- 21 Nisan 2018
- 8.230
- 30.285
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Evet korktular. Tekrarlarsa uzaklaştırma alacaklarını biliyorlar. Umarım gereken dersi almışlardır.Bence yaptığınız gayet yeterli, eğer bir daha yakalarsanız o zaman ailelere bildirirsiniz. Hormonlar tavanken insan pek düşünerek hareket edemiyor. Gerekeni yapmışsınız, gözünüzün üstünde olduğunu sezdirin yeterli. Zaten korkmuşlardır bence.
Evet korktular. Tekrarlarsa uzaklaştırma alacaklarını biliyorlar. Umarım gereken dersi almışlardır.
Evet ceza vermedim zaten. Hatalarını anlamaları yeterli benim için. Bu kadarı kafi mi ona emin olamadım.Amacınız onları rencide etmek değilse ceza vermeyi falan düşünmeyin, ne cezası yahu?
Yeterli bence de bu kadarı.
Evet bu ihtimali de düşündüğüm için müdür yardımcimla konuştum. Sarılmış opusuyorlardi. Hiçbir şey yapmamam mümkün değildi zaten. Baya konuştuk ve gönderdik. Bilmiyorum ne kadar etkili oldu.bence almışlardır ders de uygunsuz dediğiniz vaziyet tam olarak nedir
yani burada ifade etmek zor da siz beni anlamışsınızdır
el ele yanak yanağa oturmak öpüşmek sarılmak kıyafetlerin bir kısmının üstlerinde bulunmaması vs vs
bu şu yönden önemli eğer şikayete konu edilecek bir durum varsa ve aileler bunu öğrenirse sizi de şikayet edebilirler
yani işte genelde kız aileleri erkek olanı kayırdı haber vermedi biz şikayetçi olacaktık suçu öğrendi bildirmedi moduna girebiliyor
Evet ben ilerisini de düşündüğüm için emin olamıyorum. Endişem kız öğrenciden yana. Sonuçta aile yapısını bilmiyorum.Okul kuralları ve okulda beklenen davranışlar konusunda rehberlik servisi sınıflarda küçük bir bilgilendirme yapabilir.Ailelerin ilk etapta surece sokulmasi süreci çok farklı boyutlara tasiyabiliyor.Kendisine zarar veren öğrenciler bile olabiliyor ne yazık ki....Umarım yakınlaşmalari sizin gördüğünüz kadarndan ibarettir.Ben bir tek bundan endiselenirim
Evet bu ihtimali de düşündüğüm için müdür yardımcimla konuştum. Sarılmış opusuyorlardi. Hiçbir şey yapmamam mümkün değildi zaten. Baya konuştuk ve gönderdik. Bilmiyorum ne kadar etkili oldu.
Evet başka kimse görmedi. Tabi arkadaşlarına anlatmadilarsa. Bir de o durum var. Bak birşey olmadı falan diye anlatıp diğerlerine de kotu örnek olabilirler.çok sıkıntılı değil o zaman
yani en azından iddianın ispatı yok üçünüzden başka gören bilen yok
bence onlar da ders almıştır okula uygun hareket etmeyi düşünürler bir dahaki aşamada
Ortalıkta öpüşüyorlar mıydı gerçekten, büyük cesaret. Yaptığınız şu an için yeterli gibi görünüyor.Evet bu ihtimali de düşündüğüm için müdür yardımcimla konuştum. Sarılmış opusuyorlardi. Hiçbir şey yapmamam mümkün değildi zaten. Baya konuştuk ve gönderdik. Bilmiyorum ne kadar etkili oldu.
Daha o yaşta hem de. Yuh ne diyimOrtalıkta öpüşüyorlar mıydı gerçekten, büyük cesaret. Yaptığınız şu an için yeterli gibi görünüyor.
Yıllar önce bir ilçede çalışırken ( ciddi şekilde astığı astık kestiği kestik insanların yaşadığı , herkesin birbirini tanıdığı küçücük bir yer) 6. Sınıflardan şikayet gelmişti bu konuda. Kıza sorduğumda alt tarafı öpüştük amma abarttılar diye cevap almıştım. Meslek hayatımın en dumur olduğum olaylarından biridir bu
Çok büyük sorumluluk ve çok ince çizgide bir olay malesef. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.Daha o yaşta hem de. Yuh ne diyim
Evet bunlar kapının arkasında, hem de camın önünde sarılmışlar. Korkmadan, çekinmeden. Aşağıdaki öğrenciler de dışardan görebilirlerdi yani. Ben zaten görünce ne yapacagimi şaşırdım önce.
Yanı çok arada kaldım o yüzden.Çok büyük sorumluluk ve çok ince çizgide bir olay malesef. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.
Ama şu an için yeterli gibi görünüyor, inşallah devamı gelmez
Sarılmış opusuyorlardi.Uygunsuz davranış derken?
Bu yeni nesil iyice edepsizleşti yakında başımıza taş yağacakSarılmış opusuyorlardi.
Okulda olması çok yanlış.Bu yeni nesil iyice edepsizleşti yakında başımıza taş yağacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?