Siz olsanız ne yapardınız... eşim beni delirtecek...

Başlığa "aşırı abartı içerir" diye bir uyarı ekleseydin keşke

Yemeği sorsa ne olur annesine ? sonuçta yemeği size yapıyor, annesine değil. Bu kadar gereksiz bir konu için çıldırmanıza gerek yok. Siz tepki verirseniz eğer böyle eşiniz de size o şekilde davranmaya başlar..

olur mu bu ya bu kadın şimdi benim hakkımda ne düşünür... kocasına yemek yaptırıyor ona sormuyor beni arıyor...

Öncelikle bu düşünceden vazgeç. Yahu erkekler iş yapsa evde çekinir aileden saklar genelde. Seninki hiç takmıyor. Süper bence. Diğeri itici geliyor asıl. Ne güzel sıradan olduğu gibi davranmış. Haklı olan eşin. İstediği kişiye de sorar. Memnun olman lazım aslında.

Eğer bi gün kv ve ya görümcelerden laf duyarsan da bizim evin düzeni bu dersin. Karışmaya hakları yok neticede. Kime ne ki? Eşin aşmış bunları demek ki. Eşini pişman etmeseydin keşke yaptığına. Normal olanının bu olduğunu önce kadınlar bi kabullensin de erkeklere sıra gelir o zaman.

Kocanı bana ver Ne güzel yemek yapan erkek bulmuşsun hala aranıyorsun. Kaynanan kocasına yemek yaptırıyor dese ne demese ne, oh ne iyi işte senin sözünden çıkmayan bir koca, senin emrinle yemek yapıyor, üstelik tarifi bile anasına soruyor seni rahatsız etmiyor. Lütfen olaylara pozitif bak ve kocanın değerini bil

Burda konu sahibi diyor ki" pff kocam her işe yardım ediyor..çatlayın da patlayın. Sizin kocalarınız ne yapıyor:)" şaka bir yana bu kızılacak bir konu değil hele buraya açılacak bir konu hiç değil..tabii ben konu açma yetkilisiyim demiyorum ama burdan bakınca nispet yapıyor gibi duruyorsunuz.

Bende tarif alacaksam anneme degillde babanneme sorarim bunda da bisey gormuyorum hem sevinirim esim annesinden yardim isterse. Ki kaynanamda sevinir oglum gelinime yardim ediyor diye. Hem kendin soyluyorsun esim yemek yapmayi sever diye.

Demiiii yaaaaa nasil yapar bunu nasil. Hic durma bacim hemen ayril boyle birsey kabul edilemez....

Buldukca bunuyorsun lafi size cuuukk diye oturuyor:)

Annesine yemek tarifi sormuş, ee peki sorun ne ?

Rezil oldum diye dertlenmiş işte elti görümce hep bir ağızdan dedikodumu yaparlar korkusunu yaşıyor konu sahibi henüz yaşı küçük olmalı eh dert etmiş kendince oysaki koca onun isterse hergün nefis yemekler yapsın hatta konu sahibine evde hiç iş yaptirmasin kime ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…