siz olsaniz ne yapardiniz?

Uzuldugumun agladigimin farkinda ama malesef uyumayi tercih etti hicbirsey demedim kavgada edemedim unuttum dedikten sonra bisey diyemedim ama dert konusunu degerlendirme orneklendirme biciminiz cok guzel tesekkur ederim

Canim dogum günün kutlu mutlu olsun. Ben hersene 1 hafta önceden koyarim kulagina eşimon. Ama yinede tatmin edici nideyle katşilaşmam. Valla bak işten gelirken agactan cicek kopartir bide kapida arkasina saklar ve verir. Iste bukadar. Yada en fazla "hadi pasta alnaya gidelim" der bende sevonirim salak salak. Boşverrr ö.kzleri degiştiremeyiz. Ama yinede iyiki var CanımAşkım

Ben inanılmaz bozulurdum!

Ancak arada dert ya da geçerli sebep varsa iş değişir. Onun dışında insan evlendiği kadının doğumgününü telefonuna anımsatıcılara kaydeder yine de kaydeder.

Mutlu yıllar benden de gelsin.

Üzmeyin kendinizi. Bakalım hatasını telafi edebilecek mi? Belki gerçekten geçerli bi neden vardır.

Dogum günün kutlu olsun..her dilegin nefes alisin gibi hizli gerceklesiversin : ))

Evet insan beklentiye girince bi hayalkirikligi yaşıyor. Ne bicim 1 öküzsün de 3 5 ay telafi icin ugrassin

doğum gününüz kutlu olsun ,sizi anlıyorum ,
insan 1 günde olsa önemsenmek istiyor ,annem unuttu doğum günümü bayağı bir patırdı çıkardım ,
ondan sonra bir daha anneler günü yılbaşı vs gibi günlerde hiçbir güzellik yapmadım
terbiyesizlik bence ,unutsa bile telafisi yapılır ,en azından çıkıp bir pasta alıp gelebilirdi ,
çölde yaşamıyorsunuz ya

Dogum gunumu kutlayan arkadaslarim cok tesekkur ederim cok yogun calisiyo ve dunde cok yogun oldugu birgundu bunu biliyorum ama arkadasin dedigi gibi telefonuna kaydedebilirdi senede 1 defa onemsenmek deger verdigini bilmek degisik birsey olsun istedim sadece 10 yilda bu sene unuttu 1 kere oldu evet ama uzuldum yinede 1 sene daha beklemem lazim guzel bisey yapmasi icin simdi :) gidip pasta alirdi hatta bugunde alip gelip yapardi belki ama ben okadar uzildum dun bi onemi kalmadiki neyse artik saglik olsun :)

Ben 8 yıllık evliyim ve 8 yıldır eşim bir kere kutlamadı doğum günümü. ben hersene kendi hediyemi kendim alırım ve eşim birsey demez niye aldın diye. adam ot bende kendimi böyle tatmin ediyorum.
Aynı benimki. Bende özel günlere değer verdiğim için delirirdim. Ama artık yavaş yavaş yeşeriyor 9 senede

Benim eşim geçen sene unutmuştu. Akşam söyledim sabaha unuttu. Bende haturlattım. Beni yemeğe götür dedim, gittik. Beklentilerini söyleyememek nasıl bir durum çözemiyorum ben.

Mutlu yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…