- 16 Temmuz 2023
- 7.296
- 19.183
- 178
- 30
Tövbe tövbe bu nasıl yorum öyle. Arkadaşım neden kaynını kendine yakın tutmak istesin. Ölmeyi bayılmak sandığım yok ayrıca. Evet fotoğrafımı kayınvalidesine göstermesi yanlış hareketti ama onu kırmak istemedim. Kendisi evde vakit geçirmeyi yemek yapmayı çok sevdiğini ve pek gezen biri olmadığını söyledi. Ben de yay burçlarını gezgin diye biliyorum ama demekki hepsi aynı değil. Bir insanı sadece burcuyla analiz etmeye çalışmak da yanlış bence. Ama Koç ,Başak, Kova , ikizler erkeklerinden uzak duruyorum mesela . Bazı yaşadığım deneyimlerden dolayı. Aile yapısı,çocukluk dönemi, arkadaş çevresi, yaşanan tecrübeler vs birçok şey etkiliyor kişiliğimizi.senin yasın kaç burcun ne adamın yay olması hiç düşündürtmüyor mu seni ne bu hafif hafif tavırların ölmeyi bayılmak sanıyosun heralde en fazla arkadas oluruz ulan erkekle kadının arkadas oldugu nerde görülmüş tesettürlü oldugunu düşünüyorum ben sığ kalmıssın arkadasın sana değer verse sana sormadan fotografını el aleme göstermez sen de bi gevşeklik sezdim adam yay ele avuca sığmıyo bi enayş arıyorlar bu arada yaylar sanılanın aksine anaya ataya düşkün cogu dindar oluyor bu adam senle evlenirse buraya yaz hediyeni yollıcam o kadar söylüyorum seni küçümsüyorlar o arkadaşını bi gözden geçir kaynını yakında tutmak için bile yapabilir özetle cevrende saygı duyulmuyorsun haberin olsun hayırlı kandiller