Siz olsanız ne yapardınız... eşim beni delirtecek...

Konu abarti gibi gelmis herkese ama konu sahibinin kizmasinin sebebi milletin çenesini çekecek olmasi sanirim. Bak evde yemek yapamiyor diye dedikodu yapacaklari icin kiziyor.
Benim esimde yemek, temizlik yapar. Gelen misafirede kahve yapar, benden guzel yapiyor. bi defa
Halam agzini ayira ayira "utanmiyor musun kocana yaptirmaya" diye baslayip demedikleri kalmamisti.
Ortam gerildi bosyere. Hele kv hep bir laf sokma pesindeydi zaten. Oglunun basıni yakmişim ne hale gelmis babasi bu hallerini gorseymis filan hep boyle aralara sikistirirdi.

Konu sahibi bi nevi haklisin ama bunun hincini esinden cikartman zehir etmen cok yanlis bence özür dilemelisin. Laf soylerlerse onlarin agzinin payini ver , kendi agzinin tadini bozacagina.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla benim daha çok hoşuma gider bu durum.
Ailesinin gözünde karısına değer veren o yorulmasın diye mutfağa giren bir adam var.
Bizim oğlan eşini pek seviyor diye düşünürler. Fena mı?

Cidden bunun için kavga ettiyseniz adama çok üzüldüm..

Iste bu zihniyette kadinlar var olmaya devam ettigi surece bitmeyecek kadinlarin cilesi

Haklısın kardeş.
Bu seneki, en hamarat, en evinin hanımı, en kocasına iş yaptırmayan gelin ödülünü kaçıracaksın.
Görümce veya eltin alır artık ödülü.
Duymasalar iyiymiş.

Kocanın mutfağa girdiğini kayınvalidenin bilmesinde ne gibi bir sakınca var. Ben kendim söylemiştim kv ye oğlu yemeğe temizliğe elini sürmezse kıyameti koparacağımı. Adam çaba veriyor hiç değilse abartmayın.

Şaka gibi!!!!!
Adam size sürpriz yapmak istemiş daha ne istiyorsunuz?
Açıp internetten bulana kadar annesine sorması gayet normal!!!!
Ondan sonra "kocam hiç sebep yokken bağırıyor,kocam hemen sinirleniyor,kocam hiç bana sürpriz yapmıyor!!!!!"

Bunda cildiracak ne var anlamadim.
Cildirmayi gectim ortada sinirlenecek bir durum da yok.
Esinizin yerinde olsam eve gelince siz gelene kadar serilir yemek falan yapmazdim.
Yapsa da suclu oluyor cunku. Yapmasa esim benden once geliyor hicbir seye elini atmiyor dersiniz. Bari yapmayip suclu olsun.

Annesi de ne güzel tarif vermiş işte. Benimki olsa aman oğlum yapma sakın gelince kendisi yapsın der. Yani oturun bence şansınıza şükredin. Böyle basit şeylerden de arıza çıkarmayın adamı kendinizden soğutursunuz böyle ufak şeylerden sorun yaratırsanız.

erkeklerin kafası düz çalışır bizim gibi ince ayrıntılara takılmazlar, annemin yanında görümce var elti var laf söylerler diye düşünmez yani

Böyle tepkiler verirseniz bir daha yemek yapmaz eşiniz benim gibi iş dönüşü koştur koştur yemeğe girişirsiniz.

çok abartmışsınn.. ne olacak sorduysa.. hem onlar bilmiyor mu senin işten geç geldiğini, senin kocana yemek yaptırdığını da düşünmezler bu yüzden merak etme. eşin hem yardım ediyor elinden geldiğince, sen de bulmuş bunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…