- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
Iste bazi meslekler boyle, bir dr un alkolik olmasi gibi dusun, imamin kumar oynamasi mesela, cami disinda naparsa yapsin diyormuyuz? Imami gec esi bile istefigini yapamiyor degil mi? Telefon dinlemek bunlar kadar absurd olmasa da kendinize yapildigini dusununce hele ki topluma ornek olunacak bir isi kendine secmis biri tarafindan yapilinca cirkin gelmedi mi?Yahu öğretmen olunca hiç mi egosu duygusu olamaz. Ben de bunu anlamiyorum. Öğretmen de insandir. Yaptiginin etik olup olmadigi tartisilir ona lafim yok. Ama öğretmen olmasi ile bir ilgisi yok. Öğretmen insan yetistiriyor evet ama okulda örnek olur bu kadar. 24 saat örnek olacam diye yasayamaz. Tapu kadastrodaki bir memurdan devamli örnek davranişlar sergilesmesini bekliyor musunuz? Hayir. O zaman öğretmenden neden bekliyoruz
Ayrica doktorlar alkolik değil ama genelde alkol kullaniyorlar.Iste bazi meslekler boyle, bir dr un alkolik olmasi gibi dusun, imamin kumar oynamasi mesela, cami disinda naparsa yapsin diyormuyuz? Imami gec esi bile istefigini yapamiyor degil mi? Telefon dinlemek bunlar kadar absurd olmasa da kendinize yapildigini dusununce hele ki topluma ornek olunacak bir isi kendine secmis biri tarafindan yapilinca cirkin gelmedi mi?
Programı ben yüklemedim casus programı filan da değil lütfen önce okuyunuz sonra da okuduğunuzu anlayinizEşinizin telefonuna casus program yükleyip annesiyle konuşmalarını bile gizlice dinlemek ne ya. Sizin yaptığınızın yanında kayınvalideninki çok masum geldi
Ogretmen düşmanları geldi yineIste bazi meslekler boyle, bir dr un alkolik olmasi gibi dusun, imamin kumar oynamasi mesela, cami disinda naparsa yapsin diyormuyuz? Imami gec esi bile istefigini yapamiyor degil mi? Telefon dinlemek bunlar kadar absurd olmasa da kendinize yapildigini dusununce hele ki topluma ornek olunacak bir isi kendine secmis biri tarafindan yapilinca cirkin gelmedi mi?
Olabilir bu sizin görüşünüzBir ogretmen hnimin boylesine ozele mudahalesi ne kadar cirkin. Gercekten yaz tatiliniz cok uzun.
Melek değil de örnek olabilir hani ben dedikodu sevmiyorum içim temiz der durur söylemediğim şeyleri söylemişim gibi lanse eder o açıdan. Din ve vicdan bağlantılı ya birbiriyle en azından ben böyle düşünüyorumBenim anlamadığım namaz kılan hacca giden melek mi olmalı?
Ibadet vs karıştırmayın konuya.
Size ne onun hacindan namazından...
Karakteri bozuksa ne yapsın namaz
Sasirmadim bu savunmaya:)) uygun olmus size. Bu durumda sizde namazi, hacci kattiginiza gore benim de sizin icin baska bir konuda dusmanliginizin oldugunu mu dusunmem gerekecekOgretmen düşmanları geldi yineben de bir insanım evimde takım elbiseyle oturup kalkıp duygularımı disiplinli bir şekilde nasıl kontrol etmemi beklersiniz onu anlamadım
Sizinki net o bariz . Din ve vicdan ilişkilidir zannımca. Benim şahsi görüşüm. Bir kadının hunharca eşine cekistirilmesine takilmamissiniz da şüpheleri olan bir kadının zaafına yenik düşüp öğrenmeye çalışmasına takilmissiniz.demek ki siz insanüstü bir varlıksıniz id ego ve süperegonuz muhtesem bir şekilde emrinize amade. düşüncelerinizi tepkilerinizi aşırı profesyonel bir şekilde dizginliyorsuNuz harikasınız:)))Sasirmadim bu savunmaya:)) uygun olmus size. Bu durumda sizde namazi, hacci kattiginiza gore benim de sizin icin baska bir konuda dusmanliginizin oldugunu mu dusunmem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?