Siz olsanız ne akıl verirdiniz?

Merhaba ,

Allah korusun yarın öbür gün bu kızın başına o işyerinde bir iş gelir ise o zaman ne diyeceksiniz ? İş bulmak kolay olmayabilir. Ancak şu an çalıştığı da iş yeri değil.

Çaycı abla geliyor bir şey olmaz demeyin. Bakın diyorsunuz ki yaşını başını almış , çevresince saygınlığıyla tanınan biri bu adam. Adam iş yerinde arkadaşınıza tecavüz etse ( 60 yaşında yapamaz çok saçma bir mantık , lütfen silkelenin ve kendinize gelin ) kimse inanmaz deyip arkadaşınız yine gıkını çıkaramayabilir farkında mısınız ?

Adam arkadaşınızın maddi zorluğunu kullanıp yarın öbür gün küçük parasal desteklerle arkadaşınızı farklı bir yöne çekse içiniz sızlamayacak mı ?

Arkadaşınız istifa etmek için dahi o işyerinin kapısının önünden geçmesin bence. Arasın iş yerini. Tacizleriniz nedeni ile artık sizinle çalışamayacağım desin ve ayrılsın.

Açlıktan ölecek hali yok, ille de bim demedi kimse sadece aynı parayı alır daha güvenli dediler. Mazeret değil çare üretiyor herkes....

Mağazalarda harıl harıl adam arıyorlar çalıştırmak için. Evet zor iş. ama o adamın yanında kalmaktan iyidir. Bu kız her gün tacize uğruyor.

kızlar yazdıklarınızı okutucam kendisine karar verdim. o kadar güzel bir kız ki size anlatamam.
açık giyinmez hatta kapanmayı düşündüğü için hep uzun uzun etekler giyer. bu kadar biliyor bu kızın böyle tutucu bir kız olduğunu
bile bile yapıyor. ne kadar vicdansız. bu kız rahat bir kız değil. ne istiyor anlamıyorum. benim derdim seni yatağa atmak değil diyormuş.
oda demişki siz neler söylüyorsunuz. bunlar aklımın ucuna bile gelmedi. bir daha bana söylediklerinize dikkat edin felan demiş.
ben söylicem iş baksın kızlar. en azından ona söylemeden iş baksın.

humeyyra , lütfen arkadaşın o iş yerine yarın bir daha ayak basmasın ve yeni iş aramaya başlasın. Bir yandan o işyerinde çalışıp bir yandan iş aramayı aklından dahi geçirmesin. Bazen bir an gelir bir sonraki saniye bile geç kalınmıştır.

Zarar görmemesi için ayrılıyorum demek için dahi o iş yerinin kapısından girmesin.

canım ben gitme desem bile babası sorgular neden der bir açıklama yapamayacağı için mecbur gider biliyorum. babasına söyleyemez çünkü daha kötü şeyler olur. ben yinede gitme derim.
ilk zamanlar o adam sana kafayı taktı diyordum. o zaman diyorduki bana hayır abla beni çok seviyor. gözünün içi parlıyor beni görünce. iyiki benim çalışanımsın diyormuş. bir zarar vereceğine ihtimal veremiyorum. anlattığı kadarıyla seviyormuş onu. ama tabiki bunlar orda kalması için sebep değil. bi an önce kurtulmasını bende çok istiyorum. ama ben inan iş arasana felan dedikçe, bana bu adamı kendimden nasıl soğuturum diye soruyor.

Arkadaşın hiçbir bahane bulmaya çalışmadan o işten derhal ayrılacak.

Genç insan, asgari ücretle elbette iş bulur...

humeyyra , babası yarın başına bir iş gelse ah evladım neden söylemedin değer miydi para için kendine kıymaya diye ağlamayacak mı ?

Birebir adam öpmek istedi demese dahi sanırım şunu söyleyebilir. İş yeri dışarıdan düzgün gözükse de lakayt tutumlar ve laubalilik var. O yüzden orada çalışmak istemiyorum. Düzgün , tedirgin olmadan çalışacağım yeni bir iş arıyorum.

Bu adamı kendimden nasıl soğuturum diye bir soru sormamalı ; kaçıp uzaklaşmalı.

Ay ne igrenc ya. Amacim seni yataga atmak degil. Demekki kafasindan birazcik da olsa gecirmis ki aciklama yapma geregi duymus. Böyleleri utanmadan benle beraber oldu diye iftira da atar kendi pisligini kapatmak icin. Arkadasin daha sert olsun. Haddini bildirsin. Öyle kibar kibar siz neler söylüyorsunuz demekle adam kendine ceki düzen vermez. Biran önce ciksin baska is baksin. Böyle birinin yaninda calismaktansa sokakta kagit toplarim....

Son düzenleme:

Ne iş yaparsa yapsın zaten asgari ücret alacak.Çok ihtiyaclıysa hemen geçici de olsa bir iş bulsun.Üç kuruş için çekilir mi böyle bir şey yaaa?!Kaçsın kurtarsın kendini olmadı nişanlandım falan deyip bir alyans taksın ardından iş bulunca çıksın.Iyyyyy yaşlı adam bi de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öpmeye çalışması arkadaşınızı üzmüş mü ???
Allah korusun tecavüz kapıda gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…