- 16 Haziran 2011
- 16.540
- 73.286
- 798
iş yerinde birde temizlikçi abla varmış. diyor ki o durumu biraz farketti ama soramıyor diyor.
bazen yanına çağrıyormuş bana yardım et diye. iş veriyormuş .karşısına oturtuyormuş ve evrak mı ne düzenletiyormuş.
tam bilmiyorum ama odasında çalışıyorlarmış. aradada temizlikçi abla çay getirip götürürken diyor bizi süzüyor diyor.anladı diyor.
o sürekli orda olduğu için sanırım kızlar tecavüz etme gibi bir durum olamaz. zaten adam yaşlı ya nasıl oluyorda hala kızı yaşında bir kıza sarkıyor
ben anlamıyorum.
kızlar iş bulmak kolay değil. aylarca iş aradı. bim diyorsunuzda bim e bile girmek kolay değil.binlerce lise mezunu insan var ve sıra gelipte size ulaşmıyorlar.
yani yeri geliyor. bim e başvursanda seni aylarca aramıyorlar. ben inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. bu durumda
iş yerinde birde temizlikçi abla varmış. diyor ki o durumu biraz farketti ama soramıyor diyor.
bazen yanına çağrıyormuş bana yardım et diye. iş veriyormuş .karşısına oturtuyormuş ve evrak mı ne düzenletiyormuş.
tam bilmiyorum ama odasında çalışıyorlarmış. aradada temizlikçi abla çay getirip götürürken diyor bizi süzüyor diyor.anladı diyor.
o sürekli orda olduğu için sanırım kızlar tecavüz etme gibi bir durum olamaz. zaten adam yaşlı ya nasıl oluyorda hala kızı yaşında bir kıza sarkıyor
ben anlamıyorum.
kızlar iş bulmak kolay değil. aylarca iş aradı. bim diyorsunuzda bim e bile girmek kolay değil.binlerce lise mezunu insan var ve sıra gelipte size ulaşmıyorlar.
yani yeri geliyor. bim e başvursanda seni aylarca aramıyorlar. ben inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. bu durumda
kızlar yazdıklarınızı okutucam kendisine karar verdim. o kadar güzel bir kız ki size anlatamam.
açık giyinmez hatta kapanmayı düşündüğü için hep uzun uzun etekler giyer. bu kadar biliyor bu kızın böyle tutucu bir kız olduğunu
bile bile yapıyor. ne kadar vicdansız. bu kız rahat bir kız değil. ne istiyor anlamıyorum. benim derdim seni yatağa atmak değil diyormuş.
oda demişki siz neler söylüyorsunuz. bunlar aklımın ucuna bile gelmedi. bir daha bana söylediklerinize dikkat edin felan demiş.
ben söylicem iş baksın kızlar. en azından ona söylemeden iş baksın.
humeyyra , lütfen arkadaşın o iş yerine yarın bir daha ayak basmasın ve yeni iş aramaya başlasın. Bir yandan o işyerinde çalışıp bir yandan iş aramayı aklından dahi geçirmesin. Bazen bir an gelir bir sonraki saniye bile geç kalınmıştır.
Zarar görmemesi için ayrılıyorum demek için dahi o iş yerinin kapısından girmesin.
canım ben gitme desem bile babası sorgular neden der bir açıklama yapamayacağı için mecbur gider biliyorum. babasına söyleyemez çünkü daha kötü şeyler olur. ben yinede gitme derim.
ilk zamanlar o adam sana kafayı taktı diyordum. o zaman diyorduki bana hayır abla beni çok seviyor. gözünün içi parlıyor beni görünce. iyiki benim çalışanımsın diyormuş. bir zarar vereceğine ihtimal veremiyorum. anlattığı kadarıyla seviyormuş onu. ama tabiki bunlar orda kalması için sebep değil. bi an önce kurtulmasını bende çok istiyorum. ama ben inan iş arasana felan dedikçe, bana bu adamı kendimden nasıl soğuturum diye soruyor.
kızlar yazdıklarınızı okutucam kendisine karar verdim. o kadar güzel bir kız ki size anlatamam.
açık giyinmez hatta kapanmayı düşündüğü için hep uzun uzun etekler giyer. bu kadar biliyor bu kızın böyle tutucu bir kız olduğunu
bile bile yapıyor. ne kadar vicdansız. bu kız rahat bir kız değil. ne istiyor anlamıyorum. benim derdim seni yatağa atmak değil diyormuş.
oda demişki siz neler söylüyorsunuz. bunlar aklımın ucuna bile gelmedi. bir daha bana söylediklerinize dikkat edin felan demiş.
ben söylicem iş baksın kızlar. en azından ona söylemeden iş baksın.
kızlar yakın arkadaşımın ciddi bir sorunu var, uzun zamandır bana anlatıyordu.
ancak artık durum onu çok üzmeye başlamış. ne yapacağını bilemiyor.
ben açıkçası tam olarak nasıl akıl vereceğimi bilemiyorum. sizlere danışmak istedim.
arkadaşım bir avukatın yanında çalışıyor. yanında çalıştığı avukatın kendisine ilgi gösterdiğini söylüyordu ilk zamanlar.adam yaşlı, 60 vardır belkide yani babası yaşında.
çok iyi biri benimle çok ilgileniyor falan diyordu. sonraları ona sürekli iltifatlar ettiğini falan söyledi.
son zamanlarda ise adam buna sürekli, çok güzelsin, oran güzel buran güzel falan demeye başlamış.
hatta ve hatta cinsel muhabbetler edip, uygunsuz kelimeler kullanmaya başlamış. son olarakta sanırım öpmeye çalışmış.
arkadaşım zaten orda askeri ücretle çalışıyor. durumları kötü. babası çalışmıyor doğru düzgün. çalışmak zorunda. ama bu durumdan
çok rahatsız. bu durumda siz olsanız nasıl bir akıl verirsiniz. nasıl davranmalı bu adama karşı acaba.
ben işten ayrıl diyemiyorum. çünkü vebal almak istemiyorum.
ama en son nokta öpmeye çalışması çok üzmüş. hani ona dokunmadan konuşup durmasını görmezden gelebildim abla ama bu durumda napıcam ben diyor. nasıl yüzüne bakıcam. utanıyorum. yüzüne bakmaya diyor. ayrıca etrafta çok saygın biri herkes çok seviyor kimse bilmiyor bunları diyor. kimseye zaten anlatamıyor. nasıl davransam kendimden uzaklaştırırım diyor. çünkü işten ayrılmayı gözü kesmiyor
ben işten ayrıl diyemedim bu yüzden. dedim ki tersle birşey söylerse o zamanda bana kötü davranıyor diyor. işten çıkıcam dediğinde demişki. benim yüzümden çıkma. ben seninle birlikte çalışmak istiyorum. tamam söz bir daha konuşmucam. sen rahatsız etmicem diyormuş. ama dayanamıyor. seni çok sevdim. ne olur sanki biraz yakın olsan felan diyormuş. daha bir sürü şey anlattıda ben sinirden unutttum hepsini.
bu adamı kendinden soğutma derdinde. bişey söyle diyor. ben tecrübeli değilim o kadar kadın erkek ilişkilerinde adam nasıl soğur bundan bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?