Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Kaynı her yönüyle dört dörtlük biri olsa bile bir ilişkiye hazır olmadığın için reddebilirsin, bu geçerli bir sebep. Kaldı ki kaynının ne işi var, ne askerliğini yapmış, muhtemelen birikimi de yoktur. Ee bunların üstüne kusursuz karakteri de yoktur, çünkü insan neticede.

Tüm bunlara rağmen reddetmenin pişmanlığını yaşıyorsan veya arkadaşının tavrı karşısında içten içe üzülüp büzülüyorsan sen bilirsin. Ee o zaman vazgeçtim deyip adamla görüş, sonra da evlenin.
Ya ben kendime vakit ayırmak istiyorum birine bağlanıp aşık olursam sürekli onu düşünen biriyim. Bir de elti olmak istemiyorum onunla. Kvsi de fotoğrafımı gördü diye rahatsız oldum, ben ona endişelerimden bahsettim. Bak ne güzel huyu huyuna , suyu suyuna birisi. Ben hissediyorum siz yeniden konuşacak bir araya geleceksiniz gibi ama sen kaçıyorsun uzak duruyorsun dedi

Benim dediğim şeyden dolayı bence, başka açıklaması olamaz. Sen konduramıyorsundur ama öyle.

Bundan 50-100 yıl önce bile işsiz , askerliğini yapmamış erkeğe kız yoktu. Neden acaba? Vallahi eski devirde en sevdiğim şeylerden biri de bu. Yani arkadaşın 100 yıl önce bile hoş görülmeyen bir şeyi neden senin kabul etmeni bekliyor?

Adam askerden gelecek, iş bulacak, birikim yapacak derken en az 3 yıl geçer. Arkadaşın seni o kadar düşünmüyor , kararına saygı duymuyor. Sen kaç yaşına gelmişsin, elin oğlunu neden en az 3 sene bekleyeceksin? Tabii bu sürede illa ki nişan olur, çünkü aileler ısrar eder. Ee? Adamın durumu yetmezmiş gibi daha evlenmeden aylarca adamın ailesiyle sürekli yüz göz mü olacaksın? Arkadaşının isteği tam olarak bu.

Ayrıca o dörtlü buluşmalar çoğu zaman olmuyor, hayaller hayatlar misali.

Ben seni de arkadaşını da zihnen çok toy buldum, kusura bakma.
Zaten ben çok mantıklı,olgun birisi olsam burda bu meseleyle ilgili konu açmama bile gerek olmazdı. Ben de farkındayım. Arkadaşıma bu meseleyi kapat uzatmayalım dedim. Bu yaşına kadar neden askerlik yapmamış diye sordum, maddi durum, ailesinin de bizi bilmesi, elti olunca arkadaşlığımızın bozulma ihtimali vs birçok şeyi düşündüm ama gördüğüm kadarıyla bu arkadaşlık zaten bitecek gibi. Benim düşüncelerime önem verip saygı duyup kenara çekilmesi lazımdı.

Zaten ben çok mantıklı,olgun birisi olsam burda bu meseleyle ilgili konu açmama bile gerek olmazdı. Ben de farkındayım. Arkadaşıma bu meseleyi kapat uzatmayalım dedim. Bu yaşına kadar neden askerlik yapmamış diye sordum, maddi durum, ailesinin de bizi bilmesi, elti olunca arkadaşlığımızın bozulma ihtimali vs birçok şeyi düşündüm ama gördüğüm kadarıyla bu arkadaşlık zaten bitecek gibi. Benim düşüncelerime önem verip saygı duyup kenara çekilmesi lazımdı.
Arkadaşının bu ısrarını ve sinirini zırcahil dediğimiz çöpçatan kadınlar yapmaz, o kadar diyeyim.

Askerliğini neden yapmamış? Bence tembellikten. 😄

Arkadaşının bu ısrarını ve sinirini zırcahil dediğimiz çöpçatan kadınlar yapmaz, o kadar diyeyim.

Askerliğini neden yapmamış? Bence tembellikten. 😄
Hangi yıl üniversite okuyup bitirdiğini sormadım ama 27 yaşında olduğuna ve 4 yıllık okuduğuna göre 20-24 yaş arasında okumuş olsa, belki de ilk sene üniversiteyi kazanamadı, birkaç kere sınava girmiş de olabilir. Adamla konuşurken de askerlik mevzusu açıldığında " kendimi pek hazır hissetmiyorum askerliğe, endişelerim var ilk kez gideceğim için acaba nasıl geçecek diye düşünüyorum, bu konuda bazı arkadaşlarım berbat askerlik hayatını anlattı " dedi bana. Arkadaşım da ben konuşmayı kestim diye, keşke iletişimi kesmeden önce bana söyleseydin dedi. Konuşmalarımızın bir kısmını paylaşacağım birazdan.

Hangi yıl üniversite okuyup bitirdiğini sormadım ama 27 yaşında olduğuna ve 4 yıllık okuduğuna göre 20-24 yaş arasında okumuş olsa, belki de ilk sene üniversiteyi kazanamadı, birkaç kere sınava girmiş de olabilir. Adamla konuşurken de askerlik mevzusu açıldığında " kendimi pek hazır hissetmiyorum askerliğe, endişelerim var ilk kez gideceğim için acaba nasıl geçecek diye düşünüyorum, bu konuda bazı arkadaşlarım berbat askerlik hayatını anlattı " dedi bana. Arkadaşım da ben konuşmayı kestim diye, keşke iletişimi kesmeden önce bana söyleseydin dedi. Konuşmalarımızın bir kısmını paylaşacağım birazdan.
İletişimi kesmeden neden ona haber vermen gerekiyormuş? Bu kadın senin velin mi? Kadın sana resmen küçük kız çocuğu muamelesi gösteriyor.

Oldu olacak veli izin dilekçesi hazırlasaydın (!). Ayy iyice gıcık oldum kadına.

hatıra kalsın diye seninle ilgili söylediği şeyleri ses kaydına aldım dedi.
Arkadaşın manyak. Ciddi söylüyorum. Böyle giderse evlenemezsin falan demiş hayırdır ne bu coşku sana ne oluyor niye demiyorsun? Bu kızla arana mesafe koy hayatına gereksiz karışıyor baskı yapıyor. Ağır oldu falan deme manyak bu ciddiyim. Ruh esisiniz ne ya kafaya bak takmış

Sen de aman kırılmasın deyip durma kendine sahip çık biraz

Ya şimdi kimisi bu yorumumu cinsiyetçi bulabilir ama erkek adam böyle der mi ya? Bak düşünebilir ama bunu bir kadına, hele de yeni tanıştığı bir kadına asla dememeli.

Senin nasıl ki kendinle ilgili endişelerin varsa belli ki bu adamın da var. Adam diyorum da süt oğlan aslında, daha büyümemiş.

Bak adam tek cümlesiyle kendini ele vermiş. Arkadaşının düşncesinin aksine ben birbirinize iyi değil tam tersine birbirinize psikolojik olarak zarar vereceğinizi düşünüyorum. Çünkü insan eğer kendi başına güçlü, mutlu, kararlı ve olgun değilse başkasına karşı da böyle olamaz.

Dreamies Dreamies ayol gel de biraz da sen yorumla , vallahi sinir kat sayım yükseldi.
Elin işsiz eli gotunde askerliksiz bebesini kıza yamayacak şimdiden elticilik oynuyor. Sinirlenip trip atıyor kim bu ya? my hope my hope sana değer verse istemiyorum dediğin an ısrarı bırakırdı. Böyle arkadaş olmaz olsun bacım.

Elin işsiz eli gotunde askerliksiz bebesini kıza yamayacak şimdiden elticilik oynuyor. Sinirlenip trip atıyor kim bu ya? my hope my hope sana değer verse istemiyorum dediğin an ısrarı bırakırdı. Böyle arkadaş olmaz olsun bacım.
Bir de askerliğe karşı endişelerini yeni tanıştığı bir kadına anlatıyor. Puhahahaha

Erkek misin len sen!? Süt oğlan seni!

Bir de askerliğe karşı endişelerini yeni tanıştığı bir kadına anlatıyor. Puhahahaha

Erkek misin len sen!? Süt oğlan seni!
Parası da yok bunun belli, falsolu bir tip kesin. KVye foto gostermeler, ses kaydı almalar tam manyak işi... O kızın kimseye saygısı yok sınır nedir bilmiyor. Bu arkadaş da 7 senede hiç tanımamış galiba arkadaşını

Parası da yok bunun belli, falsolu bir tip kesin. KVye foto gostermeler, ses kaydı almalar tam manyak işi... O kızın kimseye saygısı yok sınır nedir bilmiyor. Bu arkadaş da 7 senede hiç tanımamış galiba arkadaşını
Vallahi bu oğlan elinden gelse my hope my hope a " benim yerime askerlik yapsana" der. Tam öyle bir kafada belli.

Ha kendisi askerlikten bile çekinirken en az 2 çocuk ister, buna kalıbımı basarım.

my hope my hope " ben çocuk istemiyorum" dese " kadın değil misin ben mi doğurayım " diye karşılık verir.

Arkadaşım da ben konuşmayı kestim diye, keşke iletişimi kesmeden önce bana söyleseydin dedi.
Yahu bu arkadaşınıza neler oluyor? Bence hayatınızdaki insanlara bu haddi vermemelisiniz. Bir sürü lafını alıntılayacaktım da parmağım yoruldu gerçekten. niye ona haber veresiniz? Söyleseydiniz hep yaptığı gibi ısrar edecekti
Hatta belki ilerde evlenirseniz hatıra kalsın diye seninle ilgili söylediği şeyleri ses kaydına aldım dedi.

" şimdi o belki de senin ondan hoşlanmadığını beğenmediğini düşünür, kendini eksik hissedebilir" dedi.
Nasıl tanımlanır bilemedim çok creepy davranıyor arkadaşınız. Anlamadım, kamera şakası mı bunlar. Merak ettim, siz nasıl hissettiniz bu garip davranışlarına karşı, aranızda normal şeyler mi bunlar
Arkadaşıma bugün anlattım durumu. "Sana çok sinirlendim , o iyi birisi ,birbirinize de benziyor yakışıyorsunuz ama sen reddediyorsun , takıntılı davranıyorsun bu şekilde devam edersen evlenemezsin" dedi.

"Ben karışmam etmem ne yapmak istiyorsan onu yap hayırlısı olsun, ayrıca sen kafanda bir sürü senaryo kurmuşsun ama durum düşündüğün gibi değil. Kayınvalidem sürekli senin ve oğlunun ilişki durumunu düşünüp size müdahale edecek birisi değil, onun da bir hayatı var, oğluna sizinle ilişkinizi sormazdı, istese bir başkasıyla da tanışabilir ama ben seni sevdiğim ve yakınım olduğun için onunla tanışmanı istedim, neyse ya ben ona askerlikten döndüğünde bir kız arkadaş bulurum. " Dedi.
Sizi üzeceğini bile bile böyle saçma laflar ediyor. Ne haddine böyle laflar etmek, ona mı kalmış evlenip evlenmeyeceğiniz, hayatınızda verdiğiniz kararlar? Ben ne olduğunu çözemedim ama bu işin içinde başka bir iş var. Şimdiki teorim adam mülteci falan, vatandaşlık kazandırmaya çalışıyorlar.
Arkadaşınız deli herhalde, kendine böyle bir misyon edinmiş. Eşinin kardeşine kız buluyor, laflara bak.

Özür dileyerek, arkadaşınız hiiiçççç normal değil. Yerinizde olsam mesafe koyarım, yorum yapılamayacak kadar saçma davranıyor ve sebebini anlayamadım

Çok saf biri gibisiniz, kimsenin sizi bu kadar üzüp hakaret boyutuna gelen şeyler söylemesine, bu kadar baskı kurmaya çalışmasına izin vermeyin. Bu gidişle evlenemeyeceksin falan çok ayıp laflar. Kendi evlenmiş de ne olmuş, kafayı yemiş çöpçatanlık oynuyor. Bir de adam kendini yetersiz hisseder demiş, millet kendini yetersiz hissetmesin diye ilk isteyenle evlenelim mi, çok çocukça konuşuyor. Bu kadından “elti” de olmaz. İlk fırsatta gider kvye dedikodunuzu yapar haberiniz olsun ahahaha
Nedense siz tanışmak için yalvarmışsınız da sonra caymışsınız gibi tepkiler vermiş, anlamak mümkün değil. Siz kendinize, mental sağlığınıza odaklanın, canınızı bu kadar sıkmasına izin vermeyin

senin fotografına annenin de ismini ekleyip her türlü şey yaparlar garip birisin hiç sevmedim tavrını yasın kactı
senin paranoyalar...omggggg
Elbette temkinli ol ancak bu kadar karamsar olmayı gerektirecek bir şey yok bence? Bu sitede bazı insanlar acayip negatif basıyor ya. Neden arkadaşınla aran açılsın öncelikle? Tabiki arkadaşın çok sorunlu biriyse elti olursanız açılabilir anca buradakiler arkadaşını tanımadan aranızın bozulacağı kesin falan yazmış çok mantıksız. Ayrıca çocuğu tanımadan askerde mesajlaşacağı oyalanacağı biri olursun denmesi de ayrı saçma belki öyle bir çocuk değil? İnsanların endişelerini anlıyorum ama bu kadar da olumsuz olunmaz ya. Psikolojik olarak bazı sorunlarınız var gibi ama ben kendimce o sorunlarımı eşimle aştım. Bana öyle iyi hissettirdi ki. Ben önce bir psikolojimi düzelteyim sonra görüşeyim demedim. Zamanla geçti zaten sorunlarım eşim bana iyi geldi. Tabiki kendinizi çok kaptırmayın ama bence konuşmaya devam edin. Onun askere gitmesi sizin ders çalışmanız için avantaj. Fırsat buldukça konuşursunuz ve sen tüm boş zamanlarını ders çalışmakla geçirirsin böylece zaman çabuk geçer. Biraz pozitiflik ya bu negatiflikle ömür geçmez :)
hay bin yaşayın ya. ben diyince suçlu çıkıyorum.
bu neyin negatifliği?? tamam temkinli olursun da yok yay burçları şöyle olurmuş yok kaynını yakınında tutmak içinmiş.. valla bu mantıkla bakarsak kimse kimseyi bulamaz ki.
her burç hakkında olumsuz söylentiler var bana aşırı saçma sapan geliyor. evlilik gibi ciddi bi olayı burca göre değerlendirenler bence zaten hiç evlenmesinler.
bi konuşsa tanışsa görüşse de sonra karar verse keşke. fol yok yumurta yok. 6 ay askerdeyse ara sıra konuşurlar işte nedir bu bu kadar dert edecek

Başım çatlıyor. Destan dolu konuşmanın bir kısmı sadece 🙈

Arkadaşım: Seni üzmek istemedim seni çok seviyorum. İnsan bazen hayal kuruyor en yakın arkadaşın ve yabancı olmayan abinin birlikteliğini seninle akraba olmak ve tüm bu zorlukları birlikte aştığımızı görmek .
Seni seven ilgi duyan merhametli biri üstelik saygısı çok yüksek ne desen koşup yapar ama şuan askerlik döneminde de destek olman lazım o sevgi bağını oluşturmak lazım diyorsun ya şu bu vs aynı şeyleri o da düşünebilirdi bu kadın yıllarca evde ne yapmış diye oysa karşındaki insan kültürüne bakış açına bakıyor. Kendi korkuların yüzünden bundan kaçmak zorunda değilsin pişmanlıkların olmasın diye kızdım bu senin hayatın senin seçimlerin
Yarın bir gün senin de güzel hayat yaşamanı isterim. Sanıyorsunki kpss ile atanırım hayır 3 4 yılını vermen lazım atamalar çok zor herkes sürünüyor bazı kurumlarda atamalar kapandı
Seni sevmesem böyle yazmazdım
X abi yine düzgün birini bulur çünkü düzgün bir insan askerliği yap gel burada tanınıyor işini yine yapar evine de bakar ve ben onun eşiyle dost olurum. Peki ya sen ne yapacaksın? Sana kimse kpss vs çalışma spora gitme demedi ki benim hatrıma da kimseyle konuşma. Adamın artı eksi yönlerini bi düşün 3 günde adam seni terslememiş bile ben olsam hem sana kızarım hem döner bu tarafa kızarım
Neyse sadece iyi olmanı istiyorum gözlemlediğim kadarıyla x abiyle yakıştığınız için sana x abiyle olmanı tavsiye ettim ancak askerliği bitsinde o yazsın askerliğinde de ne yapıyorsa yapsın zorlukları tek başına atlatsın bakış açısındasın ben seni böyle bilmezdim insanlar değişebiliyor belki de.
Benden ufak bir tavsiye biriyle duygusal bağın olması için onun zorluğuna destek olmalısın orada ne yaparsa yapsın üstüne bir de o yazsın yaparsan ne işin rast gider ne evlilik ki ben iyi olman yönündeyim
Ben seni kardeşim diye biliyorum aramızda ne olursa olsun ya da neye karar verirsen ver her zaman destekçinim

Ben: Bu benim hayatım. Senin de kendine ait bir hayatın var ve bana destek olmak zorunda değilsin böyle düşünmeni kendini sorumlu hissetmeni istemem. Kiminle arkadaş dost oluyorsan ol bu da sana bağlı. Yapmak istediğim şeyleri yapicam.

O: Burada kastedilen mevzunun ne olduğunu umarım biliyorsundur. Her neyse atışmaya başlayacağız gibi duruyor

Ben: Ben koca meraklısı değilim libidom yüksek tamam ama üzülmekten yeniden yanlışlık evlilik yapmaktan , mutsuz olmaktan ve yanlış tercihler yapmaktan korkuyorum.
O: Korkuyorsan neden sürekli birileriyle konuşuyorsun
Ben: Çünkü düşüncelerimin doğru olmadığını ispat etmeye çalışıyorum kendimce. Belki de gerçekten sevip sevilirim ve 2 yıl sonra evlenirim. Her erkeğin aynı olmadığını düşünmek istiyorum.
O: Sana tanıdık birinin referansı geliyor sadece ben değil bir kaç kişiden de gelmişti. İlişki kuruyorsun ama yanlış kişilerle. 2 yıl diyip duruyorsun eski eşinle 2 yıl sonra evlendin de ne oldu 2 yılda insanlar tanımıyormuş demekki tanıtmak isteyen 1 hafta da dahi tanır

Ben: Aynı eve girmeden kimse kimseyi tanıyamaz zaten. Evlilik biraz da şans nasip kısmet işi. Ben x ile ilgili kötü bir şey düşünmedim yani o konuda yanlış anlaşılma olmasın

O: Kötü bir şey düşünmedin ama kötü şeyler oldu adam askere gitmeden önce tekrardan kötü hissetti . Neyse sana çok öfkeliyim aslında

Ben: Yoo neden kötü hissetsin , ben ona beğenmedim seni falan demedim aksine güzel şeyler söyledim. O da neden seni yanlış anlayayım kirilmam üzülmem sadece konuştuk dedi

O: Güzel şeyler söyledin 2 gün önce konuşmak isteyip sonra konuşmayalım dedin. Onun adına sana kızmak istemiyorum

Ben: Hem onun adına konuşamam diyorsun hem de öfkeleniyorsun beni suçluyorsun. Benim duygularımı değil onun duygularını düşünüyorsun resmen şaka gibi. Ben sana ilişkiye hazır değilim, kimseye söyleme konu kapansın boşver konuşmak istemiyorum demiştim. Sen ısrar edince seni kırmamak adına tanıştım onunla yoksa tanişmazdim

O: Beni kırmamak için adamla mı konuşuyorsun bu ne saçmalık. Şaka gibi çünkü karşı tarafı yıpratmanla ilgilenmiyorsun.

Ben: Bu mevzuyu konuşmak kalbini kırmak istemiyorum. Normal ilişkide 2 kişi kendi arasında konuşur ilerler ya da biter. Ama bak sen eşinle bu durumu konusmussun hemen. Sen niye ofkelisin, ben senin kardesindim hani? Benim kalbimi düşünmeden, hayallerimi beklentimi düşünmeden konuşuyorsun

O: Kalkıp en son bana diyorsun ki tamam ver numarasını konuşayım ben de tamam diyorum ve konuştunuz

Ben: Nasıl olsa o askerden gelince ben ona birini bulurum, o zaten her türlü bulur ama sen takintilisin böyle evlenmen zor dedin bana. Peki sence bu söylediğin sözler bana çok iyi mi hissettirdi

O: birileriyle konuşup yanlışlar olmasından bıkmandan dolayı olabilir mi

Ben: Lütfen bu konuyu düşünme artık. Kendine yuvana odaklan gerisini boşver

O: Sen iyi olmayı hak ediyorsun. Anlıyor musun kendini bu kadar küçültmene dayanamıyorum iyi olmayı sevilmeyi sevmeyi hak ediyorsun. Neyden kimden neden ya, niye korkuyorsun? Düşünüyordum x abi meselesini ama kalktın ve daha önce evlilik isteyen sen bugün ben korktum diyorsun. Sana da değil kızgınlığım, hayal kurmuşum ona.
Yolun açık dileklerin kabul olsun.

Ben: Ders çalışayım spor yapayım kendime vermediğim değeri vereyim istiyorum. Ben birini sevince huyum suyum değişiyor salaklasiyorum. Sen beni aşık ve mutsuz mu görmek istersin

O: Bende aşıktım ve aşık olduğum kişinin verdiği değeri gördüm ve değerli olduğumu anlamama, görmeme neden oldu. Biri destek olmadan daha doğrusu ayna olmadan güzelliğini göremezsin

Ben: Zamanlama yanlış değil miydi sence
O: Hayır değildi bu kaderin sana sunduğuydu. Tanıdığım en iyi insansın hayatımda. Benim en kötü en iyi her anımda vardın. Bu zamana kadar tanıdıklarımız bu yüzden yıprattı ama x abi
buna rağmen kalkıp misafirlikte dayısının evindeyken sana yazıyor. Sen değerini anlamıyorsun seni sevmiş ve ilgi duymuş.
Çöp olan geride kalıyor

Ben: Ya ben sen aracı oldun diye öyle davranıyor düşündüm valla. Yoksa dayısındayken benimle konuşması bana değer verdiğini göstermez.

O: Hayır tabiki ben aracı oldum diye değil, askerde olanları anlatır sen ona kendini anlatırsın. Tanı gör ,temas et ama konuşmaya devam etmelisin ama gel git yapmadan
Ben: Sen diyorsunki bir erkek en zor zamanında daha çok bağlanır. Herkes aynı değil. Ben düşündümki o askerden gelsin, gerçekten aklında hâlâ benimle konuşma isteği varsa konuşur. Konuşmazsa da konuşmasın herkes kendi hayatına bakar

O: Yok işte öyle olmuyor olaylar biz eşimle askerde daha çok bağ kurduk. Bu sırada x abide tuşlu telefon var askerde olduğu için. Keşke o mesajı yazmadan önce bana danışsaydın. Boyu boyuna huyu huyuna denk, öyle yakışıyorsunuz ki

Ben:Yani yüz yüze görüşmeden bilinmezki
sürekli İstanbul'a mi gelecekti bir de o var. Birlikte dışarda bir şeyler yiyip içmek gezmek, bir avmye kafeye sahile parka gitmek vs. X ile aynı sehirde değiliz, benim için buraya sık sık gelemez diye düşünüyorum

O: senin için oraya gelirdi
Ben: Ama artık çok geç, çünkü konuşmasak daha iyi olur dedim ya ben ona
O: Bir şey diyicem seni ikna etmemi istersen ederim sorun yok ama net şekilde istemiyorsan diyecek bir şey yok. Net şekilde isteyip istemediğine karar ver önce. Her şey çözülür Korkuların hakkında konuşuruz
Ben: hayır onunla konuşmak istemiyorum.
O: Anladım.

Başım çatlıyor. Destan dolu konuşmanın bir kısmı sadece 🙈

Arkadaşım: Seni üzmek istemedim seni çok seviyorum. İnsan bazen hayal kuruyor en yakın arkadaşın ve yabancı olmayan abinin birlikteliğini seninle akraba olmak ve tüm bu zorlukları birlikte aştığımızı görmek .
Seni seven ilgi duyan merhametli biri üstelik saygısı çok yüksek ne desen koşup yapar ama şuan askerlik döneminde de destek olman lazım o sevgi bağını oluşturmak lazım diyorsun ya şu bu vs aynı şeyleri o da düşünebilirdi bu kadın yıllarca evde ne yapmış diye oysa karşındaki insan kültürüne bakış açına bakıyor. Kendi korkuların yüzünden bundan kaçmak zorunda değilsin pişmanlıkların olmasın diye kızdım bu senin hayatın senin seçimlerin
Yarın bir gün senin de güzel hayat yaşamanı isterim. Sanıyorsunki kpss ile atanırım hayır 3 4 yılını vermen lazım atamalar çok zor herkes sürünüyor bazı kurumlarda atamalar kapandı
Seni sevmesem böyle yazmazdım
X abi yine düzgün birini bulur çünkü düzgün bir insan askerliği yap gel burada tanınıyor işini yine yapar evine de bakar ve ben onun eşiyle dost olurum. Peki ya sen ne yapacaksın? Sana kimse kpss vs çalışma spora gitme demedi ki benim hatrıma da kimseyle konuşma. Adamın artı eksi yönlerini bi düşün 3 günde adam seni terslememiş bile ben olsam hem sana kızarım hem döner bu tarafa kızarım
Neyse sadece iyi olmanı istiyorum gözlemlediğim kadarıyla x abiyle yakıştığınız için sana x abiyle olmanı tavsiye ettim ancak askerliği bitsinde o yazsın askerliğinde de ne yapıyorsa yapsın zorlukları tek başına atlatsın bakış açısındasın ben seni böyle bilmezdim insanlar değişebiliyor belki de.
Benden ufak bir tavsiye biriyle duygusal bağın olması için onun zorluğuna destek olmalısın orada ne yaparsa yapsın üstüne bir de o yazsın yaparsan ne işin rast gider ne evlilik ki ben iyi olman yönündeyim
Ben seni kardeşim diye biliyorum aramızda ne olursa olsun ya da neye karar verirsen ver her zaman destekçinim

Ben: Bu benim hayatım. Senin de kendine ait bir hayatın var ve bana destek olmak zorunda değilsin böyle düşünmeni kendini sorumlu hissetmeni istemem. Kiminle arkadaş dost oluyorsan ol bu da sana bağlı. Yapmak istediğim şeyleri yapicam.

O: Burada kastedilen mevzunun ne olduğunu umarım biliyorsundur. Her neyse atışmaya başlayacağız gibi duruyor

Ben: Ben koca meraklısı değilim libidom yüksek tamam ama üzülmekten yeniden yanlışlık evlilik yapmaktan , mutsuz olmaktan ve yanlış tercihler yapmaktan korkuyorum.
O: Korkuyorsan neden sürekli birileriyle konuşuyorsun
Ben: Çünkü düşüncelerimin doğru olmadığını ispat etmeye çalışıyorum kendimce. Belki de gerçekten sevip sevilirim ve 2 yıl sonra evlenirim. Her erkeğin aynı olmadığını düşünmek istiyorum.
O: Sana tanıdık birinin referansı geliyor sadece ben değil bir kaç kişiden de gelmişti. İlişki kuruyorsun ama yanlış kişilerle. 2 yıl diyip duruyorsun eski eşinle 2 yıl sonra evlendin de ne oldu 2 yılda insanlar tanımıyormuş demekki tanıtmak isteyen 1 hafta da dahi tanır

Ben: Aynı eve girmeden kimse kimseyi tanıyamaz zaten. Evlilik biraz da şans nasip kısmet işi. Ben x ile ilgili kötü bir şey düşünmedim yani o konuda yanlış anlaşılma olmasın

O: Kötü bir şey düşünmedin ama kötü şeyler oldu adam askere gitmeden önce tekrardan kötü hissetti . Neyse sana çok öfkeliyim aslında

Ben: Yoo neden kötü hissetsin , ben ona beğenmedim seni falan demedim aksine güzel şeyler söyledim. O da neden seni yanlış anlayayım kirilmam üzülmem sadece konuştuk dedi

O: Güzel şeyler söyledin 2 gün önce konuşmak isteyip sonra konuşmayalım dedin. Onun adına sana kızmak istemiyorum

Ben: Hem onun adına konuşamam diyorsun hem de öfkeleniyorsun beni suçluyorsun. Benim duygularımı değil onun duygularını düşünüyorsun resmen şaka gibi. Ben sana ilişkiye hazır değilim, kimseye söyleme konu kapansın boşver konuşmak istemiyorum demiştim. Sen ısrar edince seni kırmamak adına tanıştım onunla yoksa tanişmazdim

O: Beni kırmamak için adamla mı konuşuyorsun bu ne saçmalık. Şaka gibi çünkü karşı tarafı yıpratmanla ilgilenmiyorsun.

Ben: Bu mevzuyu konuşmak kalbini kırmak istemiyorum. Normal ilişkide 2 kişi kendi arasında konuşur ilerler ya da biter. Ama bak sen eşinle bu durumu konusmussun hemen. Sen niye ofkelisin, ben senin kardesindim hani? Benim kalbimi düşünmeden, hayallerimi beklentimi düşünmeden konuşuyorsun

O: Kalkıp en son bana diyorsun ki tamam ver numarasını konuşayım ben de tamam diyorum ve konuştunuz

Ben: Nasıl olsa o askerden gelince ben ona birini bulurum, o zaten her türlü bulur ama sen takintilisin böyle evlenmen zor dedin bana. Peki sence bu söylediğin sözler bana çok iyi mi hissettirdi

O: birileriyle konuşup yanlışlar olmasından bıkmandan dolayı olabilir mi

Ben: Lütfen bu konuyu düşünme artık. Kendine yuvana odaklan gerisini boşver

O: Sen iyi olmayı hak ediyorsun. Anlıyor musun kendini bu kadar küçültmene dayanamıyorum iyi olmayı sevilmeyi sevmeyi hak ediyorsun. Neyden kimden neden ya, niye korkuyorsun? Düşünüyordum x abi meselesini ama kalktın ve daha önce evlilik isteyen sen bugün ben korktum diyorsun. Sana da değil kızgınlığım, hayal kurmuşum ona.
Yolun açık dileklerin kabul olsun.

Ben: Ders çalışayım spor yapayım kendime vermediğim değeri vereyim istiyorum. Ben birini sevince huyum suyum değişiyor salaklasiyorum. Sen beni aşık ve mutsuz mu görmek istersin

O: Bende aşıktım ve aşık olduğum kişinin verdiği değeri gördüm ve değerli olduğumu anlamama, görmeme neden oldu. Biri destek olmadan daha doğrusu ayna olmadan güzelliğini göremezsin

Ben: Zamanlama yanlış değil miydi sence
O: Hayır değildi bu kaderin sana sunduğuydu. Tanıdığım en iyi insansın hayatımda. Benim en kötü en iyi her anımda vardın. Bu zamana kadar tanıdıklarımız bu yüzden yıprattı ama x abi
buna rağmen kalkıp misafirlikte dayısının evindeyken sana yazıyor. Sen değerini anlamıyorsun seni sevmiş ve ilgi duymuş.
Çöp olan geride kalıyor

Ben: Ya ben sen aracı oldun diye öyle davranıyor düşündüm valla. Yoksa dayısındayken benimle konuşması bana değer verdiğini göstermez.

O: Hayır tabiki ben aracı oldum diye değil, askerde olanları anlatır sen ona kendini anlatırsın. Tanı gör ,temas et ama konuşmaya devam etmelisin ama gel git yapmadan
Ben: Sen diyorsunki bir erkek en zor zamanında daha çok bağlanır. Herkes aynı değil. Ben düşündümki o askerden gelsin, gerçekten aklında hâlâ benimle konuşma isteği varsa konuşur. Konuşmazsa da konuşmasın herkes kendi hayatına bakar

O: Yok işte öyle olmuyor olaylar biz eşimle askerde daha çok bağ kurduk. Bu sırada x abide tuşlu telefon var askerde olduğu için. Keşke o mesajı yazmadan önce bana danışsaydın. Boyu boyuna huyu huyuna denk, öyle yakışıyorsunuz ki

Ben:Yani yüz yüze görüşmeden bilinmezki
sürekli İstanbul'a mi gelecekti bir de o var. Birlikte dışarda bir şeyler yiyip içmek gezmek, bir avmye kafeye sahile parka gitmek vs. X ile aynı sehirde değiliz, benim için buraya sık sık gelemez diye düşünüyorum

O: senin için oraya gelirdi
Ben: Ama artık çok geç, çünkü konuşmasak daha iyi olur dedim ya ben ona
O: Bir şey diyicem seni ikna etmemi istersen ederim sorun yok ama net şekilde istemiyorsan diyecek bir şey yok. Net şekilde isteyip istemediğine karar ver önce. Her şey çözülür Korkuların hakkında konuşuruz
Ben: hayır onunla konuşmak istemiyorum.
O: Anladım
O kayınaileye mahcup olmuş onun derdinde. Ama sana kendini küçültme derken o seni küçümsüyor. X abi bulurmuş kendine sen evde kalırmışsın. Geleceği de görmüş yani. Bir de X 27 yasında neden abi diyor🤣 Kpss kazanmazsın belki başka bi iş bulur gezer tozarsın. İlla kpss yada X abi mi yani🤣 X son erkek mi🤣

O kayınaileye mahcup olmuş onun derdinde. Ama sana kendini küçültme derken o seni küçümsüyor. X abi bulurmuş kendine sen evde kalırmışsın. Geleceği de görmüş yani. Bir de X 27 yasında neden abi diyor🤣
Arkadaşım kendinden 1 yaş büyük bile olsa abi diyor alışkanlık işte.

Back
X