kızlar 20 senelik tanıştığım bi kız var arkadaşım. nişanlımla da bunlar iş yerinde tanışmışlar 1 buçuk seneye yakın tanışıyolar. kıza ben mesaj atıyorum bana cevap yazmıyo aramıyo sormuyo ama nişanlıma durup dururken mesaj atıyo sinir oldum doğal olarak. bide bu kızın nişanlımın telefonunda ve bilgisayarında daha önceden pikniğe gittiklerinde çekildikleri resimler vardı. ben bunları bi şekilde sildim ama baştan silmeme izin vermedi. siz bu durumda ne yapardınız benim gibi kızıp görüşmemeleri için elinizden geleni yapar mıydınız? bu arada kız yeni nişanlandı ama nişanlısını sevmiyo kendisi söyledi sadece iyi bi insan olduğu için onunla evlenmek istiyorum dedi. ayrıca bunlar görüşürken kafam karışık biri daha var ikisi arasında kaldım ne yapıcam bilmiyorum diyodu. bununla görüşürkende bi ara ayrılmışlar sonra üniversitede başkasını bulmuş onunla görüşmüş ciddilermiş ama çocuk kapan diye baskı yapınca ondan ayrılıp şimdi ki nişanlısına geri dönmüş
Nişanlınızın telefonun da kız arkadaşınızla beraber çektirdikleri fotolar var ve nişanlınız silmenizi istemedi.:26:
Kız arkadaşınız sizinle değil nişanlınızla konuşmayı tercih ediyor.:26:
Kız arkadaşınız masum görünmüyor ama nişanlınız hiç masum görünmedi bana.
"Başlarım böyle arkadaşlığa" der ve ikisini de hayatımdan çıkartırdım.
Direk bitir ilişkini demem ilk önce nişanlınla otur konuş ve ondan empati yapmasını iste bu durumda olsa sen onun başka arkadaşıyla konuşsan falan ne yapardı onu sor. Sonra eğer cevaplar seni tatmin etmiyorsa üzgünüm ama hayatından çıkartmalısın sonra üzüleceğine şimdi üzülürsün canım en azından. Allah kolaylık versin kendini suçlama hiç abartmıyorsun sonuna kadar haklısın.
görüşmelerine engel olurum tabiki etrafta namussuz,ucuz ve adi kızlardan bol ne var.
bende olsam böyle bir tavır takınırdım nişanlınıza açık açık söyleyin hareketlerine dikkat etmesini artık evlilik öncesi adım sayılan bu dönemde daha farklı davranmasını ikili ilişkilerde.bu sizin uzun süre tanıdığınız biri biri olsa buna izin vermesi anlamına gelmez ben sizi son derece haklı buldum doğrusu
maşallah kıza 10 parmakta 10 marifet hiç boş durmuyo
nişanlında kız arkadaşında masum görünmüyolarben olsam durumu anlamak için çok şey yapardım inceldiği yerden kopsun derdim ama şimdi kendi çılgın fikirlerimi sizede aşılamayım dikkatli ol derim arkadaşım
evet soruyorum sen şu arkadaşın seni aylarca aramasa mesaj atmasa durup dururken bana mesaj atsa ne yapardın diyorum. baştan dememişti yok bana mesaj atmış ulaşamamış bilmem ne eveliyo geveliyo ya diyorum ben onu demiyorum arkadaşın dediğim gibi seni aramasa sormasa mesaj atmasa bana mesaj atsa ne yaparsın diyorum cevap yok susuyo. onunla görüşmeni istemiyorum mesaj atarsa cevap yazma diyorum sonra soruyorum mesaj atarsa cevap vericek misin diye ses yoksonra bi daha sordum akşama konuşalım diyo valla dedim eğer sana mesaj atarsa ve sende cevap verirse söylerim nişanlısına senin ki nişanlıma mesaj atıp duruyo hayırdır ne iş söyle ona bi daha mesaj atmasın derim diyorum öyle bişey yapma diyo bak diyorum gider kızla kavga ederim beni araya karıştırma diyo. en son telefonu kapatmadan önce kızdım ne yaparsan yap umrumda değilsin ama onunla görüştüğün sürece sakın beni arama eğer onunla konuşmaya devam edersen istediği kadar ev yerleşmiş olsun nikaha 1 hafta bile kalsa senden ayrılırım dedim telefonu kapattım. ayrılmak gibi bi şansım yok annem daha önceden evlenip ayrıldın artık ayrılmak gibi bi şansın yok diyo. kaç kere bazı sebeplerden ayrılmak istedim ama annem engel bazen bazı durumlarda kendimi zorla evlendiriliyomuş gibi hissediyorum
kızlar 20 senelik tanıştığım bi kız var arkadaşım. nişanlımla da bunlar iş yerinde tanışmışlar 1 buçuk seneye yakın tanışıyolar. kıza ben mesaj atıyorum bana cevap yazmıyo aramıyo sormuyo ama nişanlıma durup dururken mesaj atıyo sinir oldum doğal olarak. bide bu kızın nişanlımın telefonunda ve bilgisayarında daha önceden pikniğe gittiklerinde çekildikleri resimler vardı. ben bunları bi şekilde sildim ama baştan silmeme izin vermedi. siz bu durumda ne yapardınız benim gibi kızıp görüşmemeleri için elinizden geleni yapar mıydınız? bu arada kız yeni nişanlandı ama nişanlısını sevmiyo kendisi söyledi sadece iyi bi insan olduğu için onunla evlenmek istiyorum dedi. ayrıca bunlar görüşürken kafam karışık biri daha var ikisi arasında kaldım ne yapıcam bilmiyorum diyodu. bununla görüşürkende bi ara ayrılmışlar sonra üniversitede başkasını bulmuş onunla görüşmüş ciddilermiş ama çocuk kapan diye baskı yapınca ondan ayrılıp şimdi ki nişanlısına geri dönmüş
evet soruyorum sen şu arkadaşın seni aylarca aramasa mesaj atmasa durup dururken bana mesaj atsa ne yapardın diyorum. baştan dememişti yok bana mesaj atmış ulaşamamış bilmem ne eveliyo geveliyo ya diyorum ben onu demiyorum arkadaşın dediğim gibi seni aramasa sormasa mesaj atmasa bana mesaj atsa ne yaparsın diyorum cevap yok susuyo. onunla görüşmeni istemiyorum mesaj atarsa cevap yazma diyorum sonra soruyorum mesaj atarsa cevap vericek misin diye ses yoksonra bi daha sordum akşama konuşalım diyo valla dedim eğer sana mesaj atarsa ve sende cevap verirse söylerim nişanlısına senin ki nişanlıma mesaj atıp duruyo hayırdır ne iş söyle ona bi daha mesaj atmasın derim diyorum öyle bişey yapma diyo bak diyorum gider kızla kavga ederim beni araya karıştırma diyo. en son telefonu kapatmadan önce kızdım ne yaparsan yap umrumda değilsin ama onunla görüştüğün sürece sakın beni arama eğer onunla konuşmaya devam edersen istediği kadar ev yerleşmiş olsun nikaha 1 hafta bile kalsa senden ayrılırım dedim telefonu kapattım. ayrılmak gibi bi şansım yok annem daha önceden evlenip ayrıldın artık ayrılmak gibi bi şansın yok diyo. kaç kere bazı sebeplerden ayrılmak istedim ama annem engel bazen bazı durumlarda kendimi zorla evlendiriliyomuş gibi hissediyorum
eğer böyle giderse kıza mesaj atıcam bi daha nişanlıma mesaj atma numarasını sil görüşmenizi istemiyorum diye
dikkat etmeye çalışıyorum ama şimdi kızdım ya mesaj atsa bile söylemez. en iyisi kıza mesaj atıp bi daha ona mesaj atmamasını görüşmelerini istemediğimi söylemek
Ya öyle şey mi olur zorla evlenecek değilsin ya, bak belkide nişanlın bu durumu biliyorsa nasılsa beni bırakamaz diye böyle davranıyor olabilir. Ama yaptıkları hiç hoş değil annene anlat beni aldatan adamla mı evleneyim de, hem daha evlenmemişsiniz ki, nişanlılık dönemi tanımak için sonuçta. Ayrıca her insan bir yönden şansız olabilir, daha önce boşanıldı diye yanlış bir evlilik yapma hatta daha dikkat etmelisin.. Uzmanlardan da yardım al ailenide ikna et derim. Yaşını bilmiyorum ama bir ömür bu adamla geçmez...
Tabikide gorusmelerine engel olurum
Nedense anlatmana gore o kiz bana cok guvensiz geldi
Hiç birşey için "mecbur" değilsin canım.
Kendi kararlarını kendin vermelisin.
İkinci kez evlenip boşanmak daha yıkıcı olur senin için..
Peki o zaman annen "hatalıyım kızım" diyecek mi?
Annenin zihniyetini beğenmedim canım.
Demekki evlensen ve sorun olup boşanmaya kalksan "gelinlikle çıktın,kefenle dönersin ancak" diyecek pesss.
Ne annene nede bir başkasına boyun eğme.
tutamayacam canım içimdekini yap diye demiyorum ama ben olsam bi arkadaşın nosundan falan onların birbirine ulaşamayacağı bi zamanda kızın ağzından mj atar ağzını arardım nişanlımınhaklısın sen tepki verince nişanlın daha dikkatli davrancak saklayacak bazı şeyleri ve inkar edecek izlemekmi gerekiyo bilemedim ama o kız iyi bi dersi çoktan haketmiş
ben 1988 liyim o 1984 lü. ben öyle erkek arkadaşımla görüşsem kıyamet kopar. bi ara gelinlik bakıyodum gelinlikçide telefon çekmemiş farketmedim uzun sürede kaldım bi yerde sonra telefon çaldı niye telefonun kapalı diyo kapatmadım çekmiyodur dedim şimdi nasıl çekiyo sen kesin kapatmışsın dedi 1 saat boyunca onun kavgasını yaptık bi günde telefonu odamda unutmuşum aramış mesaj atmış duymamışım aradım sonradan nerdesin sen niye açmıyosun telefonu diyo evdeyim duymadım ablamın kızıyla uğraşıyodum dedim ablamın kızı da 3 buçuk yaşında. sence ben buna inanır mıyım diyo telefonu verdim çocuğa al konuş diye sonra aldım telefonu inandın mı diyorum bilmiyorum diyo off
abartısız aynen dediğim gibi yani kız kendisi söyledi bana bunları
eğer böyle giderse kıza mesaj atıcam bi daha nişanlıma mesaj atma numarasını sil görüşmenizi istemiyorum diye[/COLOR
Kıza msj atacaksın tamam...
Peki ya nişanlında kız arkadaşına karşılık veriyorsa?
Bence kıza msj atmakla sadece kendini küçük düşürürsün canım.
Bu hayat "annenin" değil senin hayatın.
Bence ikisini de çıkar hayatından.
şuanda yapabiliceğim tek şey kıza mesaj atmak
arkadaşın dediği gibi kıza mesaj atma, atacaksan onun nişalısına durumu haber ver derim hakediyor o oynak kızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?