SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bu forumun kıymetini bil arkadaş. Bu kadar anlamsız bir konuya çok zekice yorumlar yapmış arkadaşlar. Yorumları hayranlıkla okudum. Harikasınız kızlar.

Birlikte olmak için kılıf arıyorsunuz bence. Evliliğe karşı olduğunuzu düşünmüyorum sadece karşıdaki insanın sizinle evlenmeyeceğinden o kadar eminsiniz ki onu kaybetmek istemediğiniz için ilişki de olsun istiyorsunuz. Yazdıklarınız bana kılıf gibi geldi BU BENİM DÜŞÜNCEM. Bir an evvel gerçek isteklerinize duygularınıza odaklanın tutarsızlıklarınız geçer. Hatta profesyonel yardım da alabilirsiniz.

Siz bütün erkeklerle ilişki yaşadınız mı ki bütün erkekler hakkında hüküm veriyorsunuz pardon?
Sizin tanıdığınız erkekler karaktersizse bu bizim sorunumuz değil. Karakter meselesidir o. Çevrende fırsatı olduğu halde aldatmayan çok erkek var.
Zaten çocukça düşünceleriniz var, bir nikahsız birliktelik istemiyorsunuz ama aynı nikahsız birliktelikten çocuk yapmak istiyorsunuz. Kafalar karışık, bir psikoloğa gidin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…