Merhaba Hanımlar ..
Direkt konuya geçiyorum müsadenizle..
Eşimle beraber A şehrinden B şehrine geldik normalde Senede bir defa geliriz işlerimiz dolayısıyla..
Fakat şimdi ekstradan bi durum oldu hastalık sebebiyle HaftaSonuna da denk getirerek geldik bi şekilde..Kayınvalidemler ilçe de oturuyorlar. Benim Ailemse merkezde oturuyor..
Canımı sıkan mevzuya geçiyorum..Benim ailem çok umursamaz ve soğuk o kadar yoldan geldik mesela sabah telefonumda sadece geldiniz mi diye bi mesaj vardı O kadar vurdumduymazlar ki ne bi arama ne bi sorma..Neyse biz Sabah kahvaltımızı yaptık ve Çıktık kayınvalidemlerden..Doktorum merkezde ailemlerin oturduğu yerde..Bugün doktora geleceğimi bildikleri halde annemlerden hiç ses çıkmadı doktordan çıktığınızda bu akşam yemeğe gelin burda kalın gibi hiç bir teklif vs yok ne yaptınız ne ettiniz demekten bile acizler adeta ..Ama insan bekliyor işte..Birde eşim sürekli Annenlere de uğrayalım deyip durdu bugün ..bende beni merak etmeyip beni aramaya tenezzül bile etmeyen sadece adı aile olan aileme gitmek ve onlarla görüşmek istemiyorum.Eşim ailene ayıp olur bi kahve içmeye bari uğrayalım diye sürekli dile getiriyor ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum..Eşim o kadar ısrarcı oldu ki Kayınvalidem yarın için söyle annenler gelsinler bize diye yemeğe davet etti(annemlerden öyle bi teklif gelmeyince ne yapsın) tabi durum böyle olunca ben daha bi içerledim kendi kendime..Eşime ve ailesine karşı mahçup gibi hissediyorum

Kayınvalidem damadına her hafta türlü türlü yemekler yapar,her hafta davet eder damadı hiç haketmediği halde Kızı(görümcemin) hatrına yapar. Benim eşimin bana ve aileme karşı en ufak bir terbiyesiz ve saygısızlığı olmadı ..
o kadar iyi niyetli ki beni arayıp sormayan ailem hakkında bile kötü düşünmüyor.Biz gidelim bi kahve içelim yoksa ayıp olur diye düşünüyor.. düşünün eşimin ne kadar iyi niyetli olduğunu..
Velhasıl canım çok sıkkın ve Pazar günü geri döneceğiz biz..Sizce kendi aileme hiç uğramadan sadece telefonla iletişime geçip geç oldu size uğrarsak vakit kaybedeceğiz mi desem ?? Yoksa dönüş yolunda bi 10 dk kadar uğrayıp görüşsek mi?? Siz olsanız ne yapardınız??