Siz olsanız ne yapardınız ??

Yol parasi istemek nedir yahu? Orneğin tatile gidiyorsunuz, arabanin yaktığı benzinin yarı parasını sizden mi istiyor?

Benim de esim benim 3 katima yakin kazaniyor çok şükür kendi kazancım da yetiyor ama para cekince bana da yaninda dursun diye verir. Evin rutin giderleri ondadir tatili vs ben öderim.

Cocuklarin harcamasini kim karsiliyor?

adam cocuktan sonra mi boyle oldu da cocuk var diye ayrilamam diyorsunuz?

Ben sizi haksiz buldum,
simdi adami gomelim, oyle boyle diyelim tamam da,
e siz bu adami boyle gorup boyle begenip koca olarak almadiniz mi?

Bu evlilik değil ki ev arkadaşlığı tarzında bisey..yol parası istemek nedir yahu?
Hadi şimdi böyle yapıyor ilerde yaşlandığınizda yada hasta olup calisamadiginizda ne olacak?
Allah korusun adam hastane doktor ilaç parasını bile ödemez..
Çok ayıp ya..Yani bunun adı cimrilik değil kesinlikle bu başka birşey..
Ya ben calismiyorum bir gün eşim para bırakmayı unutsa bende söylesem utancından yerin dibine girer resmen bunu gurur meselesi yapar. Ona gore bir erkek eşinin,cocuklarinin ve evin butun sorumlulugunu üstlenmeli. Ustelik esim yurt dışında doğmuş büyümüş bir adam.
Sizin eşinizin durumunu çözemedim ben.

ben olsam kendime koca arardım, zira siz evli filan değil bayağı ev arkadaşısınız roommatesiniz

Okuduklarımı hazmetmekte zorlandım siz nasıl kabullenip yaşıyorsunuz böyle bir kocayla?
Yol parası istemek hele, sözün bittiği yer.
Kusura bakmayın ama böyle bir adamı tolere ettiğiniz için asıl hatalı olan sizsiniz.
Rest çekmek için ne bekliyorsunuz?

Adam yüzsüzlüğü ele almış, bir de tehdit ediyor 'şunu yapmazsan bunu hiç ödemem' diye.

Cimrilik değil bu hastalık.
Eşiniz ruh sağlığı anlamında kesinlikle normal değil.

Back
X