Siz olsanız ne yapardınız?

Ben istemedim o teklif etti ben teklife hemen atlamadım o zamana kadar bi değerlendiriyim diye düşündüm. Anlattığım gibi oldu bana karşı tutumu bende biraz hoşlandığım için acaba mı diye düşünüp kararsız kaldım sormak istedim[/QUOTE

evlenmeden önce biri ile tanıştırıldım varla yok arası aramaz sormaz etmez ama 3 günde bir arardı hakıkkını yememyim yılbaşına yakın bunu aramaları sıklaştı felan en güzel yerde kutlmak istiyo mekan ismi söylemeyeyim ben tabi defettim ordanda konaklamalı felan yılbaşı ballosuydu defettim salaı bence boşverin

Gitmezdim galiba. Bana çok samimi gelmedi davranışları. Daha çok öyle zaman dolduruyor gibi geldi veya yılbaşını yalnız geçirmeyeyim yalnız olmayayım yanımda biri olsun kafasında mı ki

Gitmezdim galiba. Bana çok samimi gelmedi davranışları. Daha çok öyle zaman dolduruyor gibi geldi veya yılbaşını yalnız geçirmeyeyim yalnız olmayayım yanımda biri olsun kafasında mı ki
Bilmiyorum yalnız değildir arkadasları vardır aslı da ama

Yılbaşı için

Bu cevap da gol değil.
Yatılı mı? Dışarıda mı, evde mi? Aileden abi yenge mi var, kopmacalı arkadaşlar mı? Şık bi yerde yemek, eğlence ve eve bırakışlı bi prog candır.
Yok evde, yüksek promilli, tanımadığın bir grup partisi ise no bebeğim.
Seni bu kadar sürede üç beş yoklamış, bir kahve içelim bi sinema yapalım dememiş biri ile partilemecenin sonu hüsrandır.

Oldukça ileri görüşlü ve özgürlükçü biri olmama rağmen fikrim budur der ve çekilirim...

Back
X