siz olsaniz ne yapardiniz?

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
Merhaba arkadaslar
10 yillik evliyim Bugun benim dogum gunum ve ilk defa esim bugunu unuttu sene icinde cok bisey yapmadigi icin bugun beklentim fazla malesef ben cok uzuldum ve agliyorum belki büyütecek birsey yok ama senede bir defa oldugu ve yaptigi icin olabilir uzuldum

Sizde onunkini unutun. Olan birşeye çare bulunmuyor malesef. Eğer gönlünüzü almazsa gerekli tavrı alıp burda yazdığınız gibi beklenti içine girdiğinizi belirtin, yoğundur, işleri kötüdür vs atlamıştır.

Koskoca kadınsınız ya ne doğumgünü abartmayın
Ağlanacak o kadar şey varki biraz basit değil mi?

Ben 8 yıllık evliyim ve 8 yıldır eşim bir kere kutlamadı doğum günümü. ben hersene kendi hediyemi kendim alırım ve eşim birsey demez niye aldın diye. adam ot bende kendimi böyle tatmin ediyorum.

Acikcasi dogum gunlerine pek onem vermem. Ama artik bilincaltimiza islemis dogum gunun ozel gun vs diye..insan ister istemez sacma sapan beklentiye giriyor yinede..aslinda okadar sacma ki

Hergun dogum gununmus gibi kendinizi hayatinizi kutlayin sevin sayin bence. Baskalarindan beklemeyin

Dogum gununuz kutlu olsun

Üzülmeyi anlıyorum da,bu herşeye ağlamak nasıl oluyor,gerçekten merak ediyorum.Hamilelikte insan farklı oluyor tamam,ama normalde bir doğum günü,bir hediye vs için beklenti olur,düşündüğüm kadar düşünülmediysem ,kızabilirim,misilleme yaparım,ama kendimi üzmem yani.Çok duygusuzum sanırım...

Koskoca kadınsınız ya ne doğumgünü abartmayın
Ağlanacak o kadar şey varki biraz basit değil mi?

Normal gunlerimde ozel yada yaptigi hicbirsey yok senede 1 kere bisey yapmasini beklemem cok basit gelmis olabilir size onemli olan dogum gunu degil burda senede bir defa ozel bisey beklemem
Evet koskoca bir kadinim ama malesef icimde simartilmayi bekleyen bir kadin var

Burda yanlis anlasilan bir konu var sanirim be. Dogum gunum oldugu icin degil onemli degil sallamiyorum bu gunu ama benim esim cok monoton ozel birsey yapayim supriz olsun v.s gibi seyler caba sarfetmez normal gunlerde bende dogal plarak senede 1 defa olan bir gun en azindan mutlu olmak istoyorum cok yogun buaralar unuttuguna eminim ama senede 1 defada benim icimdeki olmus heyecani canlandirmasini tazelemesinimi istemek suc degil sanirim telafi edecegini sanmiyorum malesef dogum gunumu kutlayan arkadaslarim tesekkur ederim ☺

Yadırgamayın beni azönce okuduğum konudan sonra abartılı geldi tavrınız
Hamile ve küçük çocuğu olan kadın dayak yiyor sizde doğumgünümü hatırlamadı diye ağlıyorsunuz
İki uç arasında belirgin bir fark

Burda yanlis anlasilan bir konu var sanirim be. Dogum gunum oldugu icin degil onemli degil sallamiyorum bu gunu ama benim esim cok monoton ozel birsey yapayim supriz olsun v.s gibi seyler caba sarfetmez normal gunlerde bende dogal plarak senede 1 defa olan bir gun en azindan mutlu olmak istoyorum cok yogun buaralar unuttuguna eminim ama senede 1 defada benim icimdeki olmus heyecani canlandirmasini tazelemesinimi istemek suc degil sanirim telafi edecegini sanmiyorum malesef dogum gunumu kutlayan arkadaslarim tesekkur ederim ☺

Yadırgamayın beni azönce okuduğum konudan sonra abartılı geldi tavrınız
Hamile ve küçük çocuğu olan kadın dayak yiyor sizde doğumgünümü hatırlamadı diye ağlıyorsunuz
İki uç arasında belirgin bir fark

Hayır yadırgamıyorum ama anlamiyorum illa uzulmem aglamam icin yada buraya derdimi acmam icin dayak yemem aldatilmam v.s gibi seylermi olmali ben onlari okuyup duydukcada agliyorum malesef duygusal bir yapim var ben sanirim cok doldum bugunde patladim kii herkesin sikintisi yasadigi kendine agir gelir benimki kucuk bi sorun evet onun gibilerin yanindada cerez ama belki ama ALLAH herkese tasiyabilecegi yuk yuklermis bende zamaninda agir sinavlar verdim bunlar yaninda hic ama cok dolmustum belkide bu sebep oldu paylasmak istedim

Ben size hak verdim. Benim eşim diğer zamanlarda da sürpriz yapar ama yine de ben olsam ben de ağlardım.

Evet oyle,
Sizinki dert mi bunun yaninda konu sahibi

Bana keske yapsa uzulmezdim ben herhalde ama beni anlayan biri olduguna sevindim
Bence çok kötü şeyler falan söyleyip kavgaya çevirme ama mutlaka ne kadar üzüldüğünü yıkıldığını görsün. Bir daha yapmaz belki. Alarm falan kurar.
Bu arada buradaki her derdi birbirinden bağımsız değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum. Yoksa mesele "Afrika'da aç çocuklar var sen buna mı takıyorsun"a dönüyor. Her zaman zaten daha büyük dert vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…