Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir gorucu usulude istemiyorlar kimle gorussem bi sey buluyorlar.Lafa gelince evleniceksin tabi diyorlar tanimaya bile yanasmadan kestirip attirmak istiyorlarEvlenmeni istemiyorlarmı yada onların bulduğu biriylemi görüşmeni istiyorlar
Amin cumlemizin insallah.Sevgilim cocukluktan beri seviyor beni ben sans verdim cok mutluyum onunla evet meslegim var .Koskocaman kadın olmuşsunuz.Aileniz bir garip.Sizi dövmeye asla hakları yok.Ne münasebet.Bu şekilde evlenmeniz hiç uygun değil ama,size çıkış kapısı bırakmamışlar ne yazıkki.Evleneceğiniz adam nasıl?Ailenizden çekiyorsunuz,bari eşinizi iyi seçin,pişmanlık duymayacağınız güzel,huzurlu bir evliliğiniz olsun inşallah.İşiniz gücünüz var mı?Bu önemli.Adamla ailenizden kurtulmak için evlenmeye kalkıyorsanız şayet yanlış yaparsınız.
Ev tuttum ama annem yine pesimdeYağmurdan kaçarken doluya tutulma da.
Baskı var, şiddet var kendinizi evden kurtarmak için bir eğitiminiz mesleğiniz var mı yoksa koca bulup kaçmak daha mı kolay geliyor?
Biri olmayınca diğerine sığınmışsınız gibi.
Evden ayrılıp bir arkadaşınızla ev tutamaz mısınız başta maddi açıdan çok zorlayıcı olmasın diye?
Çalışmıyorsun heralde maaşın falan varsa senden maddi olarakmı faydalanıyorlar diye düşündümHayir gorucu usulude istemiyorlar kimle gorussem bi sey buluyorlar.Lafa gelince evleniceksin tabi diyorlar tanimaya bile yanasmadan kestirip attirmak istiyorlar
Calisiyorum maddi olarak onlara yardimim yok kendime harcarim calistigimiÇalışmıyorsun heralde maaşın falan varsa senden maddi olarakmı faydalanıyorlar diye düşündüm
İyi bariCalisiyorum maddi olarak onlara yardimim yok kendime harcarim calistigimi
Haklisiniz.Bende aileme sirtimi donup gitmek istemiyorum calisan kazanan bi kizim ev tuttum kardesimle gorusmuyorum zaten sadece bi insani sevdim guvendim ve evlilik istiyorum ailem once bi tanisin tanissin kestirip atmalari hemen bitiriceksin demeleri sacma geliyor sadeceOkurken üzüldüm. O abi bozuntusu hiç aşık olmamış mı yerden göge kadar haksız şiddet konusunda.
Size gelince yagmurdan kaçarken doluya tutulmayın dikkat edin.benim kız kardeşm daha lisedeyken kısa bir süre biriyle görüştü. Çocuk serseriydi anladım anneme söyledim. Baba yok bir erkek kardeşim vardı. Ona çaktırmadan hallettik. O çocugu amcam dayım bir güzel dövdüler öyle rahat bıraktı kardeşimi. Sonra bir akraba aklını çeldi. Adam askerden yeni gelmiş, işsiz, serseri, ablasının parasını yiyen, madde kullanan biriydi benim yaşım kardeşimden büyük olduğundan ara ara akrabalar konuşurken duyardım bunları. Kardeşim bilmiyordu çok söyledim inanmadı. Bu adamın üstüne yürüdüm bagırdım çagırdım. Kardeşimi kandırmaya çalıştı ben o gece o kadar tartıştım sonunda elimdeki fırça tarafı ona fırlattım. Erkek kardeşim herşeyden habersiz ben onu dövdüm diye bana bir yumruk attı 3gün boynum tutuldu. Sonra neyse ben kazandım kız kardeşimi o pislikten kurtardım. Bu pislik sonra dünyalar güzeli bir kızla evlendi. Çalışması, ablasını almanyadan kalan maaşını yedi. Hamileyken kızı dövdü. Ne eziyetler üvey annesinden kaçan kız bu pisliğin ellerinde ziyan oldu. Boşandı, çocugu dan oldu, baba evine dönemedi, adı çıktı kızcağızın.
Yani kısaca ailene sırtını dönme hiçbir evlilik gari ti getirmez. Sen bir meslek edin çaliş bu aşk işleri sonra da olur. Ama önceliğin evlenme değil bir meslek olsun sonra herşey yoluna girer. Mutsuz bir evlilikte başladıktan sonra eskaza bir de çocuk olursa o anne in abinin yanına nasıl dönecen. Önce iş.
Koskoca 28 yasindasin darp raporu al aileye karsi dava ac evlatliktan redetsin bu ne ya sen cocuk degilsin ki kardes nasil dövebilir senden bide senden kücük!!! Siddetli aile ortamindan uzaklas calisiyosan kendi basina kücük bi ev tutmaya bakSelam kizlar o kadar doluyum ki size icimi dokmek istedim icim sogumuyor bi turlu 2 senedir ailemden siddet goruyorum yasim 27.Gecen sene biriyle konusuyordum bunu duyan kardesim beni dovdu kac ay evden disari cikamadim sirf o istemiyor dovmesin diye anneme yalvardim yardim etmesi icin umru bile olmadi.Daha sonra o kisi beni terketti haliyle bende eski bi erkek arkadasimla konusmaya basladim kendisi bana asikti zaten ben ona guveniyordum hep neyse dertlestik konustuk derken bende ona baglandim iliskiye basladik cokta guzel gidiyordu.Annem ogrendi bi sekilde bu iliski olmicak dedi baski yapti kardesim yine ustume yurudu tehdit etti yine siddete basvurdu gozum mosmor oldu evi terkettim memleketime kactim akrabama sigindim .Ailem hala hakettin dayagi o cocukla ne isin var diyorlar.Hala ayni baski sevgilime iftira atmalar vs. Daha neler varda uzun olmasin sikmiyim sizi)Benim sorum su onumuzdeki yaz gibi ev tutup nikahimizi yapalim diyorum evet tek basina zor olucak belki daha kotu seyler yapicaklar ama kimle gorussem siddete basvuruyolar bu kisiyi seviyorum o da beni seviyor boyle bir sey yapsam mantikli mi sizce?