• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kayınvalide ve kayınpederle aramız pek iyi değil haftasonu bize geleceklermiş eşimi arayıp müsait misiniz diye sormuşlar gelin demiş bana sordu bende gelsinler dedim. Ama beni aramaları gerekmiyor mu böyle olunca da açıkçası içimden onlara yemek yapmak hazırlık yapmak gelmiyor. Zaten çok laf söylediler çok kırdılar beni hala çok ama çok kırgınım. eşim bişey yapma iki bebekle lahmacun söyleriz dedi. Öyle de ayıp olur mu beni adam yerine koyup gelicez diye aramıyorlar içimden de onlar için uğraşmak gelmiyor zaten çocuklarım hasta ve durmuyolar Yorgun'um ne yapayım sizce nolur fikir verin bana

Son düzenleme:
bence kalk bi kek pasta bisey yap lahmacunuzuda yaotor soyle sade mi masa kur bisey de derlerse kusura bakmayin çocuklar rahatsızdi bide onceden bana haber verseydiniz daha güzel seyler yapardim dersin canim cokta sey yapma yani :)

Allah aşkına sizin anne babanız gelmek için eşinizi mi arıyor? İnsan evladını da aramaz mı? Yapmayın lütfen, ne var bunda? Anne baba onlar, benim annem beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz dese hemen gelin derim kalkıp bi de eşime sorayım demek küfürdür bana göre.
Ne bileyim, ya benim anne baba anlayışım farklı, ya da burda çok abartılıyor her şey.

Allah aşkına sizin anne babanız gelmek için eşinizi mi arıyor? İnsan evladını da aramaz mı? Yapmayın lütfen, ne var bunda? Anne baba onlar, benim annem beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz dese hemen gelin derim kalkıp bi de eşime sorayım demek küfürdür bana göre.
Ne bileyim, ya benim anne baba anlayışım farklı, ya da burda çok abartılıyor her şey.

Çok farklı durumlar var evlerinden kovdular beni bir sürü hakaret ettiler çok büyük haksızlığa uğradım eşimde hepsine şahit oldu o sebeple anne baba evet ama onlar yüzünden benim çocuklarım babasız büyüyecekti boşanma eşliğine getirdiler bizi

Adam eşine soruyor, çünkü evin hanımı o. Genelde evin düzenine kadınlar hakim ve yemek yapılacaksa maalesef ki o yapacak. Hizmet edilecekse ondan beklenecek. Dolayısıyla bir adamın eşine müsait miyiz diye sorması abes değil bence.

Ayıp olur mu filan düşünmeyin bence konu sahibi, içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın saygı çerçevesi dahilinde. Sonra insan pişman oluyor verdiklerine..

Aynen katiliyorum.
Vallahi bence de hersey cok abartiliyor.
Zaten aralari limoniymis aramamalari da normal bu durumda.
(Evin hanimini ille de aramak gerekliyse eger.)
Bu gidisle es dost ziyaretleri avrupadaki gibi randevulu sisteme dönüsecek:KK48:

:KK9::KK9::KK9:

Sadece senin kv kp ine özel durum değil genelde erkek ailesi oğullarını arıyolar benim kv ler de öyle,alış yani ben de sinir oluyodum başta ama şimdi çok takmıyorum

Eşinizi aramış eşinizde size sormuş işte daha ne istiyorsunuz aranız iyi değilmiş arayıp sohbet edip laf arasında size geleceğiz mi diyeceklerdi. Eşinizin dediği gibi lahmacun yaptırırsınız çayın yanına da kek börek bir şey yaparsınız oldu bitti.

E tmm lahmacun yedikten sonra çayın yanına da bi kek bi pasta ne bileyim kurabiye falan yapıver oldu bitti.
Çerezi meyvesi oh mis..

Sen evine geleni geri çevirme
Sonra biz arayı bulmak için gelecek olduk kabul etmedi diyen olur. Haksız çıkarsın.

Çok farklı durumlar var evlerinden kovdular beni bir sürü hakaret ettiler çok büyük haksızlığa uğradım eşimde hepsine şahit oldu o sebeple anne baba evet ama onlar yüzünden benim çocuklarım babasız büyüyecekti boşanma eşliğine getirdiler bizi
Eşiniz dışardan söyleriz demiş işte.
Çocuklarla o kadar uğraşmazdım ben olsam.
Çocuksuz da uğraşmam zaten de neyse.
Lahmacun da karın doyurur,hizmete gerek yok.

Belli ki hatalarını anlamışlar ve adım atıyorlar.
Bu kadar dramatize etmeye gerek yok bence
Çayın yanına da bir kek yapın oldu bitti ;)

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kayınvalide ve kayınpederle aramız pek iyi değil haftasonu bize geleceklermiş eşimi arayıp müsait misiniz diye sormuşlar gelin demiş bana sordu bende gelsinler dedim. Ama beni aramaları gerekmiyor mu böyle olunca da açıkçası içimden onlara yemek yapmak hazırlık yapmak gelmiyor. Zaten çok laf söylediler çok kırdılar beni hala çok ama çok kırgınım. eşim bişey yapma iki bebekle lahmacun söyleriz dedi. Öyle de ayıp olur mu beni adam yerine koyup gelicez diye aramıyorlar içimden de onlar için uğraşmak gelmiyor zaten çocuklarım hasta ve durmuyolar Yorgun'um ne yapayım sizce nolur fikir verin bana

Eşini aramışlar ya
Daha ne yapacaklardı?

Her ailede sorunlar oluyor. Insanlarımız çoğu olayların ucundan dönüyorlar.. misafirlere Saygınızı koruyun.. hizmetinizde kusur etmeyin.. bi çorba ne kadar uğraştırıyor ki.. bi yemek.. arkasından çay.. sohbetleriniz de biraz mesafeli olursunuz.. eşinizin ailesi sonuçta 2 3 saat idare edin..

Onca şey yaşanmış ne demeye geliyorlar hakaret ettikleri insanın evine. Çok pardon orası OĞULLARININ EVİ. Yerinde olsam çay bile demlemezdim ki yapmadım da. Eşin lahmacun söyleriz demiş, yanına hazır içecek bitti gitti.

Ben kk hatunların anlamıyorum evin hanımı olarak aranmayı beklemek tuhaf elinde evin beyi aramışlar işte sanki habersiz gelmişler yada emrivaki yapmışlar... Bence yemek yapın atın poşete tavuk patates çorba pilav eşinizin hoşuna gider onun hatırı için yapmalısınız

Back
X