Kızlar 5. ayımdayım hamileyim..eşimin sorunlu bir ailesi var düğünümde 10 kg verdim stresten gelinliğim olmadı düşünün artık detayları yazıp kafanızı şişirmeyeyim sadece bikaç örnek versem çözersiniz.benden önce maaş onlardaymış sömürgeci cimri görgüsüz sulu cıvık bir ailesi var eşimin.bizimle balayına gelmeye kalkmaları,sırıtarak laf sokan tavırlar ve hergün telle rahatsızlıkları.evimin huzuru kaçıyordu her aramalarında sürekli bir sorun çıkarıyorlardı ayy çok doluyum yazsam sayfa yetmez.eşim komiser ben öğretmen.çalışmıyorum ama ben.eşim sessiz biri olduğu için oldu bunlar zaten yüz buldular.ben de hiç cvp vermedim ezdirdim kendimi
1senelik evli 1 aylık hamileydim eşim benden önce görevi nedeniyle doğudayken bi kadınla tanısmıs netten,evli çocuklu çıkmış ayrılmış.neyse en son geldiklerinde kaynanam ve cıvık kayınpederim bu kadından bahsettiler sanki eşim istemiş bunlar almamış gibi ama eşimin eski adreslerinin şifresini kırıp öğrendim ayrılan eşim kadın ruh hastası gibi yapışmış.neyse bunlar eskide kalmış ama bahsettiler aradan 1 ay gecti bu kadın benim ve eşimin msn adreslerini ekledi şok oldum aradan 3 yıl geçmiş(biz flört ettik nişan ...)neyse arastırdım meğer adreslerimizi utanmaz görümcem vermiş kadına o da evli çocuklu pislik görümce.ben kayınvalidemi aradım sordum durumu sırıtarak SİLİVERSEYDİN NOLCAK DEDİ.ben de 2 yılın birikimi ORDA ŞEYTANLIK DÜŞÜNECEĞİNE KAÇ KEZ BULANTIDAN HASTANEDE YATTIM SERUM YEDİM ARAYIP KIZIM NASILSIN DİYE SORSAYDIN DEDİM.akşam kaynana kayınpeder ve düğünümde eşyalarım gerdek gecem dahil her seye burnunu sokan fesat amca çıkıp kavgaya gelmişler.ilk zili çalıp eşimi aşağı çağırdılar 4 saat sonunda eve cıktılar surat beş karış .neyse tutturdular benim ailemi de çağıracaklarmış ve konuşulacakmış ben 1aylık hamileyim düşünün kendi kızları hamileyken yola çıkarmıyorlardı.sonra mutfakta kaynanayla tarsıtık bu bana bagırmaya falan basladı eşim de yine susuyor tabiki bay uslu.sonra kız kardeşim Allahtan bizdeydi ben ağlayınca o da ağladı YÜRÜ ABLA TOPLA ESYALARINI GİDİYORUZ DEDİ eşimi korkuttum aldırcam çocugu boşancam falan diye gidip içeri çıkardı ailesini gidin dedi ama küsmediler hiç yumuşak çıkarmış:))) sonra bunlar gidip ailemin kapıya dayanmışlar beni şikayet etmişler işte evleneli 1 sene oldu 3 kez geldi falan çok kalmadı kalır mıyım neler ettiniz bana.neyse ben bu arada evde sinir krizi geçirdim yerlerde süründüm hastanelik oldum bebeğim 5 haftalıktı
(( sonra küsüm o günden beri geçen kayınpeder yola giderken eşimin iş yerine uğramış ağlamış timsah gözyaşları (bana leğenin bile yok diyen,kamyonla yola giderken yanında adamla ben daha 1 aylık gelinim bana getirdi kez hem de düşünün yemek hazırladım elin adamına yaşlı tamam ama ne gerek dimi ama kaldılar hatta 1 gün.otobüse para vermezler kamyonla yola giderken gelirlerdi cimriler alışmışlar benimkinin maaşı yemişler3 bucuk sene!! ve sürekli elinde tel onu bunu arayan sırıtan cıvık adam düşünün) ben barışmadım yine de.haziran sonu doğumum var.ailem yazık bebek odası bilezik neler neler hazırlık yapıyorlar ben bunlarla görüşmüyorum ordan anca konusuyorlar kuduruyorum aslında bebek doğunca kesin gelecekler yüzsüzler çünkü .. görümcem bile arayıp ağlamış yeminler etmiş ben vermedim adresleri die benim saf kocam inandı affetti ben görüşmüyorum ama düşünün artık ya yüzsüzleri beni arayıp açıklama yapmadı bile görümce... siz olsanız napardınız doğum yapmış olcam sinirlenmemem gerek sütüm gider.benim ailem de emekli çok tatlı insanlar onlar da ezdirdiler beni halbuki okumuş insanlar ama baş edemediler bu görgüsüz çirkeflerle...akıl verin kızlar nolur

1senelik evli 1 aylık hamileydim eşim benden önce görevi nedeniyle doğudayken bi kadınla tanısmıs netten,evli çocuklu çıkmış ayrılmış.neyse en son geldiklerinde kaynanam ve cıvık kayınpederim bu kadından bahsettiler sanki eşim istemiş bunlar almamış gibi ama eşimin eski adreslerinin şifresini kırıp öğrendim ayrılan eşim kadın ruh hastası gibi yapışmış.neyse bunlar eskide kalmış ama bahsettiler aradan 1 ay gecti bu kadın benim ve eşimin msn adreslerini ekledi şok oldum aradan 3 yıl geçmiş(biz flört ettik nişan ...)neyse arastırdım meğer adreslerimizi utanmaz görümcem vermiş kadına o da evli çocuklu pislik görümce.ben kayınvalidemi aradım sordum durumu sırıtarak SİLİVERSEYDİN NOLCAK DEDİ.ben de 2 yılın birikimi ORDA ŞEYTANLIK DÜŞÜNECEĞİNE KAÇ KEZ BULANTIDAN HASTANEDE YATTIM SERUM YEDİM ARAYIP KIZIM NASILSIN DİYE SORSAYDIN DEDİM.akşam kaynana kayınpeder ve düğünümde eşyalarım gerdek gecem dahil her seye burnunu sokan fesat amca çıkıp kavgaya gelmişler.ilk zili çalıp eşimi aşağı çağırdılar 4 saat sonunda eve cıktılar surat beş karış .neyse tutturdular benim ailemi de çağıracaklarmış ve konuşulacakmış ben 1aylık hamileyim düşünün kendi kızları hamileyken yola çıkarmıyorlardı.sonra mutfakta kaynanayla tarsıtık bu bana bagırmaya falan basladı eşim de yine susuyor tabiki bay uslu.sonra kız kardeşim Allahtan bizdeydi ben ağlayınca o da ağladı YÜRÜ ABLA TOPLA ESYALARINI GİDİYORUZ DEDİ eşimi korkuttum aldırcam çocugu boşancam falan diye gidip içeri çıkardı ailesini gidin dedi ama küsmediler hiç yumuşak çıkarmış:))) sonra bunlar gidip ailemin kapıya dayanmışlar beni şikayet etmişler işte evleneli 1 sene oldu 3 kez geldi falan çok kalmadı kalır mıyım neler ettiniz bana.neyse ben bu arada evde sinir krizi geçirdim yerlerde süründüm hastanelik oldum bebeğim 5 haftalıktı