• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne anlardınız? Napardınız???

Merhaba...

Sonra abimin eşi birden konuya atlayıp bana dediki ; nişanlın zaten 30.000 tl bankadan kredi çekicekti,
herşeyinizi onunla alabilirsiniz kimseden bişey beklemenize gerek yok madem sende çalışıyorsun borç ikinizinde borcu beyaz eşyalarınızıda yanlış anlamazsan spotcudan da almanı önerebilrim falan diye gereksiz bir çıkış yapıp beni şoka soktu. Yüzündede böyle alaycı bir tavırla bende biraz şok oldum benim bir beklentim yok kimseden babamada söyledim zaten alabildiğimizi alırız alamadıgımızı sonradan artık dedim ve konuyu kapattım. Ama sakin konuştum kesinlikle bozuldugumu belli etmedim.Bozuldugum şey ise bana söyledikleri değil konuyla alakası yokken pat diye lafa atlayıp alaycı konuşmasıydı.

Gerçekten art niyetlimi konuştu yoksa ablamın dediğine karşılık mı böyle birşey söyledi anlayamadım. Sadece nasıl bir tavır sergilemem gerektiğini bulamıyorum.
İki gündür kafamda bu soru var sizlerede danışmak istedim.
Belki yardımcı olmak için öyle söyledi ama birşey söylerken nasıl söylediğin önemlidir bence ki yengem napmak istedi pek anlamadım..

Bide bana demesinmi bizde abinle 7 ayda evlendik ama biziim ailelerimiz yaptı herşeyimizi bizim borcumuz yoktu falan dedi. Vallahi anlamadım.

Dipnot olrak şunu söylemek istiyorum nişanlımın babası yok 10 yıl önce vefat etmiş nişanlım herşeyi kendi yapmak zorunda , evlilik arifesinde sanırım kimseye akıl danışmamak ve bazı konularda bildiğni okumak sorduklarında herşeyi biz hallediyoruz diyip konuyu kapatmak mı gerekiyor?

Tecrübeliler bana bir akıl verirse cok sevinicem cunku insanların kalbini kırmak istemiyorum zaten cok stresliyim cildimde sırf evlilikten dolayı girdiğim stresten yaralar döküyorum bunun için doktora tedaviye gidiyorum bide böyle laflar duyuyorum iyice stres oluyorum

Yorumlarınızı bekliyorum :*
Çok biliyorsa kendi spotçudan eşya alıp kullansaydı, bence ablanıza fikir vermek için değil de kendi üstünden bazı şeyleri atmak için yol yapmış.

Bana biraz maddiyatçı mirasçı gelin gibi geldi, şahsen öyle bir lafın iyi niyetli bir alt yapısı olması çok zor. Bize her şeyimizi aileler yaptı deyip de siz kendi borcunuzu ödeyin demesi... Abin de ablanla aynısını teklif eder diye korkmuş belli ki. Ailelerden de istemeyin ki o parayı bize de harcasınlar demeye getirmiş gibi. Allah hepimizi böyle yengelerden korusun.

Back