Siz olsanız ne yapardınız?

Vallahi bravo ajan gibisiniz

Kız öğrenciyle ayrıca konuşsanız mı acaba? Hani yaşı gereği ve ilerleyen zamanlar da yaşının küçük olmasından dolayı yaptıklarının yanlışlığı ve hayatını etkilecek hareketler olduğunu anlatsanız (Farkındadır muhtemelen ama)

Ayrıca bu benim düşünceme göre 18 yaşından 1 gün bile almış olsa kendi kararını vermesi için daha erken olduğunu düşünüyorum 18 yaşını dolduran reşit genç ile 18 doldurmasına 1 gün kalan genç arasında birf fark yoktur.
İnsan 1 günde reşit olup büyümez.

Oğlumu hep hoşlandığı kızların vebaline girmemesi ve kaldıramayacağı taşın altına elini koymaması konusunda ikaz ederim.

Gençlik herşeyi hızlı yaşayıp maalesef çabuk tüketiyor

Kendi kaşındı yine

Ben zaten kızın dersine giriyorum. O yüzden mutlaka yakından takip edecegim

Açık aramaya ne kadar da meraklı bi milletiz valla bravo. O halde bende kendi savunma mı yapayım
1 Adamla konuşma esnasında hiç bişekilde açık vermedi eşiyle ilgili hiç bişey yoktu ortada o söylemeden anlamam imkansızdı
2 Baya bi konuştuk iyi bi frekans yakaladık ister istemez bir bağ oluştu takdir edersiniz ki kalp ve beyinin işlevleri farklı evet mantıklı değildi ama gönlüme söz geçiremedim ama hatamdan dönmem uzun sürmedi bunu da belirteyim
4 Kendi çabalarımla güvenmeyip araştırdım bu adamı ki bunu yapmayıp kananda çok kişi var bu konuda kendimi takdir ediyorum
5 Ben kıyasladığınız kişiler gibi adamla ne bi yakınlaşma ne bi öpüşme söz konusu oldu ki olamazdı da
Demem o ki başkalarıyla kıyaslarken iyice ölçüp tart ondan sonra konuş

Yapilan yeterli bence. Bir de rehberlik ogretmeni belki okulda bir seminer verebilir.
Evet görüşmeyi düşünüyorum. Sınıf öğretmeniyle görüşmeyi düşündüm ama sonra yayılır diye vazgeçtim. Durup dururken kimsenin gözünden düşmesinler. Hatalarını anladilarsa uzatmış olmak istemedim.

yeteri kadar korkmuş olduklarını düşünüyorum aslında.özellikle kız olan.bence doğru olanı yapmışsınız Allah korusun ne aileler var kızın başına neler gelebilir.

Sarilip opusen iki ogrenciye gerekeni yapmissiniz. Fazlasina gerek yok bence de. Aklima daha ileri boyutta bir sey gelmisti.

Siz kendinizi "kimseyle öpüşmüyorum, ama evli de olsa ne yapayım kalbime söz geçiremiyorum, hem sadece görüşüyorum öpüşmüyorum ki" diye takdir etmeye devam edin. Belli ki zihniyetimiz farklı. Ama bir şey soracağım müsaadenizle. Nerden buluyorsunuz bu kafaları??

Tam riya donemleri bu donem.Bu kadar cabuk olayi kapatmazdim ben.Bu diger ogrencilere bak boylesine bi olay bile kapatildi mesaji veriyor.Yanlis olmasa da gecistirilmis gibi olmus.Ailelere haber vermeyeceksem de surundurmeden olayi kapatamam ben.Iyi ogretmen imajindan ziyade ne de olsa bu hoca da bisey yapmiyor yaftasi yapisiyor ustune boyle.Cocuklar nobetci ogretmene gore bile hal,tavir,davranislari degisiyor.Daha bir fiske vurmadim 10 senede,ogrencilerle de aram iyidir ama bu tarz olaylarda cok ta naif degilim malesef.

Sen şu anda öpüşen gençlerden daha kötü durumdasın farkında mısın?
Evli erkeklerle "ay napim şekerim beyinle kalp farklı çalışıyooo" diye birlikte olmak kaçıncı seviye yüzsüzlük?

Kimseye ahlak dersi verme. vermek istiyorsan önce kendine sor evli erkeklerle gezip tozmuş muyum diye. Ahlak kumkuması seni.

Hastayım böyle ahlaklı geçinip alttan alttan her haltı yiyenlere. O erkekle öpüşmedin ama karısından çaldığın vakitlerde onla konuştun ? Sırf öpüşmediğin için mi ahlaklısın?

Haklısın. herkesin değer yargısı çok farklı. Ama seninki kadar farklı olanı ilk defa görüyorum. bir de yeni nesil edepsiz başımıza taş yağacak demiş

O taş senin gibi evli erkeklerle konuşanlar yüzünden yağmasın da dikkat et

lisede iki arkadaşım vardı 10. sınıf her tenefüs en arka sırada takılıyolardı.biz bakmaya utanıyoduk onlar utanmıyordu.sonra arkadaşın bırıne tak etti bıktım şunlardan dıyıp hoca o halli bastı onları.sonra ağlıyor bıze bakarak ben oyle şey yaparmıyım hocam gorduğünüz gibi değil falan dıye yalvarmıştı.şok olduk tabi.hoca ustunde durmadı zaten.bı kaç gun duzgun gıttıle ama sonra yıne devam tabideğişmez sadece o an korkup pişman olurlar sonra yıne devam ederler.

arkadasa bende katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…