- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranız limoni olduğundan aramak istememişlerdir. Bence normal.. Aynı durumda siz olsanız siz mi arardınız yoksa eşinize mi aratırdınız? Madem geliyorlar, arayi düzeltmek istiyorsanız buzları eritmek için bu bir fırsat olabilir..Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kayınvalide ve kayınpederle aramız pek iyi değil haftasonu bize geleceklermiş eşimi arayıp müsait misiniz diye sormuşlar gelin demiş bana sordu bende gelsinler dedim. Ama beni aramaları gerekmiyor mu böyle olunca da açıkçası içimden onlara yemek yapmak hazırlık yapmak gelmiyor. Zaten çok laf söylediler çok kırdılar beni hala çok ama çok kırgınım. eşim bişey yapma iki bebekle lahmacun söyleriz dedi. Öyle de ayıp olur mu beni adam yerine koyup gelicez diye aramıyorlar içimden de onlar için uğraşmak gelmiyor zaten çocuklarım hasta ve durmuyolar Yorgun'um ne yapayım sizce nolur fikir verin bana
Sadece senin kv kp ine özel durum değil genelde erkek ailesi oğullarını arıyolar benim kv ler de öyle,alış yani ben de sinir oluyodum başta ama şimdi çok takmıyorum
Çok doğrusunuz ama belirli sebepleri olabilir. Mesela benim eşim ayrı şehirde haftasonları görüşüyoruz arada bir. Kendi ailem siz görüşün, vaktiniz yok diye gelmiyor ama eşimin ailesi öyle değil. Bir yere giderken de bayana sorulur müsait misin diye. Eşimin ailesi eşimi arayıp, geliyoruz derler direk. Müsait misiniz Vs yok. Evlendiğimizden beri göremediğim eşimi onların yanında görüp görmemekte anlam ifade etmiyor. Belki konu sahibinin de bazı durumları vardır. Onların ilişkileri başkadır.Allah aşkına sizin anne babanız gelmek için eşinizi mi arıyor? İnsan evladını da aramaz mı? Yapmayın lütfen, ne var bunda? Anne baba onlar, benim annem beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz dese hemen gelin derim kalkıp bi de eşime sorayım demek küfürdür bana göre.
Ne bileyim, ya benim anne baba anlayışım farklı, ya da burda çok abartılıyor her şey.
Gerekirse bir restorandan zeytinyağlı ve etli yemekler ismarlayin. Ne kadar sinir olsamda evime gelen her misafire misafir gibi davrandim. Bunu hak ettikleri için değil, kendim için yaptım. İnsanlara yaptıkları ayiplardan utanmalari için izin vermektir bu, esinizin kalbinde degerinizi arttırır.
Bende görümceme gitmiştim, ilk evlendiğimde. Geliyoruz diye haber verdik, eşime yemek yer misiniz diye sormuşlar, üç saat yol çekip gideceğiz. Her neyse bana sorsa, yok derdim o soruya da eşim evet demiş. Gittik, masada herkese bir tabak, ortada salata. Yemek beklerken baktık, pide yaptırmış, ayran almış. Sizde iki çocuk varsa kasmayın. Ayranı bile hazır alın. Yanına bir çorba ve salata yaparsınız, çocuklar durmadı dersiniz. Bende şehir dışında olmalarına rağmen, neden müsait misiniz diye bana sormamalarını anlayamıyorum. Onlar için canımızı sıkmadan iyi olacakİnsan yerine koymuyorlar gibi geliyor resmen iki bebeğim var bakmaya gelince kaçar ama iki çocukla hizmet beklerler
Herkes sabahtan akşama evinde değil ki. Mesela ben 18.00 de eve geliyorum. Maalesef yetiştirdikleri oğulları çöpü ellemez. Hem misafiri kim ağırlıyorsa, ona soracaklar tabi. Misafir lahmacun yaptırmayla bitmiyor ki. Diğeri oğul ise o da kız. Nasıl oğullarına küsmüyorlarsa, eşine de birşey demesinler ki hem gelin değil kız olduğumuzu hem de büyük olduklarını bilelim.Aynen katiliyorum.
Vallahi bence de hersey cok abartiliyor.
Zaten aralari limoniymis aramamalari da normal bu durumda.
(Evin hanimini ille de aramak gerekliyse eger.)
Bu gidisle es dost ziyaretleri avrupadaki gibi randevulu sisteme dönüsecek![]()
Bende görümceme gitmiştim, ilk evlendiğimde. Geliyoruz diye haber verdik, eşime yemek yer misiniz diye sormuşlar, üç saat yol çekip gideceğiz. Her neyse bana sorsa, yok derdim o soruya da eşim evet demiş. Gittik, masada herkese bir tabak, ortada salata. Yemek beklerken baktık, pide yaptırmış, ayran almış. Sizde iki çocuk varsa kasmayın. Ayranı bile hazır alın. Yanına bir çorba ve salata yaparsınız, çocuklar durmadı dersiniz. Bende şehir dışında olmalarına rağmen, neden müsait misiniz diye bana sormamalarını anlayamıyorum. Onlar için canımızı sıkmadan iyi olacak
Ya sanırım bu yeni moda çıktı ,beni arasınlar vs vs .kaçıncı konuyu okuyorum böyle .Allah aşkına sizin anne babanız gelmek için eşinizi mi arıyor? İnsan evladını da aramaz mı? Yapmayın lütfen, ne var bunda? Anne baba onlar, benim annem beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz dese hemen gelin derim kalkıp bi de eşime sorayım demek küfürdür bana göre.
Ne bileyim, ya benim anne baba anlayışım farklı, ya da burda çok abartılıyor her şey.
Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil .İnsan yerine koymuyorlar gibi geliyor resmen iki bebeğim var bakmaya gelince kaçar ama iki çocukla hizmet beklerler
Ee yani. Onur boyu çocuklarını goremiceklermi ne alaka. Onlarin suçumu ayrı şehirlerde olmanizÇok doğrusunuz ama belirli sebepleri olabilir. Mesela benim eşim ayrı şehirde haftasonları görüşüyoruz arada bir. Kendi ailem siz görüşün, vaktiniz yok diye gelmiyor ama eşimin ailesi öyle değil. Bir yere giderken de bayana sorulur müsait misin diye. Eşimin ailesi eşimi arayıp, geliyoruz derler direk. Müsait misiniz Vs yok. Evlendiğimizden beri göremediğim eşimi onların yanında görüp görmemekte anlam ifade etmiyor. Belki konu sahibinin de bazı durumları vardır. Onların ilişkileri başkadır.
Bence hazırlık yap.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kayınvalide ve kayınpederle aramız pek iyi değil haftasonu bize geleceklermiş eşimi arayıp müsait misiniz diye sormuşlar gelin demiş bana sordu bende gelsinler dedim. Ama beni aramaları gerekmiyor mu böyle olunca da açıkçası içimden onlara yemek yapmak hazırlık yapmak gelmiyor. Zaten çok laf söylediler çok kırdılar beni hala çok ama çok kırgınım. eşim bişey yapma iki bebekle lahmacun söyleriz dedi. Öyle de ayıp olur mu beni adam yerine koyup gelicez diye aramıyorlar içimden de onlar için uğraşmak gelmiyor zaten çocuklarım hasta ve durmuyolar Yorgun'um ne yapayım sizce nolur fikir verin bana
Siz de bu konudan dertlisiniz anlasilan.Herkes sabahtan akşama evinde değil ki. Mesela ben 18.00 de eve geliyorum. Maalesef yetiştirdikleri oğulları çöpü ellemez. Hem misafiri kim ağırlıyorsa, ona soracaklar tabi. Misafir lahmacun yaptırmayla bitmiyor ki. Diğeri oğul ise o da kız. Nasıl oğullarına küsmüyorlarsa, eşine de birşey demesinler ki hem gelin değil kız olduğumuzu hem de büyük olduklarını bilelim.
Bu konuda haklisiniz ayda yilda bir birbirinizi goruyorsaniz basbasa kalmayi istrmek hakkiniz tabi.Çok doğrusunuz ama belirli sebepleri olabilir. Mesela benim eşim ayrı şehirde haftasonları görüşüyoruz arada bir. Kendi ailem siz görüşün, vaktiniz yok diye gelmiyor ama eşimin ailesi öyle değil. Bir yere giderken de bayana sorulur müsait misin diye. Eşimin ailesi eşimi arayıp, geliyoruz derler direk. Müsait misiniz Vs yok. Evlendiğimizden beri göremediğim eşimi onların yanında görüp görmemekte anlam ifade etmiyor. Belki konu sahibinin de bazı durumları vardır. Onların ilişkileri başkadır.