Siz olsanız ne yapardınız?

Sevgiliyken de uzaktan ilişki yürüttük biz ama evlilikle daha farklı tabii. Çok bağlıdır bana sağolsun. Yorumunuzu anlıyorum çünkü benim durumumda olup atanıp giden ve boşanan bir çift biliyorum Biz yapabiliriz diye düşünüyorum

Beni dinlerseniz önce sapa sağlam ayakta kendinize yetecek durumda olun sonra cocuk yapın.Sahsen ben sırf esimle evlenmek icin baska şehirde diye bir devlet kurumuna girecekken evliligi sectim.Nolduu peki kaya yok mu kaya???

Bence atanmak gibi bir şansınız varken düşünmeyin bile. Ben 4 senenin dusmesi taraftarı değilim öğrenciler için yapılmış bir şey bu iyi bence. Ama nedense düşeceğini düşünüyorum.

Okulöncesi öğretmeniyim :) çok iyi değil sıralamam o yüzden batı açılsa bile malesef çpk zor. Umarım düşer

O kadar iyi geldi ki yorumunuz. Haklısınız gün doğmadan neler doğar

bende de benzer bir durum var, evli değiliz ama sevgilim. ben de giden kişiye gitme demem, ya da benim gidişime engel olunsun istemem, ama uzaktan ilişki de olmayan ilişkiden daha kötü bir şey bence. tövbeliyim. evli olmak benim için çok uzak bir fikir, o yüzden evlenmişsem bu tip konularda önceliğimi ilişkiye vermişim demektir sanırım kafamda. şu an, evli değilken ve çoluk çocuk gibi bir planım/isteğim yokken akademik kariyerim için ne gerekiyorsa onu yaparım ama dediğim gibi, evli olsam ve eşimden 6 ay-1 yıldan uzun süre ayrı kalmamı gerektirecek bir durum olsa olabildiğince bu ihtimali elimine etmeye çalışırdım. ben de doktora için 4 sene amerika veya avrupaya gitmeyi planlıyorum ve önceliğim kesinlikle kendimim şu anda. evli olsam böyle olmazdı diye düşünüyorum.

Tabiki atanın. Hamile kalırsanız doğum izni rapor sonra biraz ayrı kalırsınız biraz bayram tatilleri biraz yaz tatili derken göz açıp kapayana kadar geçer.

Yakına giderseniz zaten sorun yok. Pzt veya cuma boşa çıkarıyor müdürler. Haftada 3 gün artı dinî milli bayramlar raporlar derken çokta yokluk çekmezsiniz. Uzak bir yeri yazarsan da mutlaka hava alani olan bir yer olsun ona dikkat et. Kombin biletle halledersin. Calistigin para yol masrafina gider ama ondan sonrasi sana kaliyor zaten. Cefa olmadan sefa olmaz. Hic kimse esiyle dipdipe cok mutlj mesut yaşamıyor. Askerlerimiz bir operosyana gidiyor geleceği meçhul. Herşey güzel olsun olmuyor hayatta malesef. Puanınız tutarsa ne yapim edin atanın. Özelde veya ücretli çalışmak çok kötü hissettiriyor. En olmadi ıstıfa eder gelirsin

Bence atanin. Gerekirse 4 yil butun maasi ucak biletine verirsiniz haftasonlari, yazlari, esinizin izinlerinde gorusursunuz.

Evet belki bir daha bu kadro sayısı ve bu puanı alamayabilirim. Bu şansı tepersem kesin ömrümce aklımda kalacak bunu biliyorum . Eşim olmasa 1 dk bile düşünmezdim. Ayy ne kadar güzel Biz de çok kolay yaşarız bu süreci atanırsam inşallah

Öğretmenlik devlette çok güzel. 2 ay yaz tatili 15 tatil bunlar da yanında bonus. Paranız çok olur ve gezersiniz.

Ben öğretmenlik mesleğine aşık olduğum için sevdiğim işi yapacağım diyerek ikinci bölümümü okudum. Bu iş benim için öyle güzel ki eve özelin kötü şartlarına rağmen asla yorgun dönmüyorum. Bekar olsam asla ayırmadan her yere giderdim, şimdi bile bunu göze alabiliyorum. Eşim benimle gelemez çünkü başka yerde hem iş bulamaz bulsa bile bu şartlarda olmaz. Maddi durumumuz eşimin işi dolayısıyla iyi. Ben atanmak istiyorum; sadece eşimden uzak olmak ve çocuk konusuna geç kalmaktan korkuyorum :)

Öğretmenim ben okulönceciyim çocuklarımla 1 yıl geçiriyorum yani.dönem ortasında çocuklarımı (öğrencilerimi) bırakmayı ben de istemem, çok üzülürüm. Doğumdan sonra bebeği bakmak için 2 yıl ücretsiz izin hakkının avantajlı olduğunu düşündüğüm için öyle söyledim

Aynı durumda değilsiniz ama yine de yazayım. Kardeşim atanırken sözleşmeli süresi 6 yıl mı neydi. Ben “hele gitsin bakalım gün doğmadan neler doğar, her gün bir şey değişiyor bu ülkede” demiştim. Gider gitmez 3+1e indi görev süresi. Bir adımınızı atmaya bakın. İstifa edip gelmek zaten cebinizde olur yani

Ben olsam atanmayı seçerdim. Özellikle çocuğumun geleceği için. Uçakla gidip gelebileceginiz yerleri tercih edebilirsiniz.

Beni dinlerseniz önce sapa sağlam ayakta kendinize yetecek durumda olun sonra cocuk yapın.Sahsen ben sırf esimle evlenmek icin baska şehirde diye bir devlet kurumuna girecekken evliligi sectim.Nolduu peki kaya yok mu kaya???
Çok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…