HahahahahahahahÇocuk istiyorum ama evlenmek istemiyorum
Mantık evliliği yapamam aşk olsun
Adam cinsellik istiyo geri dönesim var ama günah da olmasın
Aldatma potansiyeli olduğundan evlenmiyim ama evlilik tadı versin
Bende şey istiyorum cem yılmazın dedi gibi yerçekimsiz ortada çilek yiyeyim ama muz gibi gelsin
bence psıkolojık destek almalısınız ınsanlara ve hayata karsı bakıs acınız saglıklı gorunmuyorBenim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
Doğumuda sezaryen yaptı mı tadından yenmez.Öncelikle benimki yapmıyor hahahah
Ama siz kendinizi herkes yapıyor diye avutacaksanız ilk cümleyi okumayın...
tüp bebek ya da taşıyıcı anne yöntemi size uygun hahaha yapacak birşey yok ohh ne güzel..
Hem bakire hem anne hem de evli değil müthişş...
Sizin hayat görüşünüz yok bence tavrınız tarzınızda yok ama ev hanımlığınız iyiyse okey hahah...
Bak şimdi taşıyıcı annede gerek yok hahaha başkasının spermi senim vucuda bile girmiyor...Doğumuda sezaryen yaptı mı tadından yenmez.
Benım ki yapmıyor neden demeyelim bılır kısı misiniz siz? Fırsatını bulunca yapanlar hamuru bozuk barzolar.
Adamın derdi seksse ne kadar saglıklı ılıskı kurabilirsiniz sizce? İki kez sevıstıkten sonra telefonlarını acmazsa ne yapacaksın? Kafa da tutamazsın adam net sekilde ne ıstedıgını söylemis, kandırmamıs seni?
Evlenmek istemiyorum ama cocuk istiyorum kısmına hıc girmıcem.
Hem pastam dursun hem karnım doysun diyorsun da olmaz, yarın Yuzune bakmadıgında ustesinden gelebilecek uzulmeyeceksen gorus tabı adamla.
Her erkek fırsatını Bulunca yapar benimki yapmaz demeyin demıssın ya, ben sadece seks istiyorum diyen erkeklerde ikinci bulusmadan sonra aramıyor sana en lazım kısmı burası.
Yaaa yorumunuz için cok teşekkür ederim çok haklısınız ama insan aşık olunca gözü birsey görmüyor iste geri dönmemem gerek biliyorum,bahsettiğiniz gibi olcak, yani aslında sey demek istiyorum onu cok seviyorum ama hiç güvenim yok zaten genel manada da yok evliliğe karsıyım dedigim gibi.Belki 2.bulusmadan sonra aramicak ama diyelim ki aradı arasa bile güzel olcak mı ki hayatımız bununla evlenilmez ki..Güven olmaz yani ki etrafımdaki evlilerden gördüğüm kadarıyla 1kisi haric hepsi meyilliBenım ki yapmıyor neden demeyelim bılır kısı misiniz siz? Fırsatını bulunca yapanlar hamuru bozuk barzolar.
Adamın derdi seksse ne kadar saglıklı ılıskı kurabilirsiniz sizce? İki kez sevıstıkten sonra telefonlarını acmazsa ne yapacaksın? Kafa da tutamazsın adam net sekilde ne ıstedıgını söylemis, kandırmamıs seni?
Evlenmek istemiyorum ama cocuk istiyorum kısmına hıc girmıcem.
Hem pastam dursun hem karnım doysun diyorsun da olmaz, yarın Yuzune bakmadıgında ustesinden gelebilecek uzulmeyeceksen gorus tabı adamla.
Her erkek fırsatını Bulunca yapar benimki yapmaz demeyin demıssın ya, ben sadece seks istiyorum diyen erkeklerde ikinci bulusmadan sonra aramıyor sana en lazım kısmı burası.
Niye seviyorsun,seni karşılıksız seveni sevmelisin öncelikle.Yaaa yorumunuz için cok teşekkür ederim çok haklısınız ama insan aşık olunca gözü birsey görmüyor iste geri dönmemem gerek biliyorum,bahsettiğiniz gibi olcak, yani aslında sey demek istiyorum onu cok seviyorum ama hiç güvenim yok zaten genel manada da yok evliliğe karsıyım dedigim gibi.Belki 2.bulusmadan sonra aramicak ama diyelim ki aradı arasa bile güzel olcak mı ki hayatımız bununla evlenilmez ki..Güven olmaz yani ki etrafımdaki evlilerden gördüğüm kadarıyla 1kisi haric hepsi meyilliBen de bu yüzden zaten evlilik düşünmüyordum şimdi hic düşünmüyorum.Ama onunla nasıl devam edebilirim seviyorum onu
Sizin ki nasıl mantıkBenim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
Benim ki yapmıyorBenim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
Kendisi aşk ın ne oldugunu bilmediği için yatak odasından ibaret sanıyor galiba adam sevgili olabilmeyi böyle şart koymus herhaldeBenim ki yapmıyorbi bilsen iyi ki kocam olmuş hem devletimize hem bana sahiplik yapiyor.. Boyle adamlar varken evlilik apayrı güzel birşey... Bu evlenmiyim de çocuğum olsun flört edeyim düşüncesi ayrıca dini boyutunu dusunmeniz kendinize çelışıyorsunuz bidaha gözden geçirin bence...
Kimler kimler unutuldu onu mu unutamayacaksın? Daha neler cikar karsına bir bilsen?.Yaaa yorumunuz için cok teşekkür ederim çok haklısınız ama insan aşık olunca gözü birsey görmüyor iste geri dönmemem gerek biliyorum,bahsettiğiniz gibi olcak, yani aslında sey demek istiyorum onu cok seviyorum ama hiç güvenim yok zaten genel manada da yok evliliğe karsıyım dedigim gibi.Belki 2.bulusmadan sonra aramicak ama diyelim ki aradı arasa bile güzel olcak mı ki hayatımız bununla evlenilmez ki..Güven olmaz yani ki etrafımdaki evlilerden gördüğüm kadarıyla 1kisi haric hepsi meyilliBen de bu yüzden zaten evlilik düşünmüyordum şimdi hic düşünmüyorum.Ama onunla nasıl devam edebilirim seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?