Siz olsanız ne düşünürdünüz

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
herkese selam kızlar inşallah herkes derdinin çaresini kolaylıkla bulur ve çözer Benimde bi derdim var aklıma çok takılıyor sizinle danışmak istedim erkek arkadaşım evlenmeyi düşündüğüm kişi babasıyla küs nedenini sorduğumda beni kızdırıyor dedi ama aslında kendisi o kdr sinirli biri değil sonra bende üsteleyip tekrar sormak istemedim bu durum beni düşündürüyo kızlar bi insan babasına neden bu kdr kızgın kalabilirki sizce bu insan evlenince bana da aynı şeyleri yapar mı yani insan babasına nasıl küser bunu anlayamıyırım karşımdaki kişi çok mu geçimsiz belki bilmiyorım ben mi büyütüyorım siz olsanız ne düşünürdünüz nasıl düşünmeliyim ama konu evlilik oluncada biraz titiz olmak istiyorum

Bunu erkek arkadaşınızla konuşabiliyor olmanız lazım.

Aralarındaki meseleyi bilemeyiz, belki erkek arkadaşınız haklı da olabilir. Baba demek illa haklı olacak demek değildir.

Siz neden konuşmaktan kaçıyorsunuz, sinirleneceğinden mi korkuyorsunuz onu sorgulayın.Çok iyi tanımıyorsanız, tereddütleriniz varsa evlilik konusunda acele etmeyin.

Babasıyla yaşadığının ne olduğunu bilmeden net yorum yapmak zor.
Belki babası gerçekten bunu hak edecek bir şey yaptı. Evet aile kutsal kabul ama mesela babasının annesine şiddet uyguladığını farz edelim. Böyle bir durumda sizce tepkisi çok mu?

Dertleşmesi,seninle konuşabilmesi lazım.Düzenli bir işi yoktur belki ona kızıyordur,varsa da evde huzursuzluk çıkarıyordur sevgilin belki ya da babası annesini aldatıyordur,evle ilgili sorumluluklarını yerine getirmiyordur,çok katı bir babadır senelerdir eziyet etmiştir belki ailesine...Bunlar olabilir ama direk sormadan yavaş yavaş ağzını arayabilirsin.

herkese selam kızlar inşallah herkes derdinin çaresini kolaylıkla bulur ve çözer Benimde bi derdim var aklıma çok takılıyor sizinle danışmak istedim erkek arkadaşım evlenmeyi düşündüğüm kişi babasıyla küs nedenini sorduğumda beni kızdırıyor dedi ama aslında kendisi o kdr sinirli biri değil sonra bende üsteleyip tekrar sormak istemedim bu durum beni düşündürüyo kızlar bi insan babasına neden bu kdr kızgın kalabilirki sizce bu insan evlenince bana da aynı şeyleri yapar mı yani insan babasına nasıl küser bunu anlayamıyırım karşımdaki kişi çok mu geçimsiz belki bilmiyorım ben mi büyütüyorım siz olsanız ne düşünürdünüz nasıl düşünmeliyim ama konu evlilik oluncada biraz titiz olmak istiyorum
Küsebilir gerçekten özel bir nedenden araları bozuk olabilir belki babası geçimsizdir erkek arkadaşınızı test etmek istiyorsanız farklı yollar tavsiye edebilirim.

Tebrik ediyorum sizi kolay kolay kimsenin aklına gelmeyecek yerlerden yakalayıp tanımaya çalışıyosunuz karşınızdaki insanı. Kötü bi karar vereceğinizi düşünmüyorum. Konuya yorumum da annesiyle bi takım problemler yaşamış olabilirler ondan kinlenmiştir belki. Bunun cevabını yine sevgiliniz verecektir bi tek.

Niye kötü yola düşmüş gibi yazdınız ki şu mesajı? Babasıyla küs aman Allahımmm! Küsse küs, her anne baba çocuğuna doğru dürüst ebeveynlik yapmayabiliyor da. Herkesi kendi ebeveynleriniz gibi sanmayın yani. Çocuk nedenini anlatmak istemiyorsa sizi kendine o kadar yakın görmüyor demektir bu arada. Ya da böyle abartılı tepki vereceğinizi önceden tahmin etmiş olabilir.

Titiz olmak istiyorsan bana göre uzak dur derim. Evet, çok ailesine düşkün olup sizi saf dışı etmemeli ama konuşmaması da çok çelişkili . Bir insan kendisini büyüten ailesine, babasına sırt dönebiliyorsa size de rahatlıkla döner. Kafam rahat olsun istiyorum dersen de açık açık sor ve dürüst olmasını iste. Sonuçta o insanlar da ailen olacak.

Beni kızdırıyor cümlesi olgun bi insan cümlesi değil. Babasıyla konuşmaması normal değil. Nedenini üstü kapalı da olsa size anlatması gerektiğini düşünmeliydi. Siz babanızla konuşmuyo olsanız muhakkak sebebini merak ederdi her normal insan gibi.
Sizi geri plamda görüyo olabilir mi? Erkek egemen düşünce hani.

Ne gibi yollar mesela
Alıntı yaptığınızı yeni gördüm pardon ne konuda test etmek istediğinize bağlı mesela sizin babanızla aranızda sorun varmış gibi bir şey anlatın tavsiyesini dinleyin insanlar genelde kendi tecrübesinden ya da içinden geçen şeylerden tavsiye verir size verdiği tavsiyeye göre kendi ailesindeki konunun ciddiyetini anlarsın geçimsiz olan müstakbel eşin mi yoksa babası mı farklı olarak atıyorum ben şimdiki eşim sevgiliyken ilk başta kavga etmiştim saçma sapan bir sebepten çünkü bana göre insan damarına bastığında neyse odur. Her uyunu ona sormadan farklı taktiklerle öğrendim sorsam gerçeği çoğu insan anlatmaz olmak istediğini anlatır olduğunu değil . Mesela titiz mi değil mi diye üstüne bir şey sıçratabilirsin içecek yiyecek küçük ama rezil etme de onunla gezer mi yoksa söylenir mi ben çok titiz biriyle yaşayamam mesela hayatta kalacak kadar temiz olsun yeter mantığındayım.

Değil bu konu abisinin neden bosandigina kadar sormustum sonuçta ya aleyse problem sorun babasıyla kusmesi değil seni bunu anlatacak kadar yakın gormemesi

Insan annesine de babasina da kusebilir. Herkesin aile duzeni sizinkine benzemez ve bunun sebebini esi dahi olsaniz size anlatmak zorunda degil.
Evlenecekseniz aranizda sir olmayacak sacmaligina karsiyim. Insanin bazen kendine bile aciklayamayacagi durumlari oluyor. Benim kpederim kvalidemi bu yasinda aldatiyor. Esim bu nedenle babasina sinirli. Bu durumdan da utaniyor ki bunu bana soylememisti ama kbiraderim eltime soylemis bosbogaz eltim de bana soyledi esimin yaninda uzatmadim desmedim. Bana ne kendibaile meselesi.
Ayrica lutfen sizi ilgilendirmeyen konulari dert edinmeyin. Kimbilir ne yasadi bir insan kolay kolay babasini silemez.

Back
X