, acaba gene yanaşır mı diye düşünmekten çalışamam ben olsam.
Ve ben olsam, aç kalacağımı bilsem bile bir dakika tahammül etmem.
Ayıp yahu...


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

İlk yapacağı iş o adamı şikayet edip,işten çıkarak başka bir iş aramak maddi durumları kötü diye adamın yaptığı olaya maruz mu kalmalı arkadaşınız.
 
Pis sapık ne olacak!
Bence de acilen başka işler arayın.
O paraya bimde kasiyerlik de yapabilir.
En azında güvende olur.

Herif azıtmış, engel olamazsınız..
 
ben işten ayrıl diyemiyorum. çünkü vebal almak istemiyorum.
ama en son nokta öpmeye çalışması çok üzmüş. hani ona dokunmadan konuşup durmasını görmezden gelebildim abla ama bu durumda napıcam ben diyor. nasıl yüzüne bakıcam. utanıyorum. yüzüne bakmaya diyor. ayrıca etrafta çok saygın biri herkes çok seviyor kimse bilmiyor bunları diyor. kimseye zaten anlatamıyor. nasıl davransam kendimden uzaklaştırırım diyor. çünkü işten ayrılmayı gözü kesmiyor
ben işten ayrıl diyemedim bu yüzden. dedim ki tersle birşey söylerse o zamanda bana kötü davranıyor diyor. işten çıkıcam dediğinde demişki. benim yüzümden çıkma. ben seninle birlikte çalışmak istiyorum. tamam söz bir daha konuşmucam. sen rahatsız etmicem diyormuş. ama dayanamıyor. seni çok sevdim. ne olur sanki biraz yakın olsan felan diyormuş. daha bir sürü şey anlattıda ben sinirden unutttum hepsini.
bu adamı kendinden soğutma derdinde. bişey söyle diyor. ben tecrübeli değilim o kadar kadın erkek ilişkilerinde adam nasıl soğur bundan bilmiyorum.
 

yazdıklarınızı ağzım açık okudum. Çünkü tarif ettiğiniz şekilde, tarif ettiğiniz özellliklere sahip avukatlık bürosunda çalışırken bende aynısına maruz kaldım. Ben bırakmıştım :/
 


Birşey söylemek kadar, susmak da vebaldir.. Bunu da göz ardı etmeyin...
Asgari ücretle çalışıyorsa, öyle bir işi heryerde bulabilir. Zaten arkadaşınız o derece ileri gitmiş bir adamdan rahatsız olsaydı, ilk anda işten ayrılırdı.
O orada çalışmaya devam ettikçe, azgın teke sendromuna yakalanmış adam da farklı algılıyordur...
 

anlamadınız mı daha adamın soğuyucu filan yok, arkadaşın da akıllı olsun olaylar çirkinleşmeden başka iş bulup kaçsın ordan. Bir arkadaş bim de de aynı paraya iş bulabiliir yazmıştı, başka yerlerde de aynı paraya iş bulabilir. Adamı tersleyince kötü davranıyormuş adam, ileride parasını da alamayacak, neden işten çıkmak istemiyor... Hemen başka iş aramaya başlasın, önerilerinize kulak vermeyecekse de size bir daha dert yanmasın. Rahatsız olan insan bir yolunu bulur ki gayet mantıklı öneriler sunuyor herkes..
 
eee ne demişler? okumak cehaleti alır
eşşeklik baki kalır. bu arsız pis morukta baki kalmıs terbıyesız mahluk.

arkadasın hala orada çalışıyor sanırım, bu süreç içerisinde başka bir iş bulsun kendıne ve hemen ayrılsın oradan.
adam yaşlı ve sapık, daha sonra sözlü tacızler eyleme dönüşebilir
 
başına bir şey gelse Allah korusun, para mı kalacak ortada? ne işe yarayacak?
başka bir iş baksın bir an önce bence...
 
iş yerinde birde temizlikçi abla varmış. diyor ki o durumu biraz farketti ama soramıyor diyor.
bazen yanına çağrıyormuş bana yardım et diye. iş veriyormuş .karşısına oturtuyormuş ve evrak mı ne düzenletiyormuş.
tam bilmiyorum ama odasında çalışıyorlarmış. aradada temizlikçi abla çay getirip götürürken diyor bizi süzüyor diyor.anladı diyor.
o sürekli orda olduğu için sanırım kızlar tecavüz etme gibi bir durum olamaz. zaten adam yaşlı ya nasıl oluyorda hala kızı yaşında bir kıza sarkıyor
ben anlamıyorum.
kızlar iş bulmak kolay değil. aylarca iş aradı. bim diyorsunuzda bim e bile girmek kolay değil.binlerce lise mezunu insan var ve sıra gelipte size ulaşmıyorlar.
yani yeri geliyor. bim e başvursanda seni aylarca aramıyorlar. ben inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. bu durumda
 
neden hala duruyor orda? yaşadığı yer küçük bir yer değilse illa ki iş bulur. belli bir alanda çalışmak istiyorsa, o alanda iş bulana kadar garsonluk, kasiyerlik yapar kafası rahat çalışır parasını kazanır en azından... biraz fazla pasif biri sanırım arkadaşınız.
 

Böyle istismarlar okuyunca deli oluyorum!
Hemen ayrılsın ordan. Zaten asgari ücret diyorsun kaybedeceği çok bişey yok yani mağazalarda satış danışmanlarına vs ihtiyaçlar bol oluyor, kafasına göre bişey bulamazsa o tarz bi iş mutlaka bulur diye düşünüyorum. Ama bi gün daha dayanmasın o adama!
 


cok haklısınız. iş işten gectıkten sonra ne kadar dert yansa da nafile
 
Son düzenleme:


mesaj kutunu kontrol edermisin
 
Masanın altina saklanip dedenin birkac yil sonra islevini kaybedecek olmasina ragmen inatla direnen organina Mandal taksin. Ama mandali iyice germeli ki sonuç elde edebilsin. Sonra da istifa etsin. Isyerinin duvarına da turuncu tebesirle "kuşumuzu kaybettik basimiz sağolsun" yazsin.
 
mesaj kutunu kontrol edermisin

malesef mesaj gonderemıyorum. yeni uye oldugumdan 25 mesaj sayısını doldurmamısım henüz size tek diyeceğim arkadasınız oradan ayrılmazsa basına cok kötu seyler gelebilir, Allah korusun. hani diyorsunuz ya temizlikci bayan varmış,eğer o adam bazı seyleri kafasına koyarsa onun kılıfını da hazırlar. hayatı boyunca unutamayaacagı bi olayı yaşamaktansa aç kalsın daha iyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…