SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam anneme sitemimi iletirdim paylasirdim soğuk oluşlarını ama sizin diyalogunuz nasıl buda çok önemli tabi ama bence çok haklısınız tepki göstermekte .bunu kesinlikle ailenize belli edin
En büyük tepki tepkisizliktir ya hani bende öyle davranıyorum şu an tepki vermiyorum..Normalde de Çok görüşmeyiz haftada bir anca yani ne biliyim beni umursamıyorlar ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama böyle hissettirmeleri bile ayıp ve ağır geliyor bana .ve ben karşımdakinin haliyle şekillenen biriyim..

Yapı gereği öylelerdir, öyle olmak istedikleri için değil. Uğrayıp bir kahve içseniz çok memnun olacaklarını düşünüyorum. Bazı şeyler onların akıllarına gelmiyordur belki siz yapın söyleyin hatırlatın onlar öyle diye yabancı gibi davranmayın aileniz nihayetinde.
Evet yapıları da öyle ama bu beni umursamadıkları gerçeğini değiştirmiyor sanki..Yabancı gibi davranmaya onlar mecbur ettiler .. Anne baba içtenliği Yok hiç olmadı ve olmayacak galiba ..

Kasıt varsa uğramadan yaşadığım şehre dönerdim,yoksa herkese karşı boylelerse ugrardim sitem ederdim. Eşime belli etmeden.
Herkese karşı böyleler yapıları hep bi soğuk Ama bi anne babanın çocuğuna yanık olması gerekir diye düşünüyorum..eşimin ailesine çok imreniyorum mesela keşke diyorum..ve sonra iyi ki diyorum Allah bozmasın ailemden göremediğim ilgi alakayı anne babamın yerine kaim olan kayınvalidem ve kayınpederimden görüyorum hem seviniyorum hem üzülüyorum ..

Konu açıp cevap vermemek yeni moda mi bu Platformda anlayamıyorum ben gerçekten . Derdinizi paylastiniz insanlar yardimci olmak adına sorular sordu yada yorum yaptı sizde tenezzül edip bir cvp verin bir zahmet .
Telefonu yeni elime aldım yapılan yorumlara sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum dönüş yapmayacak olsam derdimi konu olarak açma gereğinde bulunmazdım geç olmuş olabilir kusuruma bakmayın ama güç olmuyor bundan emin olabilirsiniz..♥️

Hala kendi Evim gibi hissetmiyorum belki de ondandır :/ davet beklemek değil öncesinde de davet edilmeden gittik hep ama benim gelme sebebim belli hani hiç mi merak etmiyorlar vs vs velhasıl uzaklar benden çok uzaklar ve varken uzak olmak daha üzücü
Şu hayatta neyi çok iyi anladım biliyor musunuz başkalarının da benim gibi düşünmesini beklemenin ne kadar yorucu olduğunu.
Herkes her şeyi düşünemiyor ben de pat diye soruyorum.
Bu olay benim başıma gelse " anne baba ben hastaneye geldim. Hiç mi merak etmediniz, niye aramadınız" diye direkt sorardım. 🤷‍♀️

Ben kendi ailemin evine teklifle gitmem,davet de beklemem. Arar soylerim size ugrayacagim diye. Yemege davet etmeyebilirler,arayip sormayabilirler. Ben kendim icin giderim zaten onlar icin degil. Ama siz icinizden geleni yapin. Hic bir seye mecbur degilsiniz

Ben kendi ailemin evine teklifle gitmem,davet de beklemem. Arar soylerim size ugrayacagim diye. Yemege davet etmeyebilirler,arayip sormayabilirler. Ben kendim icin giderim zaten onlar icin degil. Ama siz icinizden geleni yapin. Hic bir seye mecbur degilsiniz
içimden geldiği gibi davranmadığımda/davranamadığımda bende samimiyetimi kaybediyor gibi hissediyorum

Şu hayatta neyi çok iyi anladım biliyor musunuz başkalarının da benim gibi düşünmesini beklemenin ne kadar yorucu olduğunu.
Herkes her şeyi düşünemiyor ben de pat diye soruyorum.
Bu olay benim başıma gelse " anne baba ben hastaneye geldim. Hiç mi merak etmediniz, niye aramadınız" diye direkt sorardım. 🤷‍♀️
Alacağım cevabın hiçbiri beni neden aramadıklarının sorusuna cevap olmayacak beklemek gerçekten yorucu ve ben artık boşverdim..

Aileden davet beklenmez aslında ama sizinkiler gerçekten garipmiş.
Yine de doktordan sonra yemeğe sizdeyiz deseydiniz keşke.
Veya eşiniz kahve içelim dediğinde kabul etseydiniz.
Yasak savar gibi de olsa gitmelisiniz bence.

peki ne yapmaya karar verdiniz gitmeyi düşünüyor musunuz?

yani bir de şu acidan bakin siz esinizin ailesindeki ilgiyle kendi ailenizi kiyasliyorsunuz ama her ailenin yapisi dinamigi farklidir ornegin benim ailem samimi sicak her seyi kendi arasinda rahatca konusan gizlemeyen her gun eve gelmesine ragmen gunde 2 uc kez goruntulu ve ya normal arayip konusan insanlar ayni sehirde olmamiza ragmen.

ama esimin ailesi haftada bir belki araşan kendi aralarindaki meseleleri cok dillendirmeyen aile ici birbirine uzak duran insanlar esime cok tuhaf geliyor mesela bizim aile ayni onlarin ki de bana tuhaf geliyor

siz aileniizin yapisinin zaten soguk oldugunu soylediniz ama esinizin ailesiyle ister istemez kiyas yapiyorsunuz ama yapmayin onlar sizin aileniz öyle kabul edin ve ugramayi ihmal etmeyin sonucta aileniz baslarina bir sey gelse Allah korusun once sizin iciniz yanar. öyle kabul edin bu hislerinizi davranışlarınizi degistirmesin bence

Arayıp direkt yemege size geliyoruz derdim. Aramayı unutmuş veya atlamış olabilirler, ayrıca her zaman gittiğiniz yer değil, siz arayın. Anne babadır görmeden dönmek olmaz 🤷🏽‍♀️

Merhaba Hanımlar ..
Direkt konuya geçiyorum müsadenizle..
Eşimle beraber A şehrinden B şehrine geldik normalde Senede bir defa geliriz işlerimiz dolayısıyla..
Fakat şimdi ekstradan bi durum oldu hastalık sebebiyle HaftaSonuna da denk getirerek geldik bi şekilde..Kayınvalidemler ilçe de oturuyorlar. Benim Ailemse merkezde oturuyor..
Canımı sıkan mevzuya geçiyorum..Benim ailem çok umursamaz ve soğuk o kadar yoldan geldik mesela sabah telefonumda sadece geldiniz mi diye bi mesaj vardı O kadar vurdumduymazlar ki ne bi arama ne bi sorma..Neyse biz Sabah kahvaltımızı yaptık ve Çıktık kayınvalidemlerden..Doktorum merkezde ailemlerin oturduğu yerde..Bugün doktora geleceğimi bildikleri halde annemlerden hiç ses çıkmadı doktordan çıktığınızda bu akşam yemeğe gelin burda kalın gibi hiç bir teklif vs yok ne yaptınız ne ettiniz demekten bile acizler adeta ..Ama insan bekliyor işte..Birde eşim sürekli Annenlere de uğrayalım deyip durdu bugün ..bende beni merak etmeyip beni aramaya tenezzül bile etmeyen sadece adı aile olan aileme gitmek ve onlarla görüşmek istemiyorum.Eşim ailene ayıp olur bi kahve içmeye bari uğrayalım diye sürekli dile getiriyor ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum..Eşim o kadar ısrarcı oldu ki Kayınvalidem yarın için söyle annenler gelsinler bize diye yemeğe davet etti(annemlerden öyle bi teklif gelmeyince ne yapsın) tabi durum böyle olunca ben daha bi içerledim kendi kendime..Eşime ve ailesine karşı mahçup gibi hissediyorum :KK43: Kayınvalidem damadına her hafta türlü türlü yemekler yapar,her hafta davet eder damadı hiç haketmediği halde Kızı(görümcemin) hatrına yapar. Benim eşimin bana ve aileme karşı en ufak bir terbiyesiz ve saygısızlığı olmadı ..
o kadar iyi niyetli ki beni arayıp sormayan ailem hakkında bile kötü düşünmüyor.Biz gidelim bi kahve içelim yoksa ayıp olur diye düşünüyor.. düşünün eşimin ne kadar iyi niyetli olduğunu..
Velhasıl canım çok sıkkın ve Pazar günü geri döneceğiz biz..Sizce kendi aileme hiç uğramadan sadece telefonla iletişime geçip geç oldu size uğrarsak vakit kaybedeceğiz mi desem ?? Yoksa dönüş yolunda bi 10 dk kadar uğrayıp görüşsek mi?? Siz olsanız ne yapardınız??

Belki onlar da onca yolu geldiler, bir halimizi hatrımızı sormadan gittiler vefasız evlat diye düşünüyorlardır.

Bu konu hakkında kendimi üzmem giderim 1 saat oturur kalkarım.. Anne baba sonuç da Eşin ile evliliğinde problem yoksa evinde mutlu huzurlu sevip sevilebiliyor san Büyütmemeli sin.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim annemlerde bizden haber bekliyormuş “işimiz bitti geliyoruz biz”diye..Sonuç olarak yarın 1 saat uğrayacağız Mune Mune sizde konumu kapatabilirseniz çok mutlu olurum .

Belki annenizin de bir sorunu vardır sizin bilmediğiniz herşey göründüğü gibi olmuyor bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X