- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 133
- 35
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Vallahi bravo ajan gibisinizMerhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?
Hemen üstteki Nisan 2018 de açtığınız konunuz. Değer kavramınıza hayran kaldım. Evlenmeden olmaz ama evli adamla olur diyorsunuz yani. Geçin bu ayakları!
Az önce alıntılayamamıştım.Yanlış anlaşılma olmasın düzelteyim.
Hemen üstteki Nisan 2018 de açtığınız konunuz. Değer kavramınıza hayran kaldım. Evlenmeden olmaz ama evli adamla olur diyorsunuz yani. Geçin bu ayakları!
Ben zaten kızın dersine giriyorum. O yüzden mutlaka yakından takip edecegimKız öğrenciyle ayrıca konuşsanız mı acaba? Hani yaşı gereği ve ilerleyen zamanlar da yaşının küçük olmasından dolayı yaptıklarının yanlışlığı ve hayatını etkilecek hareketler olduğunu anlatsanız (Farkındadır muhtemelen ama)
Ayrıca bu benim düşünceme göre 18 yaşından 1 gün bile almış olsa kendi kararını vermesi için daha erken olduğunu düşünüyorum 18 yaşını dolduran reşit genç ile 18 doldurmasına 1 gün kalan genç arasında birf fark yoktur.
İnsan 1 günde reşit olup büyümez.
Oğlumu hep hoşlandığı kızların vebaline girmemesi ve kaldıramayacağı taşın altına elini koymaması konusunda ikaz ederim.
Gençlik herşeyi hızlı yaşayıp maalesef çabuk tüketiyor
Açık aramaya ne kadar da meraklı bi milletiz valla bravo. O halde bende kendi savunma mı yapayımAz önce alıntılayamamıştım.Yanlış anlaşılma olmasın düzelteyim.
Evet görüşmeyi düşünüyorum. Sınıf öğretmeniyle görüşmeyi düşündüm ama sonra yayılır diye vazgeçtim. Durup dururken kimsenin gözünden düşmesinler. Hatalarını anladilarsa uzatmış olmak istemedim.Yapilan yeterli bence. Bir de rehberlik ogretmeni belki okulda bir seminer verebilir.
Neyse konunun seyrini değiştirmeyelim en iyisiAynen öyle . Biz kendimiz adına karar verebiliriz, çocuklarımız kendileri adına
Hatadan dönmekte erdemliktir canısı bunu unutmaBenim hatam affedersin kuzum.
Sen ve polemik mümkün değil.
Açık aramaya ne kadar da meraklı bi milletiz valla bravo. O halde bende kendi savunma mı yapayım
1 Adamla konuşma esnasında hiç bişekilde açık vermedi eşiyle ilgili hiç bişey yoktu ortada o söylemeden anlamam imkansızdı
2 Baya bi konuştuk iyi bi frekans yakaladık ister istemez bir bağ oluştu takdir edersiniz ki kalp ve beyinin işlevleri farklı evet mantıklı değildi ama gönlüme söz geçiremedim ama hatamdan dönmem uzun sürmedi bunu da belirteyim
4 Kendi çabalarımla güvenmeyip araştırdım bu adamı ki bunu yapmayıp kananda çok kişi var bu konuda kendimi takdir ediyorum
5 Ben kıyasladığınız kişiler gibi adamla ne bi yakınlaşma ne bi öpüşme söz konusu oldu ki olamazdı da
Demem o ki başkalarıyla kıyaslarken iyice ölçüp tart ondan sonra konuş
YaaaaBenim hatam affedersin kuzum.
Sen ve polemik mümkün değil.
Açık aramaya ne kadar da meraklı bi milletiz valla bravo. O halde bende kendi savunma mı yapayım
1 Adamla konuşma esnasında hiç bişekilde açık vermedi eşiyle ilgili hiç bişey yoktu ortada o söylemeden anlamam imkansızdı
2 Baya bi konuştuk iyi bi frekans yakaladık ister istemez bir bağ oluştu takdir edersiniz ki kalp ve beyinin işlevleri farklı evet mantıklı değildi ama gönlüme söz geçiremedim ama hatamdan dönmem uzun sürmedi bunu da belirteyim
4 Kendi çabalarımla güvenmeyip araştırdım bu adamı ki bunu yapmayıp kananda çok kişi var bu konuda kendimi takdir ediyorum
5 Ben kıyasladığınız kişiler gibi adamla ne bi yakınlaşma ne bi öpüşme söz konusu oldu ki olamazdı da
Demem o ki başkalarıyla kıyaslarken iyice ölçüp tart ondan sonra konuş
Canısı dediyse eger af-fet-miş-tir..Ama affetti beni en sevdiğim arkadaşım
Yukarıda görmedin mi ''hatadan dönmekte bir erdemdir CANISI dedi bana''
Tam riya donemleri bu donem.Bu kadar cabuk olayi kapatmazdim ben.Bu diger ogrencilere bak boylesine bi olay bile kapatildi mesaji veriyor.Yanlis olmasa da gecistirilmis gibi olmus.Ailelere haber vermeyeceksem de surundurmeden olayi kapatamam ben.Iyi ogretmen imajindan ziyade ne de olsa bu hoca da bisey yapmiyor yaftasi yapisiyor ustune boyle.Cocuklar nobetci ogretmene gore bile hal,tavir,davranislari degisiyor.Daha bir fiske vurmadim 10 senede,ogrencilerle de aram iyidir ama bu tarz olaylarda cok ta naif degilim malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?