Siz olsanız ne yapardınız?

Evet ondan korktum. Vicdan azabı büyük olurdu. Kızı okuldan alsa falan hayatı biter.

Gerektiği kadarını yapmışsınız zaten , daha fazla utandırmayın .Ve asla ama asla kızın ailesi ile bu konuyu paylaşmayın . Kızı okuldan almaya kalkabilecek zihniyette insanlara denk gelirseniz kızın vebali olursunuz

yanlış davranışın sorumluluğunu üstünüze almışsınız .Bence ailelere bildirilmeli bir daha böyle bir olay yaşanırsa bir öncekine göz yummuş konumuna düşersiniz..

Değil mi? Bu kadarıyla kalsın o zaman.

yanlış davranışın sorumluluğunu üstünüze almışsınız .Bence ailelere bildirilmeli bir daha böyle bir olay yaşanırsa bir öncekine göz yummuş konumuna düşersiniz..
Bu durumda insiyatif kullandım. Kız öğrenciyi dusundugum için ailelere bildirmedim. Hatasını anlaması yeterli benim için. Ama aile de sizin gibi düşünürse, evet ben suçlu durumunda olurum o zaman.

Haklısınız. Olan kıza olur malesef. Ben de onu korumak için sustum. Ama bundan sonra adım adım takip edeceğim.

Dogru diyosun kişiye bağlı herkesin değer kavramı farklı
Ben kendi fikrimce evlilik öncesi olmamasından yanayım

Merhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?

Hemen üstteki Nisan 2018 de açtığınız konunuz. Değer kavramınıza hayran kaldım. Evlenmeden olmaz ama evli adamla olur diyorsunuz yani. Geçin bu ayakları!

Okulda olması çok yanlış.

katılıyorum, öpüşmeleri değil bunu okulda yapmaları yanlış.
bence siz yeterli uyarıyı yapmışsınız. gençken hormonlar gözleri karartıyor, biz de o yaşlarda olduk :) müdür yardımcısının da haberi olduğuna göre bence daha fazla düşünmenize gerek yok, sorumluluğu müdür yardımcınıza aktarmışsınız zaten.

Az önce alıntılayamamıştım.Yanlış anlaşılma olmasın düzelteyim.

Hemen üstteki Nisan 2018 de açtığınız konunuz. Değer kavramınıza hayran kaldım. Evlenmeden olmaz ama evli adamla olur diyorsunuz yani. Geçin bu ayakları!

Evet onun haberinin olmasi iyi oldu benim acimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…