- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Koskoca kadınsınız ya ne doğumgünü abartmayın
Ağlanacak o kadar şey varki biraz basit değil mi?
Yadırgamayın beni azönce okuduğum konudan sonra abartılı geldi tavrınızNormal gunlerimde ozel yada yaptigi hicbirsey yok senede 1 kere bisey yapmasini beklemem cok basit gelmis olabilir size onemli olan dogum gunu degil burda senede bir defa ozel bisey beklemem
Evet koskoca bir kadinim ama malesef icimde simartilmayi bekleyen bir kadin var
Yadırgamayın beni azönce okuduğum konudan sonra abartılı geldi tavrınızNormal gunlerimde ozel yada yaptigi hicbirsey yok senede 1 kere bisey yapmasini beklemem cok basit gelmis olabilir size onemli olan dogum gunu degil burda senede bir defa ozel bisey beklemem
Yadırgamayın beni azönce okuduğum konudan sonra abartılı geldi tavrınız
Hamile ve küçük çocuğu olan kadın dayak yiyor sizde doğumgünümü hatırlamadı diye ağlıyorsunuz
İki uç arasında belirgin bir fark
Ben size hak verdim. Benim eşim diğer zamanlarda da sürpriz yapar ama yine de ben olsam ben de ağlardım.Normal gunlerimde ozel yada yaptigi hicbirsey yok senede 1 kere bisey yapmasini beklemem cok basit gelmis olabilir size onemli olan dogum gunu degil burda senede bir defa ozel bisey beklemem
Bana keske yapsa uzulmezdim ben herhalde ama beni anlayan biri olduguna sevindimBen size hak verdim. Benim eşim diğer zamanlarda da sürpriz yapar ama yine de ben olsam ben de ağlardım.
Evet oyle,Yadırgamayın beni azönce okuduğum konudan sonra abartılı geldi tavrınız
Hamile ve küçük çocuğu olan kadın dayak yiyor sizde doğumgünümü hatırlamadı diye ağlıyorsunuz
İki uç arasında belirgin bir fark
Bence çok kötü şeyler falan söyleyip kavgaya çevirme ama mutlaka ne kadar üzüldüğünü yıkıldığını görsün. Bir daha yapmaz belki. Alarm falan kurar.Bana keske yapsa uzulmezdim ben herhalde ama beni anlayan biri olduguna sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?