SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
malesef daha kendinizi, hayattan ne istediğinizi, duygularınızı, benliğinizi çözememişsiniz. önce kendinizi iyice anlayın, ondan sonra da biriyle bir ilişki yaşayın. yani başkasını tanıma faslına geçin derim.

Bende evlenmeden evlenmek, kilo almadan doğurmak, bakire olarak bir ömür sürmek istedim ama olmadı bacım.
Asıl ben hiç kilo almadan her istediğimi istediğim kadar yemek istiyorum; bu mümkün mü hocam?

Benim eşim yapmıyor yaparsa da herkes kendi kaybeder arkamda babamda yok annemde ama kimseye güvenmeme gerek yok ben banada çocuklarıma da yeterim asıl siz nasıl hazmedeceksiniz kendi durumunuzu aldatılanlar adı belli aldatılıyor ya sizin durumunuz?

Ne yaparsanız yapın ama siz kesin olarak üremeyin. Dünyaya bir evlat getirmek sorumluluk ister. sevdiğin saygı duyduğun GÜVENDİĞİN hayatın iyi kötü yanlarını paylaştığın zaman zaman fedakarlıklar yapabildiğin biriyle yapılırsa çocuk içinde güvenlik sevgi merhamet ve daha bir çok şey demektir. Olay birlikte olursun çocuk yaparsın değil yani.

Sizin tezinize göre bütün evli erkekler aldatıyorsa hiç bir yasal yükümlülüğü gönül bağı olmayan biriyle sadece birlikte yaşarken aldatılmamanın garantisi nedir acaba? Evli değilim nasıl olsa bu sayılmaz mı diyeceksiniz.

Niye seviyorsun,seni karşılıksız seveni sevmelisin öncelikle.
Tabi senden beklentileri olacaktır ama bunu şart koşmamalı önce seni mutlu etmeyi düşünmeli yoksa seni önemsemiyo ve sevmiyodur zaten.
Ay doğru hic çocuk açısından düsünmemistim..Bir de gittiği yere kadar yani aldatmaya baslayınca bırakırım diye evlilik prosedürüyle uğrasmak istemiyorum ayrıldn bitti gitti neticede boşanma süreci de kolay süreç olmasa gerek.

Bacım;
Evlenmek istemiyorsan platonik takıl.
Ne dert var ne tasa.

Meryem Ana mısınız siz? Sevişmeyeyim ama çocuğum olsun, evlenmeyeyim ama evli gibi olsun. İmza atılınca aldatma geni yüklenecek çünkü. Bu kafa ile zaten 10 erkek içinden sizi aldatacak olan 1 ini seçersiniz yaydığınız elektrik bu bi kere. Bayaa sıkıntılı bakış açınız allah kolaylık versin.

Daha fazla sacmalamayazdin. Ozellikle son cumlenle. Aldatilmayi nasil hazmediyormusuz. Saka misin sen? Herkesin aldattigina nasil emin oluyorsun? Yoksa sen de aldatanlardan misin? Ne istediginde belli degil

benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.

Yaşayıp ölmüş ve hala yaşamakta olan milyarlarca erkek hakkında böyle kesin yargılarla konuşmak
Erkeklerin hangi yemeği, hangi seks pozisyonunu sevdiğini de söyleyin bari, biraz hanımlığımızı geliştirip aldatılmamak için uğraşalım. Hazmetmek zor oluyor çünkü

Siz hayatı çok yanlış anlamışsınız ablacığım.. Evlenmeden ilişki istemiyorum ama evlenmek de istemiyorum fakat cocugum olsun istiyorum kafanız fazla karışmış bence.Ayrica herkes aldatmaz merak etmeyin kendinizi kandırmayın.

Bir de aldatmaya meyili olan adam sevgiliyken de aldatır evlenmeye gerek yok yani.Siz o zaman nasıl katlanacaksınız.

Asıl ben hiç kilo almadan her istediğimi istediğim kadar yemek istiyorum; bu mümkün mü hocam?
Yok mümkün değil doğumdan sonra 90 kiloları görmüş şuan 88 kilo olan biri olarak diyorum mümkün değil. Sonu dipsiz kuyu.

bırde hepsı aldatır dıyerek aslında normallestırıyorda farkında degıl :)
yalnız hıc matematık hesabıda yok he
tum erkekler aldatıyorsa tum kadınlarda aldatıyordur ozaman , erkeklerın hepsı kendı ıcınde erkeklerle bırbırlerını aldatmıyorlarsa tabı

Valla yazdıklarından pek bir şey anlamadım ama adam sana cinsellik amaçlı yaklasiyorsa. Yasamak istediğini yaşar ondan sonra arkasına bakmadan çeker gider. Bir de orda burda laf yapar. Tecrübe konuşuyor
Seçim senin...

Yanlış hatırlamıyorsam erkek nüfusu kadın nüfusundan fazlaydı. Bazıları 1 taneyi zor buluyor zaten

Hem normalleştirmiş hem yanlış olabileceği ihtimalini silip atmış kafasından, en ufak şüphesi yok.
"Aldatılınca soda içip hazmediyoruz" gibi bir cevap bekliyordu sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…