siz olsanız ne yapardınız?sizce abartıyo muyum?

amin canım sağol. zaten psikiyatriden randevu aldım bunların hepsini anlatıcam kendisine

sen boşuna kızla uğraşıp vakit kaybetmesene. başındakini def etmeye bak. işi götürüyorlar sen daha hala uyuyorsun. bence gerçekler canını sıkıyor ama biri sana söylemeliydi bunları. ayrılmalısın

Bir şeyi farkettim yazdıklarında,hep kızı şuçluyorsun da "hırsızın hiç mi suçu yok?".

burda hem nişanlın hemde arkadaşın suçlu kesinlikle. ama kız daha asır basıyo ona iyi bi ders vermek lazım bence kesinlikle arayıp kızla konuş bunu nişanlınada söyle ama eğer böyle devam ediceğini düşünüyosan nişanlından ayrılmalısın bugün senin arkadaşınla bu duruma düşen erkek yarın bi başkasıyla da düşer annene söyle bu hayatı bu evliliği sen değil ben yaşıcam de annende göz göre göre kızının mutsuz olmasını istemez heralde

nisanlınız fotoları silmenizi anlamsız bulmus olabilir fazla kıskanclık yaptıgınızı vs dusunmustur.
3.kisilerin sacma davranısları yuzunden neden siz iliskinizi bozuyorsunuz ki?

20senelik tanıdıgınız kızın da size degil nisanlınıza cevap yazması cok ilginc.
siz hem daha eski tanıdıgı hem de kadın oldugunuz icin sizi tercih etmesi gerekirdi.
biraz art niyet oldugunu dusunuyorum o yuzden.
bu kıza sormadınız mı aaa ben nisanlımın yanındaydım bana degil neden ona cevap verdin diye?

burnuma kötü kokular geliyor, kızın adına face aç nişanlına kızın ağzından gibi yaz bakalım normal arkadaşça mı muhabbetleri varsa bişey anlarsın zaten

burnuma kötü kokular geliyor, kızın adına face aç nişanlına kızın ağzından gibi yaz bakalım normal arkadaşça mı muhabbetleri varsa bişey anlarsın zaten

nişanlım facebook kullanmıyo

mesaj attım zaten bi daha nişanlıma mesaj atmamasını görüşmelerini istemediğimi ve numarasını silmesini söyledim

zaten göüşmeye devam ederlerse annemi dinlemicem vericem yüzüğü eline sen yoluna ben yoluma annemede söylerim annesinede söylerim

Cok detaya girmeyi sevmem..
Aklınızda zerre kadar soru işareti varsa nokta koymanın zamanı gelmiştir..
Ama kendi kuruntunuz ve kıskançlıktan öte bir şey değil ise bu yazık edersiniz hem nişanlınıza hem kendinize..

Ben şahsen kızın sacıni basini yolarim
Çünkü dısi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanasmazmis
Buyuklerimizin bi sözu
Bu arada dikkat et kız çok hizli
Ama cok kiskanclik yapip sewgilinide şımartma
Ayyy bi öle konustum bi böle kafani karıstırdim daha cok :26:

Sakın ola ki kızın nişanlısına öyle bir mesaj atma.
Adam ya feci kıskançsa.
Kavga ederseler nişanlınla. Kızı sen beni aldatıyorsun boyutuna gelip dövmeye kalkarsa.
Erkeğe o denir mi mantıklı düşün kan mı çıksın istiyorsun sen.
Senin muhattabın nişanlın diğerleri değil derdini onla çöz.
Öyle hata sakın yapma canım erkek onlar olay çok başka büyür.

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumların tamamını okumadım ama 6 senelik ilişkim var çok şükür böyle bir olay yaşamadık. Ancak hiç birşey garanti değil ben her zaman erkek arkadaşıma ' beni hemcinsime ve diğer insanlara kin besleyecek duruma getirme, onların gözünde ' ayy bunlar dışarda iyi gözüküyorlar ama adam neler neler yapıyor kızın haberi yok' konumuna düşürme ' derim..

Yani ben böyle bir durum sezdiğimde yada sizin olaydan konuşayım böyle birşey yaşarsam asla ve asla 3. kişiyle muhatap olmam bunun o kişiye ' sen benim ilişkimi , emeğimi bozabilecek değerde ve önemdesin ' demek olduğunu düşünürüm.
Lütfen kendi değerini düşürüp o kızla konuşma çünkü o ' aaaa ne var bunda ya arkadaşımla konuşuyorum, kıskanca bak ben birşey yapmadım ühühühü' ayaklarına yatıp masum kızı oynayacak sanada ' kıskanç,anlayışsız, terbiyesiz sevgili' rolü kalacak..
Nişanlınla halletmeye çalış, seni böyle üzen yıpratan bir ilişkiyi devam ettiriyorsa zaten bırak gitsin sal ipini..
Hiç kimse sevgilisini diğer kişilerle kavga eden, onlara uzak dur tehditleri çeken vs konumuna düşürecek şeyler yapmamalı.. yapıyorsa zaten problem vardır, istediğiniz mesajı atsanız da düzelmez..

evet soru işaretleri çok var kız aramış mesaj atmış kaç kere söylemiyo ne söylediklerini düğünü sordu filan diyo her seferinde aynı şeyi mi sordu diyorum evet diyo yalan söyleme niye her seferinde aynı şeyi söylesin doğruyu söyle dedim söylemedi Allahın görgüsüzü televizyon aldı daha evlenmeden eve kurdurup izlicekmiş koyucağı sehpa da küçük ordan düşer olmaz derlerse ne olucak diyorum olsun koyarım düşerse de düşer yapıcak bişey yok diyo. bi de para yok diye tatile bile gidemiyoruz ama kendi isteği olsun diye televizyonun düşüp kırılma ihtimaline bile razı

asıl nişanlım olucak adamı dövmek lazım o yüz vermese mesajlarına cevap vermese arayınca açmasa kız da sıkılır aramaz bi süre sonra

şuanda o kadar sinirliyim ki anlatamam ama ben daha fazla nişanlı kalmak istemiyorum ayrılmak istiyorum yaaa

bilmiyorum ama ben artık ayrılmak istiyorum ben hiç bşey yapmadığım halde bazı zamanlar bana inanmadım güvenmedi şimdi de ben ona güvenmiyorum ama ben böyle yapınca sorunlu oluyorum saygısız oluyorum o bana inanmayınca güvenmeyince hemen annem diyo seviyo ya kıskanıyo ortada hiç bişey yokken neyi kıskanıyo kimi kıskanıyo kıskanmakla alakası yok tamamen güvensizlik onda ki telefon çekmez niye kapalı nerdesin telefon çekmiyo derim nasıl çekmez sen kesin kapatmışsın der açıklamasını yaparım şurdaydım çekmiyodur diyesence ben buna inanır mıyım diyo ablamın kızı burdaydı bizde evde kimse yoktu 3 yaşında çocuk oturma odasındaydık telefon odam da kalmış unutmuşum aramış aramış mesaj atmış duymamışım sonradan gördüm vay efendim sen nerdesin niye açmıyosun telefonu söylüyorum ablamın kızı burda telefon odamda kalmış doğru söyle bak diyo telefonu 3 yaşında çocuğa verdim al konuş diye konuştu sonra aldım telefonu inandın mı diyorum bilmiyorum diyo ya deli olucam :88: şimdi de ben ona inanmıyorum güvenmiyorum

herşeyden bıktım ya evlenmek istemiyorum diyorum ölsende evleniceksin diyo annem ya off bıktım 25 yaşındayım kendi kararlarımı kendim veremiyorum kafayı yicem ya

Ateşe körükle gitmeyin bence.

Erkek arkadaşınızı alın karşınıza ben sana yakın davranmasından rahatsız oluyorum, art niyeti olmayan biri böyle yapmaz. Sizin arkadaşlığınız sürerse kavgalarımız olur diyin ve arkadaşlığı bitirmesini isteyin.

Eğer mırın kırın ederse yahut hayır derse erkek arkadaşınızda da sorun var demektir.

Ben sizin yerinizde olsam önce erkek arkadaşımla konuşur sonra da kızı arar tek tek söylerdim içimdekileri.

Resmen sapıtmış..

Valla ikisinin de ne nane yediği belli değil. Çıkar ikisini de hayatından.

Kiz arkadasiniz araniyor... Nisanliniz hicte masum degil... Hepsini gectim siz zaten isteyerek ilerletmiyosunuz bu iliskiyi... Annenize bikez daha evlenip ayrilmam dahami hosuna gider diye bi sorun bakalim... Yapmayin bunu kendinize, evet anne baba dinlenilir ama icinizden gelmiyosada zorla olmaz bu isler, zaten bikere kötü evlilik yasamisiniz ayrilmisiniz, simdi iki kat daha emin olmaniz lazim... Bu sizin hayatiniz, siz kendiniz icin yasayin baskalari icin degil!!!

Son düzenleme:

söyledim en sonunda da mesaj atarsa cevap vericek misin dedim akşama konuşuruz dedi bi daha da bişey söylemedi

Bence nişanlınızın bu konuda üzerine çokta gitmeyin siz üzerine gittikçe nişanlınız kıskanıldığını fark eder arkadaşınızla daha samimi olabilir ... Nişanlınıza hissettirmeden uzaktan izlemeyi deneyin ve sonuçlara göre davranın .

hayır bitti artık bundan sonra ayrılmak yok dayakta yesen sürünsende boşanmak yok diyo. o hiç bişey yokken güvenmiyo bana annemin dediği laf o erkek kıskanır bu ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…