- 23 Mart 2020
- 75
- 32
- 18
- 31
- Konu Sahibi mandalinaa8
-
İnternetten de mi konuşmadınız ? Annesiyle babasıyla da mı konuşmadı 1 hafta? Bana saçma geldi.
Neden siz duygularınızı eve bırakıp öyle mi çıkıyorsunuz tatile ben zaten tüm gün beni neden düşünmedin vs demedim ama 1 hafta hiçbir iletişimimiz olmamış doğal olarak insan özlenilmek isterÖzleyen insan özlediğini söyler zaten. Beni özledin mi diye sorarsanız size acımasına sebep olursunuz zaten. Kendinizi acındırmazsanız kimse size acımaz. Ayrıca bir haftada niye özlesin adam, üstelik tatil yaparken.
Neden siz duygularınızı eve bırakıp öyle mi çıkıyorsunuz tatile ben zaten tüm gün beni neden düşünmedin vs demedim ama 1 hafta hiçbir iletişimimiz olmamış doğal olarak insan özlenilmek ister
ve herşeyim geçtim birinin yüzüne karşı seni özlemedim senin ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için sana özledim demek ne bileyim değişik geliyor belki de benim düşünce tarzım yanlıştır
Ben de bi ara himalayalarda bi tapınağa mı kapandı diye düşünmedim değil.Yurtdışına nereye gitti? Aborjinlerle yaşamaya mı gitti kutuplara falan mı gitti? Hemen hemen her yerde açık wifi bulabilirdi bir mesaj atmak için. Acımaya başlamamış. Artık yalan söylemeyecek derecede yüzsüzleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?