- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Night Night
-
hos geldimn bir kayinvalidezedesinz:)Herkese merhabalar . Anlatacağım olay gayet de klişe bir kv sorunu. Mesele şu ki bugün eşimin hararetli bir şekilde annesiyle telefonda konuştuğunu duydum . Konuşma bitince de gayet gergin . Neyse sordum filan hani birşey anlatmak istemedi sinirli davrandı Biraz bana. Dedim tamam sorun kesin benle ilgili. Bizim de zaten bu aralar işler ters gidiyor ikimiz de öğretmeniz 8 aylik bebeğimiz var ise gidip gelecegiz haftaya pazartesi kim bakacak nasil olacak sorunsali.seminere git gel bir de ev tasima telaşı. 2 haftadır dogalgazimiz bile yok yani düşünün artık. Biz bu meselelerle uğraşaduralim kv kafasında benle ilgili kurmuş da kurmuş. Nasıl mı öğrendim eşimin telefonunda bir program var arama konuşmalarını kaydediyor. Ben de eşim uyurken o kayıtlara ulaşıp kendime watsaptan attım tek tek dinledim . Bunu yaparken utandım elbet ama napalim mecbur kaldım çünkü bana tek kelime anlatmıyor üstelik beni kırıyordu sorunca. Kv hakkımda baya bi saydirmis konuşurken neymiş anneme şunları bunları yapmışım ki kendi kızı dibinden ayrılmaz evli olmasına rağmen her yaz gelir en az 2 ay kalır. Kv yi hiç aramamişim ki kendisi beni asla aramaz ve daha neler neler. Eşim de sağolsun beni savunmuş. Bana birşey belli etmez ama. Şimdi hal böyleyken ben bu kadına nasıl isinayim. Buldugu ilk fırsatta gelinlerini oğullarına çekiştirip duruyor ne yapsak yetmiyor iyi niyetli değil yani ve üstelik bu kadın hacca gitmiş. Yazık değil mi günah değil mi beş vakit de namaz kılar dilinden Allah kelimesini düşürmez. Ben bu kadına anne bile demek istemiyorum. içimden onunla konuşmak bile gelmiyor. Bu hep böyle kısır döngü şeklinde devam edecek ve bana kattığı hiçbirsey yok saçma sapan şeyler. Zoruma da giden annemi araya katması. Onn yüzünden annem bize geldiğinde biz eşimle her gün tartışırdik .gerçekten namazında niyazında isen nedir bu hareketler be kadın 60 yaşındasın.
Bu sizin düşünceniz. Buradaki insanların anlamadığı nokta şu hepimiz birbirimizden farklıyız biraz saygı lütfen. Mesela ben sırf bu yüzden gidip eşimden ayrılmam bu ds bana tuhaf gelir. Bu benim kişisel tercihim sonuçta. Kv min durmadan beni esime cekistirmesinde n çok sıkılmış ve bunalmış biri olarak, annesi her aradığında eşiyle gerilen bir kadın olarak merak edip birseyleri öğrenmeye çalıştım yöntem doğru ya da yanlış bu benim kararım biraz saygı lütfen. Her gün binlerce etik olmayan davranış biçimiyle karşılaşıyoruz ama ben gidip de yargılamıyorum . Kınamış olduğunuz bu davranışı bir gün siz de sergileyebilirsiniz bunun garantisini kim verebilir ki ? Herkes çok modernmis gibi Avrupai takılmaya çalışmıs özellikle de beni eleştirmeye kalkisanlar ama kimse kimseyi lütfen keklemesin. Bu platform elinde olsa kv sini bir kaşık suda boğabilecek olan kadınlarla dolu ki bu gayet de aşikar. O yüzden demem o ki ben yanlışımı da doğrumu da sahipleniyorum. Ve bir kez daha anladım ki kv ile mesafeli olmam en iyisi .Eşimin ailesiyle konuşmuyorum. Çirkin şeyler yaşandı aramızda. eşim ailesiyle konuştuktan sonra sorarım ailesi nasılmış ne konuşmuşlar diye. Bazen konuştuktan sonra onun da canı sıkılır ama hiç aklıma gelmedi konuşmaları dinlemek. Çünkü beni ilgilendirmez. Onun anlattığı kadarını bilirim ki benim hakkımda pek iyi şeyler düşünmediklerini de biliyorum. Ama konuşmalarını dinlemeyi kendime yakıştıramam. Onun özel alanına tecavüz etmiş olurum. Ki çok tepki verdiğim zamanlar da oldu ama asla böyle bir şey düşünmedim. Eşime ve kendime çok büyük saygısız etmiş olurdum. Eşim bana yapsa ayrılmayı bile düşünürdüm.
Bayramlarda vs görüşmeyi nasıl başarıyorsunuz acaba, benimki 2-3 gün aramasam ayılıp bayılıyor, sık gitmemeyi alıştırdım, ama o şekilde yapsam heralde kalpten gider, bana karşı çok takıntılı, 3 evladı var, evlatları ona neler diyor neler yapıyor hiç alınmıyor onlara, iş bana gelince her hareketim ona batıyor, inanın çok şey yaşadım annemi ağlatmışlığı bile var, eşim üzülmesin diye silip atamadımesınızın telefonuna casus programı ındırıp dınlemenız suc. ve bence bosanma sebebı yanı ben olsam affetmezdım onu hemen sılın bırdaha tekrar etmeyın
esınızle ıletısım kurmayı becermelısınız gızlı gızlı dınlemek yerıne tepkılerınızı duzeltıp benımle herseyı konusabılırsın bız hayat arkadasıyız anlattıklarına dolup ınsanlara kotu davranacak ergen degılım demenız gerek
kayınvalıdelerın yuzde doksanı boyle ? benımkıde neler yaptı ama selamsa selam bayramsa bayram gorusmemız gerektıgınde mısafır gıbı gorusuyorum mesafeyı koruyorum öz kızı degılsınız oz evlalık yapamazsınız bunu da kımse bekleyemez yanı arkanızdan konusup konusmamasından ote...
uzatmayın abartmayın krızlerı yonetebılın yoksa evlılık surmez.
ılk once bızımkıde boyleydı sureklı dedıkodu hayırsızlıkla suclanıyorduk esıme evlendın degıstın bıle dedıler ya 1 haftalık evlıyım altı ustu bunun 4 gunu balayında gecmıs evlenır evlenmez gorusmeyı kestın dedılerBayramlarda vs görüşmeyi nasıl başarıyorsunuz acaba, benimki 2-3 gün aramasam ayılıp bayılıyor, sık gitmemeyi alıştırdım, ama o şekilde yapsam heralde kalpten gider, bana karşı çok takıntılı, 3 evladı var, evlatları ona neler diyor neler yapıyor hiç alınmıyor onlara, iş bana gelince her hareketim ona batıyor, inanın çok şey yaşadım annemi ağlatmışlığı bile var, eşim üzülmesin diye silip atamadım
Herkese merhabalar . Anlatacağım olay gayet de klişe bir kv sorunu. Mesele şu ki bugün eşimin hararetli bir şekilde annesiyle telefonda konuştuğunu duydum . Konuşma bitince de gayet gergin . Neyse sordum filan hani birşey anlatmak istemedi sinirli davrandı Biraz bana. Dedim tamam sorun kesin benle ilgili. Bizim de zaten bu aralar işler ters gidiyor ikimiz de öğretmeniz 8 aylik bebeğimiz var ise gidip gelecegiz haftaya pazartesi kim bakacak nasil olacak sorunsali.seminere git gel bir de ev tasima telaşı. 2 haftadır dogalgazimiz bile yok yani düşünün artık. Biz bu meselelerle uğraşaduralim kv kafasında benle ilgili kurmuş da kurmuş. Nasıl mı öğrendim eşimin telefonunda bir program var arama konuşmalarını kaydediyor. Ben de eşim uyurken o kayıtlara ulaşıp kendime watsaptan attım tek tek dinledim . Bunu yaparken utandım elbet ama napalim mecbur kaldım çünkü bana tek kelime anlatmıyor üstelik beni kırıyordu sorunca. Kv hakkımda baya bi saydirmis konuşurken neymiş anneme şunları bunları yapmışım ki kendi kızı dibinden ayrılmaz evli olmasına rağmen her yaz gelir en az 2 ay kalır. Kv yi hiç aramamişim ki kendisi beni asla aramaz ve daha neler neler. Eşim de sağolsun beni savunmuş. Bana birşey belli etmez ama. Şimdi hal böyleyken ben bu kadına nasıl isinayim. Buldugu ilk fırsatta gelinlerini oğullarına çekiştirip duruyor ne yapsak yetmiyor iyi niyetli değil yani ve üstelik bu kadın hacca gitmiş. Yazık değil mi günah değil mi beş vakit de namaz kılar dilinden Allah kelimesini düşürmez. Ben bu kadına anne bile demek istemiyorum. içimden onunla konuşmak bile gelmiyor. Bu hep böyle kısır döngü şeklinde devam edecek ve bana kattığı hiçbirsey yok saçma sapan şeyler. Zoruma da giden annemi araya katması. Onn yüzünden annem bize geldiğinde biz eşimle her gün tartışırdik .gerçekten namazında niyazında isen nedir bu hareketler be kadın 60 yaşındasın.
Eşinize hayran kaldım ya, çok mutlu oluunılk once bızımkıde boyleydı sureklı dedıkodu hayırsızlıkla suclanıyorduk esıme evlendın degıstın bıle dedıler ya 1 haftalık evlıyım altı ustu bunun 4 gunu balayında gecmıs evlenır evlenmez gorusmeyı kestın dedılertakıntılı hasta gıbı davranıyordu bende oyle yaptıkları ıcın dedıkodusundan dolayı aradım kendısını neden boyle yaptın ben sana ne yaptım sen boyle yaparsan ben nasıl kalbımı acayım nasıl sahıpleneyım ıyı buyuk kotuyu de ıyı yapar kotu buyuk ıyıyıde kotu yapar ben kotuysem sız ıyı olsaydınız dedım ve tam 2 sene asla gorusmedım
bayramda bıle gıtmedım cocugum dogdu gorusmedım asla gorusmedım
2 sene sonra bır akrabası geldı adım atmak ıstıyormus bende kapım herkese acık dedım once ortak akrabaların evınde karsılastıgımızda selam verdım sonra bayramdan bayrama gorustum hasta oldugunda yemek yapıp gonderdım
2 sene gorusmedıgımde esımde gorusmedı arkamda durdu. hanım koylu dedıler esının agzıyla konusuyor karaktersız dedıler cok ustune gıttıler ama esım oncelıgım kendı evım aılem kapımı kapatınca herkes dısarda kalıyor dedı
sımdı kayınvalıdem asla sesını cıkaramaz bırsey derse oglunuda benıde kaybeder bılıyor . ölse gıtmeyız bılıyor . gordu cunku. tum akrabalar sıldı bızı gorusmedıgımızde ama asla umursamadım. sımdı tum akrabalar pesımızde agırlıyorlar bızı cunku gorduler nasıl rest cektıgımızı. anne baba da yerını bılmelı evlat dıye kukla gıbı kullanamazlar benım annemde olsa acımam. huzurumu bozacak herkese tavrım nettır
bu tek basınıza olmaz esınız cok onemlı burda. oda boyle davranmalı yoksa sız kotu olursunuz
Saygı lütfen demişsiniz de ben saygısız bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Benzer durumda olduğumuz için kendimden örnek verdim. Yanlış olduğunun siz de farkındasınız ancak mesajımda sizi incitecek bir şey yazdığımı da zannetmiyorum.Bu sizin düşünceniz. Buradaki insanların anlamadığı nokta şu hepimiz birbirimizden farklıyız biraz saygı lütfen. Mesela ben sırf bu yüzden gidip eşimden ayrılmam bu ds bana tuhaf gelir. Bu benim kişisel tercihim sonuçta. Kv min durmadan beni esime cekistirmesinde n çok sıkılmış ve bunalmış biri olarak, annesi her aradığında eşiyle gerilen bir kadın olarak merak edip birseyleri öğrenmeye çalıştım yöntem doğru ya da yanlış bu benim kararım biraz saygı lütfen. Her gün binlerce etik olmayan davranış biçimiyle karşılaşıyoruz ama ben gidip de yargılamıyorum . Kınamış olduğunuz bu davranışı bir gün siz de sergileyebilirsiniz bunun garantisini kim verebilir ki ? Herkes çok modernmis gibi Avrupai takılmaya çalışmıs özellikle de beni eleştirmeye kalkisanlar ama kimse kimseyi lütfen keklemesin. Bu platform elinde olsa kv sini bir kaşık suda boğabilecek olan kadınlarla dolu ki bu gayet de aşikar. O yüzden demem o ki ben yanlışımı da doğrumu da sahipleniyorum. Ve bir kez daha anladım ki kv ile mesafeli olmam en iyisi .
Nereye ne yazacağımı beni ilgilendirir fikir verdiğiniz için teşekkürlerSaygı lütfen demişsiniz de ben saygısız bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Benzer durumda olduğumuz için kendimden örnek verdim. Yanlış olduğunun siz de farkındasınız ancak mesajımda sizi incitecek bir şey yazdığımı da zannetmiyorum.
Bir insana kızgın olmak, bir kaşık suda boğmak istemek olağan bir durum. Herkes herkese hissedebilir. Ancak bu durumdaki tavrımız ve eylemimiz kişiliğimiz belirler. Ayrıca etik olmayan davranışlarla çok karşılaşıyoruz haklısınız ama kişiyi sadece kendi yaptıkları bağlar. Burada kim kimi "kekliyor" bilemiyorum ama bu kadar güven duymadığınız bir platforma bir daha yazmazsınız olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?