SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aılenızın arayıp ısınız bıtınce yemege bızdesınız baska planınız yoksa eger, ozledık sızlerı demesı gerektı
arayıp sormayanı bende arayıp sormam kım olursa olsun
Evet bende öyle olmalarını isterdim ..Geldiklerinde ne yapacağımı şaşırıyorum ben İnan’ın dört dörtlük hizmetimi yapıyorum onlarda bana yapsınlar demiyorum ama en azından eşime mahcup edecek kadar uzak olmasalardı keşke

Oldukları gibi kabul edin
Ailende böyle yapacak birşey
Birşeyse yaparken karşılıksız yapın
Zaten oldukları gibi kabul etmekten başka şansım yok Eşime mahcup olmak beni çok üzüyor..

Arayın bi öylesine aradım napıosunuz diye bi yoklayın tepkileri ölçün. Baktınız davet yok hiç gitmeyin. İnsan bi akşam yemeğine çağırmaz mı ya evlatlarını
Gerçekten çağırmadılar işte .. Benimde değil gitmek aramak bile gelmiyor içimden artık

İyide nıye aıleın ıcın vurdumduymaz diyorsun belkı aılenınde bır acıl ısı var baska bır mesgulıyetı var akıllarından cıkmıstır olamazmı. Ya da zaten oraya ugrayacagınızı bıldıklerı ıcın arama geregı duymamıslardır. Nlarda dusunmustur bu kadr yol gelıp bıde uhramadanmı hıdıcekler burda kalır burda yerler dıye dusunmuslerdır ama sızın kendı aılenızfen bıle boylr bır beklentıys gırmenız sacma olmus. O sızın anne babanız aramalrına gerekmı var kendınız gıdıceksınz tabıki oraya kadr gıtmıssınz telefonmu bekloyorsunuz bence bu dahada kotu bısey aılenızı yabancıymıs gıbı telefınla davet etmesını bekliyorsunz. Ben hıc telefon beklemem memlekete geldıysem tbaıkı anneme gıdıcem gelecegım gunu bılıyorsa zaten hıc haber vermesıne vermemıze gefek yok yemegımızı vs yapar yerımızı hazırlar yatarız.sız kendı agzınızla aılenızı esınıze kotulıyorsunuz yarın bırgun allah esırgesn esınle ters dussen aılenden destekte bekleme cunku sen aılenı zaten esıne kotuledın esın demıycekmı daha dun ben o aıleyle gorusmek ıstemıyorum dıyodun dusuncesızler dıyordun sımdı onlardan destekmı beklıyorsun dıycek. Yanı sen kendı elınle aılenı esının gozunde kucultuyorsun. Hele bır gıt belkı kadın hazırlık yapıyor dıye arayamadı.valla esınız ıyı evet guzel bısey bu ama ne olursa olsun aılenı kotulemen iyi olmamıs. Sımdı esınde ıcınden dıyordur haklaten ne sorumsuz dusuncesız ınsanlar.

Gidin bir kahvelerini için. Aile ne kadar vurdumduymaz olursa olsun eşe ve eş ailesine sezdirmemenizi öneririm. Zamanın ne getireceği belli olmaz.
Eşim ve ailesine sezdirmemek için çok çabalıyorum ama olmuyor belli bi yerden sonra eşim annenlere gidelim onları da gör dediğinde öfkeleniyorum mahcup oluyorum öfkemde aslında üzüntümü gizleme duygusu ..

Hic cagrilmayi beklemem direk tel acar anne biz geliyoruz derim yabanci degillerki davet bekliyim.

Gerçekten çağırmadılar işte .. Benimde değil gitmek aramak bile gelmiyor içimden artık
Gıdıncede annenle komus omun annesı sızi arayıp davet edıyormus madem sız hıx etmıyosunz vs dıye kı bu gercekten cok sacma ya ınsan ana babasındsn nasl davet bekliyor anlamıyorm. Onlar buyuk nasılsa gelırsınız onlar soylemeden gıdersınz dıye beklıyolar

İyide nıye aıleın ıcın vurdumduymaz diyorsun belkı aılenınde bır acıl ısı var baska bır mesgulıyetı var akıllarından cıkmıstır olamazmı. Ya da zaten oraya ugrayacagınızı bıldıklerı ıcın arama geregı duymamıslardır. Nlarda dusunmustur bu kadr yol gelıp bıde uhramadanmı hıdıcekler burda kalır burda yerler dıye dusunmuslerdır ama sızın kendı aılenızfen bıle boylr bır beklentıys gırmenız sacma olmus. O sızın anne babanız aramalrına gerekmı var kendınız gıdıceksınz tabıki oraya kadr gıtmıssınz telefonmu bekloyorsunuz bence bu dahada kotu bısey aılenızı yabancıymıs gıbı telefınla davet etmesını bekliyorsunz. Ben hıc telefon beklemem memlekete geldıysem tbaıkı anneme gıdıcem gelecegım gunu bılıyorsa zaten hıc haber vermesıne vermemıze gefek yok yemegımızı vs yapar yerımızı hazırlar yatarız.sız kendı agzınızla aılenızı esınıze kotulıyorsunuz yarın bırgun allah esırgesn esınle ters dussen aılenden destekte bekleme cunku sen aılenı zaten esıne kotuledın esın demıycekmı daha dun ben o aıleyle gorusmek ıstemıyorum dıyodun dusuncesızler dıyordun sımdı onlardan destekmı beklıyorsun dıycek. Yanı sen kendı elınle aılenı esının gozunde kucultuyorsun. Hele bır gıt belkı kadın hazırlık yapıyor dıye arayamadı.valla esınız ıyı evet guzel bısey bu ama ne olursa olsun aılenı kotulemen iyi olmamıs. Sımdı esınde ıcınden dıyordur haklaten ne sorumsuz dusuncesız ınsanlar.
Eşime söylemedim ki kendi düşüncelerimi yazdım eşim hadi gidelim dediğinde bi şekilde yuvarlamaya çalışıyorum ..Ama öfkeleniyorumda aynı zamanda .. Ailemden telefon beklemiyorum çağırmaları için hastanede olduğumu bildikleri halde ne oldu ne yaptınız diye aramamaları sormamaları üzüyor beni tabi çağırmamaları da tuzu biberi oluyor..İstenmeyen evlatmışım gibi hissettirmeleri koyuyor en çokta..Eşime dememe gerek olmuyo bile zaten her şey ortada ..

Hiç o yapıda biri değilimdir..Açık açık söyleyemem ..çok uzağım ben onlara hem madden hem manen..
Yanı burda acık scık soylenmeye cekınecek bısey yok eısmın aılesı cık sıcak bız gıdınce hersey yapıyor kadnnama sen bıze karsı cok soguksun kv bana soguk davransa asla gitmem ama esım siz soguk davrandı ınz halde gekmek ıstıyor dıyın bu tavırlrı dehıstırmelerını soyleyın. Aılen yaslı baslı ınsanlarsa cokta beklentıye gırme esın okadarr iyı nıyetlı bırıyse bunuda anlayabılır yaslı oldukları ıcın bıseh yapamadıklarını. O yuzden mahxup olaaçcak bır durum yok yanı. Onun annesı dınctır yapacak biri vardır komsusu vardır yapar. Benm dedede mesela memelekte gdınce arayıp gel demez bız kendımız gıdıyormuyjz gıtmıyormıyz dıye bekler. Gitmemıssek ıste ozaöan arar burnumuzdan getırır. Gitmişsekte gonluny etmıs oluyoruz

Hic cagrilmayi beklemem direk tel acar anne biz geliyoruz derim yabanci degillerki davet bekliyim.
Önceki gelişlerimde bende aynını yapıyordum mevzuu burada sadece oraya gitmek değil benim hastanede olduğumu bildikleri halde mesaj dahi atmamaları ne yaptınız ne ettiniz gibilerinden ..

Eşime söylemedim ki kendi düşüncelerimi yazdım eşim hadi gidelim dediğinde bi şekilde yuvarlamaya çalışıyorum ..Ama öfkeleniyorumda aynı zamanda .. Ailemden telefon beklemiyorum çağırmaları için hastanede olduğumu bildikleri halde ne oldu ne yaptınız diye aramamaları sormamaları üzüyor beni tabi çağırmamaları da tuzu biberi oluyor..İstenmeyen evlatmışım gibi hissettirmeleri koyuyor en çokta..Eşime dememe gerek olmuyo bile zaten her şey ortada ..
Yok xanm oyle dusunme. Istenmeyen evlat nedır oz deglmısın ınsan evden uzaklssınca evlennce malesef senn gıbı hıssedıyor ama aıleye karsı yuzsuz olucan. Bende senn gıbıyım ankarada evlıyım aılem ta guneyde e kendı aralarında mevzular oluyor saglıktı paraydı vs benm haberım olmuyor dıslanmıs hıssedıyorum. Ama aslında oyle degl yanı gıdıncede ararm anne gelıyoz ne yemek yaptın dıye. Sız bı evde kardes falan varsa ya da annen cok anlıyorsa telefondan mesaj at en azından esım yanımfayken gostermelık de olsa bi arasaydınız barı naptınz nettınz dıye yaz. Yanı onlsr dusunme mıs madem sız dusundurun hem bu komuda bi uyarmıs olursunz hemde esınızde arayıp sorduklafını gormus olurdu

Yani bazı anne baba biz söylemeden gelsinler diye düşünüyor. Gidin bi çay kahve için memnun olurlar. Ne olursa olsun anne baba onlar getirdi dünyaya sizi.
Evet öyle düşünüyorlar sanırım .. Bende öyle olmasını temenni ediyorum ..

oncelerı bende hep ıdare ederdım aıledır en azından kahve ıcelım derdım ama yok bu kez normallestı annemle anlasamayız bu sebeplerle dusuncesızdır bıraz ve ben altdan alıp onu oyle kabul etmeye calıstıkca gordum kı kendısı kendınde bunu hak goruyor ne oldugunu bıle anlamıyor mesafe koyup uzak durunca kırıldıgımı anladı dıkkat etmeye basladı ...
eskıden anne baba ne olursa olsun derdım sımdı anne babada olsa cocukda olsam saygı duyulmayı hakedıyorum anne baba saygı duymazsa kımse duymaz dıyorum acıkcası
Çok haklısınız

Belki onlar sizin aramanızı beklemiştir.Yaşlılar alıngan oluyor.Siz bir uğrayın hal hatır sorun.Kimisi yapı gereği soğuktur.Kimisi alıngandır.Sizin aileniz nasıl ?Evlilik öncesi nasıldı??Bunları bilmeden burada sağlıklı yorum yapamayız
Yaşlı değiller ama yapı gereği soğuklar hep böyleydi..Ama önceden mahcup hissetmiyordum kimseye karşı şimdi eşimin ailesi o kadar ilgililer ki bana ve eşime geldiğimizde ne yedireceklerini şaşırırlar her şeyi önümüze sererler bi başım ağrısın kayınvalidem sabah akşam beni arar sonra eşimi arar sorar nasıl oldu diye vs..Öz evlatları olmadığım halde onların yaptıklarını kendi ailemden görmeyince garip oluyorum..

Programınızı bilmedikleri için sizin arabanızı beklemiş olabilirler.

Ayrıca da eşinize bu kadar detaylı yorumlar yapmayın derim. Aile ilişkilerinizi bilmek zorunda değil.
Eşime ailem hakkındaki duygularımı düşüncelerimi hiç anlatmıyorum ama görünen köy kılavuz istemez diye bibgerçek var onunla yüz yüze kalıyorum..

Gıdıncede annenle komus omun annesı sızi arayıp davet edıyormus madem sız hıx etmıyosunz vs dıye kı bu gercekten cok sacma ya ınsan ana babasındsn nasl davet bekliyor anlamıyorm. Onlar buyuk nasılsa gelırsınız onlar soylemeden gıdersınz dıye beklıyolar
Davet beklemiyorum ..benim gelme sebebim belli buna rağmen Aramamaları sormamaları üzüyor..Akşam yemeğe gelin demekte onları küçültmez eşimin yanında beni yüceltir..Ailemin bana verdiği değeri sevgiyi özlemi hissettirir..Ama zaten artık önemsemiyorum sadece mahcup hissetmek çok kötü..

Yok xanm oyle dusunme. Istenmeyen evlat nedır oz deglmısın ınsan evden uzaklssınca evlennce malesef senn gıbı hıssedıyor ama aıleye karsı yuzsuz olucan. Bende senn gıbıyım ankarada evlıyım aılem ta guneyde e kendı aralarında mevzular oluyor saglıktı paraydı vs benm haberım olmuyor dıslanmıs hıssedıyorum. Ama aslında oyle degl yanı gıdıncede ararm anne gelıyoz ne yemek yaptın dıye. Sız bı evde kardes falan varsa ya da annen cok anlıyorsa telefondan mesaj at en azından esım yanımfayken gostermelık de olsa bi arasaydınız barı naptınz nettınz dıye yaz. Yanı onlsr dusunme mıs madem sız dusundurun hem bu komuda bi uyarmıs olursunz hemde esınızde arayıp sorduklafını gormus olurdu
Evet hiç o yönden düşünmemiştim .

10dk dan bişey çıkmaz.
Zararları yoksa size , oldukları gibi kabul edin.

Keşke hayatta olsalardı da cagirmasalardi.
Vallahi hiç aramalarını beklemez direkt dalardım. Anne baba acıktık, yemek yok mu diye 😂😂😂
Orası hala sizin eviniz neden davet bekliyorsunuz ki 🤷‍♀️
Hala kendi Evim gibi hissetmiyorum belki de ondandır :/ davet beklemek değil öncesinde de davet edilmeden gittik hep ama benim gelme sebebim belli hani hiç mi merak etmiyorlar vs vs velhasıl uzaklar benden çok uzaklar ve varken uzak olmak daha üzücü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X