Siz olsanız ne yapardınız?

Haydi diğer yabancıyı boşver. Sonuçta senin de durumun yok. Ama arkadaşına bir kereliğine gönderip maaşa bağlayamayacağını nazikçe söyleyebilirsin. Ev almış, ev borcu ödüyormuş. Ben de kıradayım bacım dersin.

Sizi enayı yerıne koymaya calısıyorlar ıkısınede bır kurus vermeyın az yesınde doktor parası cıkarsın o zaman hem madem bakacak durumu ne bok yemeye 3. cocugu doguruyor ona mustahak dıgerıne gelırsek gercekten hasta ıse evladı ve para lazımsa sıze gelene kadar aılesınden es dosttan ıstesın, sızde oyle tanımadıgınız muhabbetınızın olmadıgı herkese sosyal medyadan eklemeyın sıze ne kardesınızın arkadasından...

özel hastaneye gitmek için mi para istiyor
benim de durumum uygun değildi devlete gittim gayet de gidildi yani
vicdan yapmanızı gerektiren bişe yok
gerçekten durumu olmaz devlet hastanesine gitmeye yol parası bile olmaz (örneğin) ya da ilaçlarını karşılayamaz anlarım ama özel hastane için kendinizi üzmeyin
kusura bakmayın da yüzsüzmüş o arkadaşınız

neden hep size?
çünkü vicdanlı olduğunuzu bilip oynuyorlar size.
kim bilir kaç kişiyi daha kandırdılar.
tek kuruş vermeyin.

yüzsüzlükte diz boyu. ben yardım yaptığım kişileri düşünüyorum da o verdiğim üç kuruşu veya yardımı almamak için kendilerini parçalıyorlar utançlarından. doğan çocuklara üzülüyorum da durumu olmayan da tavşan gibi üremesin arkadaş herkesin bebesini sen mi düşüneceksin? kesinlikle cevap dahi verme.

ne sacma kadın seni saf buldu. asıl devlet degil özel kabul etmez.parası yoksa bukadar coxuk yapmasaymıs diyecegim.engelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…